Γιατί παραμένει ανοιχτός ο φάκελος θανάτου του Matthew Perry και ποια celebrity ανακρίνουν οι αρχές

Πατούλια Κατερίνα
Γιατί παραμένει ανοιχτός ο φάκελος θανάτου του Matthew Perry και ποια celebrity ανακρίνουν οι αρχές

Η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά εντατικά τον ξαφνικό θάνατο του Matthew Perry και υπάρχει μια celebrity η οποία έχει ανακριθεί περισσότερες από δύο φορές. 

Η έρευνα για τον ξαφνικό θάνατο του Matthew Perry συνεχίζεται από την 28η Οκτωβρίου 2023 όταν ο 54χρονος ηθοποιός έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Άνοιξε πάλι η έρευνα για τον θάνατο του Matthew Perry

Αιτία του θανάτου του Chandler ήταν η υπερβολική δόση κεταμίνης αλλά οι Αρχές άνοιξαν εκ νέου φάκελο μέσα στον Απρίλιο που αφορά στον θάνατο του Perry για τη διερεύνηση του τραγικού συμβάντος που στέρησε τη ζωή στον Matthew.

Ο Perry είχε βρεθεί χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι του στο Los Angeles και τώρα τα υπεύθυνα τμήματα ασφαλείας έχουν βάλει στο κάδρο μια celebrity η οποία φέρεται να έχει ανάμειξη στον θάνατο του ηθοποιού. Την εν λόγω διάσημη οι Αρχές έχουν ήδη ανακρίνει περισσότερες από δύο φορές ενώ με τη γυναίκα αυτή ο 54χρονος φαίνεται πως γνωρίστηκε σε κλινική αποτοξίνωσης.

«Η αστυνομία ψάχνει το ποιος σκότωσε τον Perry, υπάρχει μια διάσημη γυναίκα με την οποία ο Perry ανέπτυξε μια αναπάντεχη φιλία», τόνισε πηγή στο περιοδικό In Touch στο δημοσίευμα του οποίου δεν αποκαλύπτεται το όνομα της celebrity.

Mια διάσημη μπλέχτηκε στην έρευνα για τον θάνατο του Matthew Perry

Κι επειδή στο σπίτι του Matthew δεν βρέθηκε ποτέ κεταμίνη ή κάποιο άλλο ναρκωτικό και με δεδομένο πως την συνταγογραφημένη δόση κεταμίνης του την είχε λάβει πολύ νωρίτερα από τον γιατρό του, οι Αρχές ερευνούν το πού έλαβε ο Perry την κεταμίνη εκείνη που του κόστισε τη ζωή.

Άνοιξε η διαθήκη του Matthew Perry: Πού αφήνει το καταπίστευμα ενός εκατομμυρίου ευρώ;

«Είναι δύσκολο να πει κανείς με σιγουριά ποιο ρόλο έπαιξε η γυναίκα αυτή στον θάνατο του Matthew αλλά η ίδια υποστηρίζει πως δεν έχει καμία σχέση με όλο αυτό. Η ίδια έχει προσλάβει δικηγόρους και έχει κάνει πολλαπλά ραντεβού με τις Αρχές από την ημέρα που έφτασαν στο σπίτι της με ένταλμα έρευνας. Η ίδια δεν ήθελε να μιλήσει αλλά οι ντεντέκτιβ είχαν πληροφορίες από πριν για να φτάσουν στο σπίτι της», τονίζει το περιοδικό.

Η διάσημη είναι όπως τονίζει το δημοσίευμα ακόμα πιο γνωστή για τον γάμο της με ένα πολύ μεγάλο όνομα και έπαθε σοκ όταν είδε τους αστυνομικούς έτοιμους να ερευνήσουν το σπίτι της και απόρησε μάλιστα για το τι έψαχναν. Η γυναίκα αυτή πάντως φαίνεται να είναι καθαρή από ναρκωτικά και καταχρήσεις όπως υποτίθεται πως ήταν και ο Perry την περίοδο που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του.

Στα απομνημονεύματά του, «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing», ο Matthew αποκάλυψε ότι υποβαλλόταν σε θεραπεία με μια συνθετική μορφή κεταμίνης, ένα διασπαστικό αναισθητικό φάρμακο, το οποίο χρησιμοποιείται για δύο λόγους: για να ανακουφίσει τον πόνο και να βοηθήσει στην κατάθλιψη.

Η υπόθεση θανάτου του Matthew Perry δεν έχει κλείσει για τις Αρχές - Τι συμβαίνει με την κεταμίνη