Τσιμτσιλή- Καινούργιου στο μαγαζί του συντρόφου της Κατερίνας και η νέα κοινή φωτό του ζευγαριού

Τσιμτσιλή- Καινούργιου στο μαγαζί του συντρόφου της Κατερίνας και η νέα κοινή φωτό του ζευγαριού
Instagram

Στην Πάρο η Κατερίνα Καινούργιου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ποιες άλλες είναι στην παρέα τους; Το σχόλιο της Μαρίας Αντωνά. 

Στην Πάρο επέλεξαν να κάνουν φέτος τις διακοπές τους οι δύο παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης του Alpha, Κατερίνα Καινούργιου και Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια του Happy Day έχει σπίτι στο κυκλαδίτικο νησί και κάθε καλοκαίρι περνάει εκεί αρκετό χρόνο με την οικογένειά της, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου αγαπά επίσης να επισκέπτεται την Πάρο μιας και ο σύντροφός της διατηρεί εστιατόριο εκεί.

Το βράδυ της Πέμπτης, λοιπόν, οι δύο γυναίκες κανόνισαν μια έξοδο στο μαγαζί του επιχειρηματία, Παναγιώτη Κουτσουμπή, και μαζί με την παρέα τους πέρασαν μια όμορφη βραδιά με ωραίο φαγητό και γλυκό. Μαζί τους ήταν και η Τίνα Μεσσαροπούλου και η αρχισυντάκτρια του Happy Day, Μαίρη Παλιαλέξη.

Η φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην Πάρο με τη μαμά της και το κυκλαδίτικο εξοχικό της

Κατερίνα Καινούργιου και Σταματίνα Τσιμτσιλή δείπνησαν μαζί και δημοσίευσαν φωτογραφίες τους

«Η ευτυχία βρίσκεται στις πιο απλές στιγμές. Μια υπέροχη βραδιά…» έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το δείπνο με τις υπόλοιπες γυναίκες του καναλιού.

https://www.instagram.com/p/C-JDyr_IH0r/

Στα σχόλια που ξεχώρισαν για την έξοδο των δύο κοριτσιών και αυτό της πρώην συνεργάτιδας της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Μαρίας Αντωνά.

Untitled.png

Η Μαρία Αντωνά περνά τις πρώτες της διακοπές με τον Γιώργο Λιάγκα. Το νέο ζευγάρι μετρά μόλις τρεις μήνες σχέσης και αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Τήνο, προσπαθώντας να κρατήσει χαμηλούς τόνους από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αν και δεν έχουν μιλήσει δημόσια για τη σχέση τους και αποφεύγουν να δημοσιεύουν φωτογραφίες τους στα social media, οι δυο τους φαίνεται πως περνούν μαζί το καλοκαίρι.

Όπως είχε αναφέρει και η παρουσιάστρια του Happy Day στην εκπομπή, αυτή είναι από τις ελάχιστες φορές που κυκλοφορεί μια είδηση για την προσωπική ζωή του Γιώργου Λιάγκα, μετά το διαζύγιό του από τη Φαίη Σκορδά.

Όλο αυτό έρχεται ύστερα από την κόντρα που είχε πριν μερικούς μήνες η παρουσιάστρια με τον Γιώργο Λιάγκα, με αφορμή τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε επίσης φωτογραφίες τους γράφοντας «Μια όμορφη βραδιά δίπλα στη θάλασσα».

Τα γενέθλια της κολλητής της επέλεξε η Κατερίνα Καινούργιου για να πει το πιο ουσιαστικό «σ' αγαπάω»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στα σοκάκια της Πάρου

Η παρουσιάστρια του Alpha δε διστάζει να δείξει την αγάπη της για το νησί, στο οποίο της αρέσει να περνάει τον χρόνο και τις διακοπές της. Πρόσφατα, μάλιστα, δημοσίευσε φωτογραφίες από τις εξόδους της στην Πάρο κι από το όμορφο ηλιοβασίλεμα.

https://www.instagram.com/p/C-ACKkEM-fU/
https://www.instagram.com/p/C98NcH0MrlB/

Η τρυφερή σχέση της Κατερίνας Καινούργιου με τον σύντροφό της

Εδώ και λίγο καιρό, η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία Παναγιώτη Κουτσουμπή. Οι δυο τους φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ερωτευμένοι, να περνούν χρόνο μαζί και να απολαμβάνουν πλέον τις διακοπές τους. Μετά τις αποδράσεις τους σε Ελλάδα και εξωτερικό, συνεχίζουν τις διακοπές τους στην Πάρο, εκεί όπου ο επιχειρηματίας έχει εστιατόριο.

«Η Κατερίνα είναι πολύ ήρεμη δίπλα του» είπε άτομο από το στενό της περιβάλλον στο ΟΚ! «Αυτό ίσως συμβαίνει γιατί με τον Πάνο έγιναν πρώτα φίλοι και με τον καιρό η σχέση τους έγινε πιο τρυφερή», συμπλήρωσε.

Τον χειμώνα η παρουσιάστρια επισκεπτόταν τακτικά με την παρέα της το εστιατόριο και το μπαρ, στα οποία είναι εκείνος συνιδιοκτήτης και πια περνούν το καλοκαίρι τους στην Πάρο.

https://www.instagram.com/p/C-KszU4oQod/