Kate Middleton: Η εμφάνιση που όλοι περιμένουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

Kate Middleton: Η εμφάνιση που όλοι περιμένουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού
Chris Jackson/Pool Photo via AP

Φαίνεται πως ο πρίγκιπας William πηγαίνει στο Παρίσι για τους Αγώνες. 

Θα βρεθεί η Kate Middleton στους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα αποτελέσει ένα από τα σπουδαιότερα highlights του Τουρνουά στο Παρίσι; Δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί, αλλά ίσως να βρίσκεται στο πλευρό του William.

Κι ενώ οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι βρίσκονται στο επίκεντρο αυτές τις μέρες, η Kate Middleton ίσως κάνει την έκπληξη και τραβήξει τα βλέμματα του κοινού περισσότερο κι από τους ίδιους τους αθλητές.

Θα είναι η Kate Middleton στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φαίνεται ότι «θέλει πολύ» να πάει στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, σύμφωνα με την Daily Express. Μια πηγή δήλωσε στο πρακτορείο ότι «θα ήθελε πολύ να πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες», μιας και είναι φανατική οπαδός του αθλητισμού.

«Έχει τόσες ωραίες αναμνήσεις από το Λονδίνο του 2012 και θέλει να πάει σε άλλους Αγώνες, ενώ είναι τόσο κοντά στο σπίτι της», πρόσθεσε η πηγή. Όμως, εσωτερικός συνεργάτης τόνισε ότι δεν έχει ληφθεί ακόμη καμία απόφαση, δεδομένου ότι η συμμετοχή της πριγκίπισσας «εξαρτάται από την υγεία της και από το αν οι γιατροί της δώσουν το πράσινο φως».

https://www.instagram.com/p/C9Z73q9NnVP/

Σύμφωνα με την Daily Express, ο πρίγκιπας της Ουαλίας αναμένεται να ταξιδέψει στη Γαλλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες σε λίγες μέρες και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα παρακολουθήσει κάποιους από τους αγώνες αναρρίχησης. Τόσο ο William όσο και η Kate έκαναν πολλαπλές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 στο Λονδίνο.

Ενώ η πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία ξεκίνησε μια προληπτική χημειοθεραπεία στα τέλη Φεβρουαρίου, δεν έχει επιστρέψει επίσημα στα δημόσια καθήκοντα, έχει κάνει δύο δημόσιες εμφανίσεις φέτος. Η πρώτη ήταν στο Trooping the Colour και η δεύτερη στο Wimbledon για τον τελικό ανδρών.

Στη 2η επίσημη εμφάνιση της Kate Middleton μετά τη διάγνωση με καρκίνο το look αποτελεί «δήλωση»

Ενόψει της συμμετοχής της στην παρέλαση για τα γενέθλια του Βασιλιά Καρόλου τον Ιούνιο, η Kate αποκάλυψε σε γραπτό μήνυμα -που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 14 Ιουνίου- ότι «σημειώνει καλή πρόοδο», αλλά τόνισε ότι «δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα» και ότι «η θεραπεία της συνεχίζεται και θα συνεχιστεί για μερικούς μήνες ακόμη».

Έχει εκφράσει, επίσης, την «ελπίδα να συμμετάσχει σε μερικές δημόσιες υποχρεώσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού».

«Μαθαίνω πώς να είμαι υπομονετική, ειδικά με την αβεβαιότητα», μοιράστηκε η ίδια. «Αντιμετωπίζω την κάθε μέρα όπως έρχεται, ακούω το σώμα μου και επιτρέπω στον εαυτό μου να πάρει αυτόν τον απαραίτητο χρόνο για να θεραπευτεί».

Το παλάτι του Kensington έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας μπορεί να επιθυμεί να παρευρεθεί σε εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όπως και όταν αισθάνεται ικανή, με την υποστήριξη και την καθοδήγηση της ιατρικής της ομάδας.

Αν και θα περίμενε κανείς πως θα κάνει αισθητή την παρουσία της η Kate Middleton στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, μιας και έχει δείξει στο παρελθόν να υποστηρίζει τις βρετανικές αθλητικές ομάδες, μένει να δούμε αν το ρεπορτάζ θα επιβεβαιωθεί και η θέλησή της να παραστεί στη γαλλική πρωτεύουσα θα υπερισχύσουν. Η ίδια πάντως διατηρεί χαμηλό προφίλ καθώς συνεχίζει τη θεραπεία της.