Αυτή είναι η διάσημη που μπλέκεται στον θάνατο του Matthew Perry

Αυτή είναι η διάσημη που μπλέκεται στον θάνατο του Matthew Perry

Η Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών ετοιμάζεται να ανακοινώσει πιθανές κατηγορίες ακόμη και για ανθρωποκτονία.

Ο θάνατος του Matthew Perry είναι έτοιμος να αποκαλύψει τη διακίνηση ναρκωτικών στο Χόλιγουντ με κάποια γνωστά ονόματα να εμπλέκονται στην έρευνα για τον θάνατό του λόγω υπερβολικής δόσης κεταμίνης που πήρε ο σταρ των «Friends».

Η έρευνα σε συνδυασμό με την Αμερικανική Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών ετοιμάζεται να ανακοινώσει πιθανές κατηγορίες, οι οποίες θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν ακόμη σε ανθρωποκτονία.

Εκτός από την πρώην σύζυγο του ηθοποιού, Charlie Sheen, Brooke Mueller, η οποία ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς για τη σχέση της με τον Matthew Perry, έγινε γνωστή και η ταυτότητα μιας ηθοποιού που έχει εμπλακεί στην έρευνα. Η συγκεκριμένη ήταν πολύ κοντά στον Matthew Perry για πολλά χρόνια. Επίσης, έχει βρεθεί μια φωτογραφία που είναι μαζί στο γραφείο ενός γιατρού που θεωρείται ότι συντομογραφεί κεταμίνη.

Λίγο πριν τις διώξεις για τον θάνατο του Matthew Perry η Lisa Kudrow έκανε μια συγκινητική αποκάλυψη

Από το περιβάλλον του γιατρού ωστόσο ακούγεται ότι δεν έχουν δει ποτέ τον Matthew Perry ως ασθενή, προσθέτοντας:

«Δεν συζητάμε με καμία αρχή για καμία περίπτωση αυτή τη στιγμή».

Οι αστυνομικοί αναμένεται να ψάξουν και το κινητό της ηθοποιού, όπως αναφέρει μια πηγή στο περιοδικό InTouch:

«Είμαι 100 τοις εκατό σίγουρος ότι οι αρχές θα βρουν τα μηνύματα μεταξύ των δύο και θα αποκαλύψουν πολλές πληροφορίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την έρευνά τους».

Ο πρώην ειδικός πράκτορας της CIA και του FBI, Τρέισι Γουόλντερ, είπε ότι σε πολλά άτομα μπορεί να απαγγελθούν νέες κατηγορίες και εξήγησε πώς υπήρξε μια τεράστια έκρηξη σε κυκλώματα ναρκωτικών αλλά και απάτης.

Ο Walder είπε ότι μπορεί να υπάρχουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια, που μπορεί να οδηγήσει σε ποινή έως και πέντε χρόνια φυλάκισης. Ωστόσο δεν υπάρχουν κατηγορίες για φόνο, αφού ο Perry πήρε ο ίδιος την κεταμίνη.

perry3.webp

Σε άλλο σημείο ο Walder είπε ότι ο Matthew Perry μπορεί να αντάλλασσέ τέτοιες επικίνδυνες συνταγές με φίλους και να είχε ακόμα και έναν βοηθό για να πάρει τα φάρμακα.

«Θα μπορούσε εύκολα να προμηθεύεται φάρμακα μέσω φίλων, υπάρχει μια ολόκληρη αγορά με αυτόν τον τρόπο»

Ο δικηγόρος του ηθοποιού που δούλευε μαζί του για δεκαετίες και εξακολουθεί να εργάζεται για την περιουσία του, είπε :

«Συναντήθηκα με τον Μάθιου λίγο πριν πεθάνει, φαινόταν εντελώς καθαρός, αλλά είχα μια ανησυχία όταν άκουσα για την χρήση κεταμίνης που έκανε».

Ο Matthew Perry βρέθηκε βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε ένα τζακούζι στο σπίτι του στο Pacific Palisades στο Λος Άντζελες και διαπιστώθηκε ο θάνατός του στις 28 Οκτωβρίου πέρυσι.

Αυτή την εβδομάδα αποκαλύφθηκε ότι ο Matthew Perry είχε αφήσει κάτι περισσότερο από 1,5 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά στον τραπεζικό του λογαριασμό μετά το θάνατό του. Ο ηθοποιός, έχει καθαρή περιουσία που υπολογιζεται σε 120 εκατομμύρια δολάρια ακόμα και μετά τον θανάτου του.

Η υπόθεση θανάτου του Matthew Perry δεν έχει κλείσει για τις Αρχές - Τι συμβαίνει με την κεταμίνη

Μάλιστα πρόσφατα η Τζένιφερ Άνιστον ξέσπασε πρόσφατα σε κλάματα μιλώντας για εκείνον στο Variety, ενώ η Κόρτνεϊ Κοξ είπε στο CBS τον Μάιο:

«Με επισκέπτεται πολύ συχνά. Νιώθω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι γύρω μας και δεν ζουν, αλλά νομίζω ότι μας καθοδηγούν. Αισθάνομαι, ότι ο Matthew είναι εδώ τριγύρω μας σίγουρα»