Στο «πάμε Δανάη» η Μπάρκα είπε «φύγαμε για Ισπανία» και τα looks της είναι μια έμπνευση για όλες μας

Στο «πάμε Δανάη» η Μπάρκα είπε «φύγαμε για Ισπανία» και τα looks της είναι μια έμπνευση για όλες μας
Instagram

Το «ερωτεύομαι» το λέει καλύτερα όποιος συλλέγει τέτοιες εικόνες και το φωτογραφικό άλμπουμ της παρουσιάστριας και ηθοποιού μάς κάνει να θέλουμε κλείσουμε εισιτήριο για την τοποθεσία «χθες». 

Στην Ισπανία περνά τις διακοπές της η Δανάη Μπάρκα ύστερα από το ταξίδι στη Φλώρινα και λίγο πριν επιστρέψει στις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής του Mega «Πάμε Δανάη» απολαμβάνει τις διακοπές της τώρα που δεν έχει τηλεοπτικές υποχρεώσεις με την εκπομπή της.

Wet look: Όλα τα tips για να πετύχεις το ultra καλοκαιρινό χτένισμα της Δανάης Μπάρκα

Πρώτη στάση στην Ισπανία ήταν η Σεβίλλη, από όπου ανέβασε τις πρώτες της φωτογραφίες, ταξιδεύοντάς μας στην Ανδαλουσία. «Μία μαγική πόλη μόλις μου έκλεψε την καρδιά», έγραψε η ίδια στην πρώτη της ανάρτηση από το ταξίδι της, δείχνοντάς μας στιγμιότυπα από την πόλη και τις βόλτες της στην ισπανική πόλη.

https://www.instagram.com/p/C-NyIb1M2Gt/

Στην επόμενη ανάρτησή της, η Δανάη Μπάρκα ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών από την Plaza de España, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της Σεβίλλης και μια πλατεία με μεγάλη ιστορία, εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και πολύ χρώμα.

https://www.instagram.com/p/C-QYscZs5VF/

Τολμηρή και με αθλητικό στιλ η Δανάη συνέχισε τις διακοπές της στην Ισπανία, κάνοντας πεζοπορία τριών ωρών στο περίφημο «Caminito del rey», όπως μας ενημέρωσε η ίδια μέσα από μια ανάρτησή της, στην οποία έγραψε: «Πεζοπορία 3 ωρών στο Caminito del rey. Ή αλλιώς «Το μονοπάτι του Βασιλιά». Μία εμπειρία ζωής που σου κόβει την ανάσα!».

https://www.instagram.com/p/C-Urlz1Mzwk/

Η παρουσιάστρια δημιούργησε ένα όμορφο βίντεο από την πεζοπορία στο «Caminito del rey», δείχνοντάς μας το εντυπωσιακό τοπίο και αποδεικνύοντας γιατί είναι από τις πιο εξαντλητικές πεζοπορίες.

Στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δανάη έγραψε ένα μήνυμα ενδυνάμωσης. «Το σήμερα είναι δώρο. Ας το ζούμε όσο καλύτερα γίνεται».

https://www.instagram.com/reel/C-VoKHhMDUi/

Η Δανάη Μπάρκα υπέκυψε στη γοητεία του κοντού καρέ και έβαψε τα μαλλιά της μαύρα

Τα looks της Δανάης Μπάρκα στην Ισπανία

Από τις αναρτήσεις που έχει κάνει η ίδια, μπορούμε να δούμε ότι η παρουσιάστρια έχει επιλέξει ανάλαφρα και σκουρόχρωμα σύνολα για τις διακοπές της στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας.

Κινείται κατά βάση στις αποχρώσεις του μαύρου και του σκούρο πράσινο, επιλέγοντας ρούχα που να τονίζουν τα πόδια της και να έχουν τελείωμα πάνω από το γόνατο. Με ζέστη που δεν ξεπερνάει τους 35 βαθμούς συνήθως - όπως σχολίασε η ίδια στο Instagram - δε θα μπορούσε να μην προτιμήσει σε πολλές περιπτώσεις τα αμάνικα ρούχα.

Νωρίτερα, η Δανάη Μπάρκα είχε περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Νυμφαίο της Φλώρινας, από όπου είχε επίσης δημοσιεύσει στον λογαριασμό της μια σειρά από φωτογραφίες.