Κλασική Ελληνίδα μάνα «ζακέτα να πάρεις» η Μάρα Δαρμουσλή με τον 18χρονο πρωταθλητή πυγμάχο γιο της

 Άρτεμις Σκούφου
Κλασική Ελληνίδα μάνα «ζακέτα να πάρεις» η Μάρα Δαρμουσλή με τον 18χρονο πρωταθλητή πυγμάχο γιο της

Το βίντεο με το παλικάρι της, με το πώς μεγάλωσε μέσα στα χρόνια και οι ...απειλές με τα φασολάκια της Ελληνίδας μάνας. Θυμίζουμε πως το μοντέλο, ηθοποιός και αθλήτρια τον γέννησε σε αρκετά νεαρή ηλικία. 

Ο γιος της Μάρας Δαρμουσλή είναι πρωταθλητής στο Muay Thai και είναι αναμφίβολα ένας από τους δύο έρωτες της ζωής της. Τον πρώτο ρόλο στη ζωή της έχουν τα δύο της παιδιά, ο Άγγελος - από τον πρώτο της γάμο με τον Παύλο Καπώνη - και ο Μιχάλης από τον γάμο της με τον σεφ Βασίλη Τσατσάκη και η ίδια μας δείχνει συχνά πόσο περήφανη μητέρα είναι.

Η Μάρα Δαρμουσλή δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram με δύο φωτογραφίες που απεικονίζεται με τον γιο της Άγγελο στην ίδια ακριβώς πόζα με 14 χρόνια διαφορά. Στη μία φωτογραφία βλέπουμε την ίδια με τον γιο της όταν ήταν τεσσάρων και στην άλλη τώρα που είναι δεκαοχτώ.

Η Μάρα Δαρμουσλή πέρασε από τη νευρική ανορεξία στην απόλυτη ευτυχία με συμμάχους τα 2 παιδιά της

Η ίδια λέει μάλιστα ότι έκανε δύο μήνες να βρει την παλιά φωτογραφία με τους δυο τους, όσο καιρό δηλαδή είναι κλειστά τα σχολεία, αφού ήθελε να ανεβάσει αυτό το post με τα 14 χρόνια διαφορά.

«Η πρώτη μέρα στο σχολείο και η τελευταία για τον Άγγελο..4 και 18 ετών.. «Και τι μ’αυτό;!» θα μου πεις..όταν έχεις παιδί, δεν ξέρω, κάπως νιώθεις όταν αρχίζει το σχολείο, φεύγει από την αγκαλιά σου (επιτέλους και λίγο μόνη) και του συστήνεις τον κόσμο. Όταν τελειώσει το σχολείο, λαχταράς πότε θα ξαναβρείς την ευκαιρία λίγο να τον σφίξεις ξανά. Τελικά μου έκανε το χατίρι γι’αυτή τη φωτογραφία..και θα μου πεις «τα σχολεία έχουν κλείσει εδώ και 2 μήνες», ε, τόσο καιρό έψαχνα αυτή τη φωτογραφία 14 ετών», έγραψε η ίδια στην ανάρτηση που έκανε στα social media.

https://www.instagram.com/reel/C-amwxwMG1h/

Ο πυγμάχος γιος της Μάρας Δαρμουσλή έκλεισε τα 18 και εκείνη του ευχήθηκε με το πιο ωραίο βίντεο

Ο γιος της Μάρας Δαρμουσλή είναι ένας πολλά υποσχόμενος αθλητής

Ο 18χρονος γιος της Μάρας Δαρμουσλή από τον γάμο της με τον Παύλο Καπώνη - πρωταθλητή του Muay Thai - ακολουθεί τα χνάρια του μπαμπά του στο συγκεκριμένο άθλημα. Πριν από περίπου ένα χρόνο ο Άγγελος νίκησε τον Ολλανδό Chtatou με νοκ ντάουν κατακτώντας τον τίτλο Ευρώπης WKU στους Νέους στην κατηγορία του.

«European Youth WKU Champion
Κάθε μέρα προπόνησης,κάθε αγώνας κι ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σου. Περήφανη για την αφοσίωσή σου,την επιμονή σου,την πίστη σου. Λυπάμαι που δε μπορώ να είμαι εκεί που δε φτάνει το μηχανάκι μου, σύντομα όμως εγώ κι ο αδελφός σου θα είμαστε οι Νο1 φαν σου από κάτω. Σ’αγαπώ πάντα. Η μάνα σου Υγ.Μην τολμήσεις να με ξαναφήσεις να ξεροσταλιάζω στο κινητό για να μάθω πως τα πήγες κι αν είσαι καλά γιατί θα σε ταράξω στα φασολάκια» έγραψε με περηφάνεια η Μάρα Δαρμουσλή αναρτώντας στο προφίλ της την φωτογραφία του γιου της με τον τίτλο που κατέκτησε.

https://www.instagram.com/p/CxwzxYgIqhf/

Ο ίδιος, μάλιστα, ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από τους αγώνες του και δείχνει ότι είναι ένας πολλά υποσχόμενος πυγμάχος.

https://www.instagram.com/p/C5Dtke0tFgb/
https://www.instagram.com/p/C8oeY5cN66o/
https://www.instagram.com/p/C6YlV9StpQr/

Η Μάρα Δαρμουσλή έχει αναφερθεί κατά καιρούς στις συνεντεύξεις της για τη διαφορά του να γίνεσαι μαμά στα 23 με το να γίνεσαι στα 40.

«Η διαφορά η βασική έχει να κάνει και με τον τρόπο ζωής σου. Είχα έναν τρόπο ζωής στα 23 που ήμουν με μια βαλίτσα στο χέρι, γυμναστήρια, διατροφές, ένα τρέξιμο, οπότε το είδα σαν μια ευκαιρία να κάνω time out, να χαλαρώσω λιγάκι απ' αυτούς τους ρυθμούς και ουσιαστικά απλά ξεκουράστηκα, χωρίς να ζορίζομαι. Τώρα ήταν πιο συνειδητό, κι ενώ είμαι ένας άνθρωπος στα 40 που θα έλεγες ότι θα ήθελε να "ξεκουραστεί", που «τρώγομαι» με τα ρούχα μου, που θέλω να κάνω πράγματα και μ' αρέσει να χορεύω και μου αρέσουν τα ακροβατικά και χίλια δυο πράγματα που δεν είναι της ηλικίας, πρέπει να κάτσω στο σπίτι και πρέπει να προσέχω και να είμαι πιο μετρημένη γιατί είναι τα πράγματα πιο ευαίσθητα».