Η Βίκυ Σταυροπούλου μίλησε για τους 2 σημαντικότερους ανθρώπους της ζωής της και τα κακόβουλα σχόλια

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Βίκυ Σταυροπούλου μίλησε για τους 2 σημαντικότερους ανθρώπους της ζωής της και τα κακόβουλα σχόλια

Η Βίκυ Σταυροπούλου αναφέρθηκε στη σοβαρή περιπέτεια υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη και στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τα αρνητικά σχόλια. Η υπέροχη σχέση με την κόρη της, Δανάη Μπάρκα.

Καλεσμένη της εκπομπής «Στούντιο 4» ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης (13/06) η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός και κριτής του J2US μίλησε μεταξύ άλλων για τον κολλητό της φίλο, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, τις απώλειες που έχει βιώσει αλλά και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τυχόν κακοήθειες για εκείνη και την κόρη της, Δανάη Μπάρκα.

Lady in red η Βίκυ Σταυροπούλου που έγινε νονά και η Δανάη Μπάρκα έκανε επικό σχόλιο για το γεγονός

Βίκυ Σταυροπούλου: «Με άλλαξε η περιπέτεια του Χρήστου. Δεν είναι όλα δεδομένα»

Η Βίκυ Σταυροπούλου δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην πρόσφατη περιπέτεια υγείας του κολλητού της φίλου, Χρήστου Χατζηπαναγιώτη ο οποίος υπέστη ανακοπή και παρέμεινε για μερικές ημέρες στο νοσοκομείο.

«Ήμασταν σπίτι, ήταν αργά τη νύχτα 2 η ώρα τη νύχτα εγώ ήμουν στον επάνω όροφο Χρήστο στον κάτω και το διευκρινίσω αυτό για να σας δείξω πόσο τυχερός ήταν, διότι μιλάγαμε στο τηλέφωνο, σε γκρουπ με την Ελένη Κούρκουλα, που λέγαμε τα νέα ότι πως πήγε η παράσταση τι έγινε κι αυτά. Ωχ Θεέ μου και λέει ο Χρήστος ρε κορίτσια λέει έχω ένα πόνο στην καρδιά. Του λέω μωρέ θα ναι από το air condition στο Αλίκη έτσι νόμιζα. Και μετά από 2 λεπτά λέει κορίτσια σβήνω. Εάν δε μιλούσαμε στο τηλέφωνο και ήταν μόνος του εγώ ήμουν πάνω δεν θα τον άκουγα με την ένταση που είπε το σβήνω. Κατέβηκα αμέσως κάτω μου είπε η Ελένη να πάρεις αμέσως το 166 και ευτυχώς ήρθε πάρα πολύ γρήγορα. Έπαθε το έμφραγμα στο σπίτι το πρώτο και το και τη δεύτερη ανακοπή με το που φτάσαμε στο Γεννηματάς. Ήμουν μαζί του στο ασθενοφόρο. Φοβήθηκα πάρα πολύ ήταν τελείως ξαφνικό, είχαμε παίξει μια παράσταση δεν είχαμε κάποιο σημάδι», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε εμφανώς συγκινημένη: «Θέλω να πω ευχαριστώ στους γιατρούς γιατί πολλοί τους βρίζουν, αλλά έκαναν τρομερή δουλειά και όχι επειδή ήταν μόνο ο Χρήστος. Ένιωσα ανακούφιση όταν μας είπαν ότι δεν κινδυνεύει. Ο άνθρωπος πήγε και ήρθε».

Οι δύο ηθοποιοί είναι σαν οικογένεια καθώς τα τελευταία χρόνια συγκατοικούν και παράλληλα έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη ξενοδοχειακή μονάδα στην Πελοπόννησο όπου περνούν τα καλοκαίρια τους με φίλους.

https://www.instagram.com/p/C4-P6CRoAVB/

Η καλλιτέχνης αποκάλυψε πως μετά το νοσοκομείο ο ηθοποιός αναγκάστηκε να απέχει από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να έχει αρκετά νεύρα-πλήξη.

«Ο Χρήστος είχε πάρα πολλά νεύρα γιατί αναγκάστηκε να τα κόψει όλα. Κράτησε ένα τριήμερο που ήταν πολύ αστείο. Δεν μπορούσα να κρατήσω κακία όταν είχε περάσει κάτι τέτοιο. Μετά από μία βδομάδα του είπα: Ρε Χρήστο τι τρέλα είχες πάθει; Και γελούσαμε και το κάναμε αναπαράσταση σε φίλους μας», εξομολογήθηκε η Βίκυ Σταυροπούλου.

https://www.instagram.com/p/CrOBDjKIRBI/

Η Βίκυ Σταυροπούλου «δίδαξε» πρώτο ραντεβού και όλοι λένε «θέλουμε και άλλα βίντεο σαν αυτό»

«Η Δανάη δεν μου επιτρέπει να την υπερασπιστώ σε κακοήθειες και καλά κάνει»

Λίγο αργότερα η κριτής του J2US μίλησε με ειλικρίνεια για την κόρη της, Δανάη Μπάρκα και την απόφασή της να προσπερνά τα κακόβουλα σχόλια, εστιάζοντας μόνο στο πώς μπορεί να περνά όμορφα με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μαμά και κόρη είναι πολύ δεμένες και στηρίζουν η μία την άλλη ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τις βλέπουμε να βγαίνουν μαζί για φαγητό-ποτό είτε να απολαμβάνουν τις διακοπές τους.

https://www.instagram.com/p/Cm4QXqFoseV/

«Δεν χρειάστηκε να την υπερασπιστώ. Δεν μπορώ να ελέγξω τις κακοήθειες των άλλων αλλά μπορώ να ελέγξω την ενέργεια που καταναλώνω για αυτές. Ούτε η Δανάη μου το επιτρέπει. Η αλήθεια πάντα δικαιώνει τους ανθρώπους και η ζωή με έναν μαγικό τρόπο βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Όταν ξέρεις την αλήθεια, δεν χρειάζεται να υπερασπιστείς κανέναν γιατί ο χρόνος δείχνει. Η Δανάη είναι πιο συγκροτημένη από μένα. Είναι αυτή που μου λέει ότι δεν πρέπει να έχω χρόνο για αυτούς που με μισούν αλλά να σπαταλώ τον χρόνο μου αγαπώντας τους ανθρώπους που με αγαπούν. Δεν είναι σωστό να την υπερασπιστώ και δεν μου το επιτρέπει και καλά κάνει. Ξέρει τόσο καλά να υπερασπίζεται τον εαυτό της και γνωρίζω τόσο καλά την ποιότητα του χαρακτήρα της. Πήγα να κάνω κάτι αυθόρμητα και μου είπε ώπα, ηρέμησε, ο κόσμος δεν ξέρει, δεν καταλαβαίνει;», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

«Τα παιδιά δεν ακούνε αυτό που τους λες, βλέπουν αυτό που κάνεις. Η Δανάη μεγάλωσε με αγάπη μέσα της και γύρω της και αυτό είναι πολύ σημαντικό, γι’ αυτό νιώθω περήφανη. Έχω ακούσει πάρα πολλούς να κακολογούν τη Δανάη. Δεν είναι λογικό; Όταν μπαίνει ένας καινούργιος άνθρωπος στον χώρο».

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μίλησε για το έμφραγμα και δάκρυσε για τη Δανάη του, το «παιδί του»

Και πρόσθεσε: «Τη διάλεξαν να κάνει αυτό που κάνει, δεν το διάλεξε. Μπήκε σε βαθιά νερά, ο τρόπος που το αντιμετώπισε, δεν έχασε την παιδικότητά της, δεν έκανε καμία έκπτωση στον προσωπικό της πολιτισμό, δεν έγινε μία άλλη με κάνουν να νιώθω περήφανη. Αυτό που δυναμώνει τα παιδιά είναι να έχουν αγάπη μέσα τους και γύρω τους και να βλέπουν γονείς που να δίνουν καλό παράδειγμα, να έχουν φίλους αληθινούς».

Πηγή κεντρικής: vickystavropoulouofficial