Ο Ben Affleck έγινε 52 αλλά τα «σ' αγαπώ» της JLo έμειναν στο 2023

AP Photo/Ashley Landis

Φέτος τα γενέθλια του Ben Affleck σίγουρα δεν μοιάζουν με τα περσινά. 

Τι κι αν κάθε χρόνο του λέει «χρόνια πολλά» με τον δικό της, ξεχωριστό τρόπο, φέτος η Jennifer Lopez δεν έκανε ούτε μία ανάρτηση για τα γενέθλια του Ben Affleck.

Και ναι, όλα λένε πως έχουν χωρίσει, αλλά προς το παρόν δεν τους έχουμε δει να κρατούν ιδιαίτερη απόσταση, ενώ αναμένουμε ακόμα και την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού τους που ήδη έχει αργήσει πολύ να έρθει.

Το ποστ της Jlo δίχως συναίσθημα.

Η Jennifer έκανε μεν σταθερό ποστ στο Instagram αλλά ήταν από έξοδό της χωρίς να κάνει καμία αναφορά στον Ben και έχοντας περιορίσει το ποιος μπορεί να σχολιάσει τη δημοσίευση.

Έκανε «δήλωση» η Violet Affleck με το φόρεμα της JLo; Η Lopez το είχε φορέσει σε ραντεβού με τον Ben

Ο Ben Affleck έγινε σήμερα, 15 Αυγούστου, 52, αλλά αυτή τη φορά η JLo δεν έκανε μια γλυκιά ανάρτηση, όπως συνήθιζε τα κάνει. Τα γενέθλια του Ben Affleck ίσως φέτος να είναι διαφορετικά, αφού ο ίδιος δεν ζει πια μαζί με τη γνωστή τραγουδίστρια, ενώ από την πλευρά της εκείνη είναι «εξαφανισμένη» από τα social, καθώς δεν έχει ανεβάσει κάτι για τα γενέθλια του Ben Affleck, όπως άλλοτε συνήθιζε να κάνει.

Άλλωστε, οι δυο τους φαίνεται πως δεν κρατούν τις αποστάσεις. Μπορεί οι φήμες διαζυγίου Jennifer Lopez και Ben Affleck να συνεχίζουν να είναι στο προσκήνιο, όμως όπως όλα δείχνουν η τραγουδίστρια δεν βρίσκεται αρκετά μακριά του.

Πριν από λίγες ημέρες, είχαν έρθει πληροφορίες που ήθελαν την JLo να επισκέπτεται τον Ben στην οικεία του και να παραμένει εκεί για αρκετές ώρες. Η τραγουδίστρια, μάλιστα, φαίνεται να έχει ιδιαίτερα καλές σχέσεις και με τα παιδιά του, με τα οποία περνά χρόνο πριν ανοίξουν τα σχολεία.

Η JLo πέρασε χρόνο στο σπίτι του Ben Affleck λίγο πριν τα γενέθλιά του. Μήπως είναι ξανά μαζί;

Το ζευγάρι πέρασε το καλοκαίρι χωριστά - με την JLo να κάνει διακοπές στην Ευρώπη και τα Hamptons και τον Affleck να επικεντρώνεται στη δουλειά του. Δεν ήταν μαζί για τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους ή τα 55α γενέθλια της τραγουδίστριας, τα οποία ήταν και τα δύο τον Ιούλιο. Όπως όλα δείχνει μέχρι στιγμής ίσως πέρασαν χώρια και τα γενέθλια του Ben.

Η ανάρτηση της JLo για τα γενέθλια του Ben Affleck που όλοι είχαμε αγαπήσει

Ένα χρόνο πριν, τον Αύγουστο του 2023, όταν ο Ben είχε γενέθλια, η τραγουδίστρια είχε κάνει μια όμορφη ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram. Τότε λοιπόν, είχε δημοσιεύσει το πιο cute βίντεό τους με τους δυο τους να είναι μέσα στο αμάξι και να τραγουδούν παρέα τo Wonderful World του Sam Cooke, ενώ στην λεζάντα έγραψε: «Αγαπημένε μου Ben Χαρούμενα γενέθλια. Σ'αγαπώ!».

Τότε, το ζευγάρι έδειχνε πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Ήταν ένα καλοκαίρι γεμάτο γιορτές για τους δυο τους, αφού μέσα στον Ιούλιο γιόρτασαν την πρώτη επέτειο γάμου τους και τα γενέθλια της JLo και τον Αύγουστο ήρθαν και τα γενέθλια του Affleck.

Τα διεθνή πρακτορεία θεωρούν ότι η ανακοίνωση είναι θέμα ημερών κι εμείς απλά περιμένουμε να μάθουμε την εξέλιξη των Bennifer.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης