Tα τελευταία λόγια του Matthew Perry πριν πεθάνει από υπερβολική δόση κεταμίνης: Ποιοι κατηγορούνται

O Matthew Perry ζήτησε από τον επί χρόνια βοηθό να του χορηγήσει άλλη μια άλλη δόση κεταμίνης λίγο πριν τον βρουν νεκρό. 

Ο Matthew Perry ζήτησε από τον επί χρόνια βοηθό του να του χορηγήσει κεταμίνη τρεις φορές την ημέρα και τα τελευταία του λόγια έδειχναν πόσο πολύ βασιζόταν στο φάρμακο.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που έλαβε το NBC News την Πέμπτη, ο Matthew Perry ζήτησε από τον επί χρόνια βοηθό του Kenneth Iwamasa να τον γεμίσει με μια άλλη δόση του διασπαστικού αναισθητικού - λίγο πριν βρουν το ηθοποιό αναίσθητο στις 28 Οκτωβρίου του 2023. Αυτές οι πληροφορίες συγκεντρώθηκαν αφού ο Iwamasa, και τέσσερις άλλοι κατηγορήθηκαν σε σχέση με τον θάνατό του το απόγευμα της Πέμπτης.

Matthew Perry: 5 συλλήψεις για τον θάνατό του- βαριές κατηγορίες για τον βοηθό του και 2 γιατρούς

Σύμφωνα με τα έγγραφα, ο Perry, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 54 ετών, ζήτησε από τον Iwamasa να του χορηγήσει την πρώτη δόση κεταμίνης στις 8:30 π.μ. στις 28 Οκτωβρίου. Έλαβε τη δεύτερη δόση του περίπου τέσσερις ώρες αργότερα καθώς έβλεπε μια ταινία στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Στη συνέχεια ζήτησε από τον Iwamasa να του χορηγήσει την τρίτη δόση και να ετοιμάσει το τζακούζι του. Αφού υπάκουσε το αφεντικό του, ο Iwamasa έφυγε από το σπίτι του ηθοποιού για να κάνει δουλειές και όταν γύρισε τον είχε βρει νεκρό.

Ο αγαπημένος σταρ των «Friends» είχε προηγουμένως μιλήσει για τη χρήση κεταμίνης για τη θεραπεία της κατάθλιψής του, αλλά τον τελευταίο καιρό πριν από τον θάνατό του, έκανε κατάχρηση του φαρμάκου.

Πώς ξεκίνησε να χορηγείται μεγάλες δόσεις κεταμίνης

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του βοηθού του, Iwamasa, χορηγούσε στον ηθοποιό κεταμίνη - η οποία χρησιμοποιείται ιατρικά για την αναισθησία για να βοηθήσει τους ασθενείς να νιώθουν τον πόνο τους και διδάχθηκε πώς να χορηγεί το αναισθητικό από τον Δρ. Salvador Plasencia, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

Οι εισαγγελείς λένε ότι ο Δρ. Salvador Plasencia, δίδαξε στον βοηθό πώς να χορηγεί το φάρμακο γύρω στα τέλη Σεπτεμβρίου 2023 και φέρεται να παρείχε στον ηθοποιό υγρή κεταμίνη και παστίλιες. Αν και ο Perry λάμβανε θεραπεία ρουτίνας με κεταμίνη από γιατρό (η τελευταία επίσημη δόση του χορηγήθηκε δύο εβδομάδες πριν από το θάνατό του), έδωσε εντολή στον βοηθό του να συνεχίσει να αγοράζει το φάρμακο και αργότερα από έναν άνδρα ονόματι Erik Fleming, οι οποίοι κατηγορήθηκαν και οι δύο.

Επιπλέον εκείνος φέρεται να συνωμότησε με τον Δρ. Mark Chavez, για να πάρει περισσότερη κεταμίνη στον Perry και να κερδίσει γρήγορα χρήματα από αυτόν.
Ο Perry φαίνεται να πλήρωσε σε αυτούς 55.000 δολάρια σε μετρητά για κεταμίνη τις εβδομάδες πριν από τον θάνατό του.

Η Plasencia γνώριζε πλήρως την ενοχλητική σχέση του Perry με το αναισθητικό. Μέρες πριν από το θάνατό του, φέρεται να είπε σε άλλο άτομο ότι ο σταρ «έβγαινε εκτός ελέγχου με τον εθισμό του».

Ο Perry πάλευε με την κατάχρηση ουσιών σε όλη του την ενήλικη ζωή και μίλησε για τη χρήση της κεταμίνης στα απομνημονεύματά του το 2022. Περιέγραψε ότι το φάρμακο το είχε με το όνομά του «γραμμένο» παντού και επιβεβαίωσε ότι ο λόγος που έφυγε από τη ζωή. Είπε επίσης ότι τον έκανε να νιώθει ότι «πεθαίνει».

Στο δικό του Interstellar, o Matthew McConaughey έφτιαξε το πιο inspirational βίντεο για τον γιο του

Συγκεκριμένα είπε για το φάρμακο:

«Το να παίρνεις κεταμίνη είναι σαν να σε χτυπούν στο κεφάλι με κάτι βαρύ»
Τον Νοέμβριο του 2022, ο ηθοποιός του «17 Again» είπε στο podcast «Q with Tom Power» ότι ήθελε να τον θυμούνται ως «κάποιον που έζησε καλά, αγαπούσε καλά και ήταν αναζητητής και το πρωταρχικό του πράγμα είναι ότι θέλει να βοηθήσει τους ανθρώπους.»

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης