Η Καινούργιου και άλλοι 7 celebrities έστειλαν τις πιο θερμές ευχές τους για τον Δεκαπενταύγουστο

Η Καινούργιου και άλλοι 7 celebrities έστειλαν τις πιο θερμές ευχές τους για τον Δεκαπενταύγουστο

Τα «χρόνια πολλά» της Κατερίνας Καινούργιου στον σύντροφό της και η απάντηση του Γιάννη Αϊβάζη στο post της Κορινθίου για τη γιορτή της. Όλες οι ευχές των celebrities για τον Δεκαπενταύγουστο. 

Τις πιο όμορφες ευχές για τον Δεκαπενταύγουστο έστειλαν μέσα από τα social media οι Έλληνες celebrities, κάνοντας μεταξύ άλλων αναρτήσεις από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Σε mood διακοπών βρίσκονται οι περισσότεροι διάσημοι της ελληνικής showbiz, έχοντας ταξιδέψει σε νησιά και παραθαλάσσιους προορισμούς και κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Οι Έλληνες celebrities ανέβασαν τις πιο θερμές ευχές για τον Δεκαπενταύγουστο

Η Μαρία Αντωνά έχει κάθε λόγο να γιορτάζει σήμερα και στέλνει τις πιο όμορφες ευχές της για την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου.

«Χρόνια πολλά με υγεία και μόνο χαρές για όλο τον κόσμο ! Ανεξάρτητα με το τι συμβαίνει ( που προφανώς κάθε σπίτι και κάθε άνθρωπος ξέρει την δυσκολία και το πρόβλημα του ) είναι πολύ σημαντικό με ψυχραιμία και αξιοπρέπεια να αντιμετωπίζουμε ότι έρχεται .. σίγουρα ο θεός ξέρει καλύτερα για εμάς , γι αυτό μην χάνετε την πίστη σας και κανείς και τίποτα να μην σας στερεί το να ζείτε ελεύθεροι , χαρούμενοι και δημιουργικοί», έγραψε μεταξύ άλλων στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον λογαριασμό της.

https://www.instagram.com/p/C-r4DD1ITh0/

Μαρία Αντωνά: Το φωτογραφικό άλμπουμ στη Μύκονο με τον Γιώργο Λιάγκα και οι ευχές για τη γιορτή της

Ο Γιώργος Λιάγκας - που πέρασε το καλοκαίρι του στο πλευρό της Μαρίας Αντωνά στην Τήνο και στη Μύκονο - έστειλε με τη σειρά του τις ευχές του, κάνοντας ένα insta story και γράφοντας «Καλή Παναγιά».

1723733099429-255829179-liagkas.png

Τη Μαρία Σολωμού είναι κατά βάθος σα να την ακούμε να λέει «Παναγιά μου» και να βγαίνει η φράση αυτή μέσα από την ψυχή της, αφού τη χρησιμοποιεί αρκετά συχνά και αυθόρμητα. Με αφορμή αυτή τη μέρα, έστειλε ένα μήνυμα όλο χαρά και αισιοδοξία στους διαδικτυακούς της φίλους.

«ΠΑΝΑΓΙΑ (μου). Μόνο χαρές να μας έρθουν !!!!! Χρόνια πολλά, καλά, ανθηρά, ανέμελα …. Έτσι, για να τα ξαναθυμηθούμε λίγο !!!!!!»

https://www.instagram.com/p/C-sDYQYNo7M/

Άλλη μία γυναίκα της ελληνικής showbiz που γιορτάζει σήμερα είναι η Μαρία Κορινθίου, η οποία στην ανάρτησή της ευχαρίστησε όλους όσους της στέλνουν τις ευχές τους για την ονομαστική της εορτή.

«15 Αυγούστου-ΜΑΡΙΑ. Ήδη έχετε ξεκινήσει να μου στέλνετε μηνύματα αγάπης και ευχών και σας ευχαριστώ πολύ. Μεγάλη αγκαλιά σας στέλνω, σας ευχαριστώ και εύχομαι η Παναγίτσα να μας φωτίζει και να μας προστατεύει όλους! Καλή Παναγιά και χρόνια πολλά στη μισή Ελλάδα.»

https://www.instagram.com/p/C-qc0j7CPml/

Και μπορεί η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης να ανακοίνωσαν επίσημα τον χωρισμό τους, όμως και οι δύο αποδεικνύουν ότι παραμένουν οικογένεια και πως είναι αγαπημένοι. Ο Γιάννης, λοιπόν, ήταν ένας από όσους σχολίασαν τη φωτογραφία της Μαρίας. Το σχόλιό του; Τις καρδιές αρκούν.

aivaziz.jpg

Αν και δεν έχει την ονομαστική της εορτή, η παρουσιάστρια του Alpha έχει κάθε λόγο να γιορτάζει σήμερα. Η Κατερίνα Καινούργιου ευχήθηκε δημόσια στον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από τους δυο τους στο Παρίσι και γράφοντας σε αυτή «Χρόνια πολλά για την γιορτή σου αγάπη μου».

katken.png

Τσιμτσιλή- Καινούργιου στο μαγαζί του συντρόφου της Κατερίνας και η νέα κοινή φωτό του ζευγαριού

Η παρουσιάστρια έστειλε τις ευχές της από την Πάρο ενόψει της ημέρας λέγοντας «Χρόνια πολλά φίλου μου. Εύχομαι η μέρα αυτή να είναι γεμάτη χαρά και ευλογία για εσάς και την οικογένειά σας».

katken_story.png

Σταματίνα Τσιμτσιλή και μέσα από ένα βίντεο έστειλε κι εκείνη τις θερμές ευχές της.

«Χρόνια Πολλά με υγεία και την ευλογία της Παναγίας. Βοήθεια μας»

https://www.instagram.com/reel/C-ruN3iM9j5/

Η Μαρία Μπεκατώρου γιορτάζει και δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Κεφαλονιά, γράφοντας στη λεζάντα: «Στο χωριό,στη Παναγία μας και φέτος…Σαν να μη πέρασε μια μέρα…Από μωρό παιδί εδώ στην αγκαλιά της μαμάς μου…Περνούν τα χρόνια,αλλάζουμε αλλά σημαντικό που καταλήγουμε στο ίδιο ευλογημένο μέρος…Και μας ενώνει η πίστη μας και η αγάπη για τον τόπο μας… Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και ωραίες στιγμές…Να ονειρευόμαστε όμορφα πράγματα…Εγώ πάντα σκέφτομαι τη Παναγία στη Λακήθρα τον Δεκαπενταύγουστο.Και νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη που είμαι εδώ. Και του χρόνου να είμαστε καλά και εκεί που ονειρευόμαστε»

https://www.instagram.com/p/C-r7kfto4zj/

Η Ελένη Τσολάκη δεν ξεχνάει να στέλνει όμορφα μηνύματα τις γιορτινές ημέρες και ανέβασε στον λογαριασμό της μια φωτογραφία από την Παναγία της Τήνου.

«Χρόνια πολλά!!Η Μεγαλόχαρη να βάλει το χέρι της κ να μας βοήθησει με κάθε τρόπο!!
Να έχουμε την ευλογία της»

https://www.instagram.com/p/C-rp9adOiG0/