Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου έκλεισε τα 50: Οι διακοπές με τις κόρες της στην Σκόπελο και οι ευχές

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου έκλεισε τα 50: Οι διακοπές με τις κόρες της στην Σκόπελο και οι ευχές

Στην Σκόπελο με τις κόρες της, την Μαρίνα και την Έλλη βρέθηκε  η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, για την οποία τα φετινά γενέθλια είναι διαφορετικά.

Μετά το φινάλε του Σασμού πολλοί από τους πρωταγωνιστές ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Μία από αυτούς είναι και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, η τηλεοπτική Βασιλική που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό της σειράς του Alpha.

Οι καλοκαιρινές στιγμές της Μαριλίτας Λαμπροπούλου με τις κόρες της

Η ηθοποιός επέλεξε τον αγαπημένο της προορισμό για να περάσει χρόνο με τις δυο της κόρες, την 12χρονη Μαρίνα και την 16χρονη Έλλη. Αυτός δεν ήταν άλλος από την Σκόπελο, όπως αποκάλυψε μέσα από την ανάρτησή της στο προφίλ της στο Instagram.

«Αγαπημένο μέρος. Αγαπημένοι άνθρωποι. Που ξαναγυρίζεις και ξαναγυρίζεις και ξαναγυρίζεις…. (Λίγες ήταν οι μέρες)» έγραψε η ηθοποιός. Και είναι λογικό να μην της έφτασαν οι μέρες, αφού η ίδια από την γλυκιά Βασιλική τη νέα σεζόν θα υποδυθεί τη σκληρή τιμωρό στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Dr Foster».

Οι κόρες της είναι η προτεραιότητά της πάντως και δεν είναι λίγες οι φορές που η ηθοποιός έχει δημοσιεύσει στιγμιότυπα στα social media τους από την καθημερινότητά τους.

Τα διαφορετικά γενέθλια της Μαριλίτας Λαμπροπούλου

Μαζί με τις καλοκαιρινές της διακοπές η Μαριλίτα Λαμπροπούλου γιορτάζει σήμερα και τα 50α γενέθλιά της.

Μάλιστα, χωρίς να το έχουν συνειδητοποιήσει οι followers της βλέποντας τις αναρτήσεις της από τη Σκόπελο σχολίασαν πως η ηθοποιός εμφανισιακά είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα από τον ρόλο της Λίζας στον «Εραστή Δυτικών Προαστίων» που τη γνωρίσαμε το 2004.

Από τους πρώτους πάντως που θυμήθηκαν τα γενέθλια της Μαριλίτας Λαμπροπούλου ήταν και οι fans του Σασμού.

450998008_1011928366973149_4317616871079177010_n.jpg

Ο Μαθιός και η Βασιλική ήταν από τα ζευγάρια του Σασμού που λατρεύτηκαν από τους τηλεθεατές και μπορεί η μοίρα της σειράς να τους χώρισε, αφού ο Μαθιός πέθανε από τα χέρια του Αντρέα του Βρουλάκη για να επέλθει ο «σασμός» αφήνοντας την Βασιλική μόνη με την κόρη τους, στην πραγματική ζωή όμως τα πράγματα ήταν αλλιώς και γι' αυτό τα φετινά γενέθλια της ηθοποιού είναι πολύ διαφορετικά.

Έχοντας χωρίσει από τη σύζυγό του, Έλενα Μαυρίδου, ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου από τον σύζυγό της, Γιάννη Νταλιάνη, ερωτεύθηκαν και άλλαξαν σελίδα με αυτόν τον τρόπο στην προσωπική τους ζωή.

b8cdda46-lalos_marilita.jpeg

Μπορεί οι δυο τους να μην το έχουν παραδεχθεί δημόσια ή να μην το διαφημίζουν για χάρη των παιδιών τους, αλλά δεν το κρύβουν κι αυτό είναι κάτι που κατάλαβαν και οι fans του Σασμού.

lalos.png

Η ηθοποιός μάλιστα, μιλώντας στην Ναταλία Γερμανού για το φινάλε του Σασμού είχε αναφέρει πως θα της φανεί περίεργο που δεν θα παίζουν μαζί σε κάποια σειρά.

«Θεωρούμε ότι η δυναμική μας δεν έχει εξαντληθεί όπως το βλέπουμε μεταξύ μας, στη δημιουργικότητά μας. Σίγουρα θα σχεδιάσουμε και θα έρθουν πράγματα. Μας φαίνεται περίεργο που θα είμαστε χωριστά στην τηλεόραση. Μας φαίνεται περίεργο» είχε πει η ηθοποιός χαρακτηριστικά.

Βέβαια, οι δυο τους θα πρωταγωνιστήσουν στις 6 Οκτωβρίου στη θεατρική παράσταση «Ζωρζ & Φρεντερίκ: Ποιητές του ονείρου».

https://www.instagram.com/p/C9FlmlsMY0Q/

Και παράλληλα, όπως η Μαριλίτα Λαμπροπούλου θα συμμετέχει στη σειρά «Dr Foster» σε έναν διαφορετικό ρόλο απ' αυτούς που την έχουμε συνηθίσει, έτσι και ο Δημήτρης Λάλος θα πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Alpha «Ο τιμωρός». Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου έδειξε με τον δικό της τρόπο την αγάπη και τον θαυμασμό που του έχει κάνοντας ένα story στο Instagram της στο οποίο έγραφε: «Σίγουρα θα είναι εκπληκτικός» Δημήτρης Λάλος #thebest.

labropoulougialalo.png