Η Μαρία Κορινθίου ανακοίνωσε επίσημα τον χωρισμό: Πώς ο Αϊβάζης απέδειξε πως παραμένουν οικογένεια

Η Μαρία Κορινθίου ανακοίνωσε επίσημα τον χωρισμό: Πώς ο Αϊβάζης απέδειξε πως παραμένουν οικογένεια

Η Μαρία Κορινθίου με αυτή τη δημοσίευση φαίνεται πως επιβεβαιώνει τις φήμες που κυκλοφορούσαν από χθες. Η συγκινητική ανάρτηση για τα 17 χρόνια κοινής πορείας. 

Η Μαρία Κορινθίου έκανε σήμερα και μία μέρα μετά την είδηση του χωρισμού της με τον Γιάννη Αϊβάζη την πρώτη της ανάρτηση.

Με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία και μια λιτή λεζάντα η ηθοποιός αναφέρθηκε στα χρόνια κοινής πορείας με τον Γιάννη Αϊβάζη και ευχαρίστησε για την αγάπη και τον σεβασμό που έχουν λάβει. Η ηθοποιός δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με τον Γιάννη Αϊβάζη, με τους δυο τους να είναι πλάτη χέρι χέρι.

Viral η είδηση χωρισμού Κορινθίου - Αϊβάζη: Tα λόγια αγάπης & το σπίτι που στέγασε τον ερωτά τους

Συγκεκριμένα στη φωτογραφία έγραψε τα εξής λόγια:

«17 χρόνια… είμαστε μαζί σε αυτό με το Γιάννη @yannisaivazis. Ευχαριστούμε για την μεγάλη αγκαλιά και την αγάπη σας… αλλά και το σεβασμό που μας δείχνετε».

https://www.instagram.com/p/C-h2DkciV7D/

Το τρυφερό σχόλιο του Γιάννη Αϊβάζη στη φωτογραφία

Μάλιστα λίγο μετά τη δημοσίευση της τρυφερής φωτογραφίας σχολίασε και ο Γιάννης Αϊβάζης με μια κόκκινη καρδιά. Ένα σχόλιο χωρίς πολλά λόγια αλλά με πολύ συναίσθημα. Αυτό είναι άλλο ένα δείγμα ότι οι δυο τους είναι αγαπημένοι και δεμένοι και σε όλα μαζί ακόμα και τώρα. Η σχέση τους παραμένει υγιής και αυτό όπως φαίνεται δεν πρόκειται να την αλλάξει τίποτα ούτε και ο χωρισμός, αφού η μεγαλύτερη προτεραιότητα της ζωής τους είναι η οικογένεια που δημιούργησαν και κυρίως η κόρη τους.

453156487_1248414809840436_7289013542125876185_n.jpg

Τα σχόλια αγάπης φίλων και συγγενών

Όπως ήταν λογικό ήδη από τα πρώτα λεπτά της ανάρτησης αυτής σχολίασαν τη φωτογραφία και πολλοί φίλοι των ηθοποιών με λόγια αγάπης και σεβασμού αφού ήταν ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Στη δημοσίευση μεταξύ άλλων σχολίασαν συγγενείς τους, αλλά και γνωστοί Έλληνες όπως ο Βασίλης Ζούλιας, η Σάσσα Σταμάτη, ο Χάρης Σιανίδης, η Κλέλια Πανταζή και πολλοί ακόμα.

17 χρόνια κοινής πορείας

Το ζευγάρι που είναι μαζί από το 2008 και παντρεύτηκε το 2010, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους κάτι που έγινε γνωστό χθες σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΟΚ! Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν τον Ιανουάριο του 2008 στην Κύπρο και στον πρώτο μήνα της σχέσης τους, η Μαρία Κορινθίου έμεινε έγκυος στην κόρη τους.

Τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, την υποδέχτηκαν στον κόσμο και λίγο πριν η Ισμήνη γίνει 2 ετών, δηλαδή τον Σεπτέμβριο του 2010, το ζευγάρι παντρεύτηκε στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο.

Όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Μαμά-δες», ο Αϊβάζης γνώρισε την Κορινθίου στην Κύπρο.

«Εγώ ήμουν σε μία παράσταση του Αλέξανδρου Ρήγα. Στο ενδιάμεσο μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης παράστασης, υπήρχε κενό και με προσκάλεσαν να δώσω ένα βραβείο. Εκείνη καθόταν με τον Ιωσήφ Μαρινάκη. Γυρνάει η τύπισσα και μου λέει "γεια σου Γιάννη, είμαι η Μαρία"», είχε δηλώσει ο ηθοποιός χαρακτηριστικά.

Ενώ στη συνέχεια είχε προσθέσει «Ήταν κάτι μαγικό, πολύ ωραίο. Είχε σχέση τότε η Μαρία, αλλά είχα κι εγώ. Γυρνώντας στην Αθήνα, βγαίναμε μόνο κι υπήρχε αυτή η έλξη, μέχρι που κάποια στιγμή αποκλειστήκαμε σε ένα φαγητό στα χιόνια. Είχαμε φροντίσει να ξεδιαλύνουμε τις καταστάσεις στα προσωπικά μας».

Κοινή πορεία και στα επαγγελματικά

Οι δύο τους έχουν δημιουργήσει μαζί και την εταιρία παραγωγής Aikor Productions με την οποία δουλεύουν πάνω σε μεγάλα projects. Επίσης έχει γίνει ήδη γνωστό ότι από τον Οκτώβριο θα παίξουν μαζί στην παράσταση της Ρέινας Εσκενάζυ στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στο έργο «Ο Τελευταίος Χορός» της Τάνιας Χαροκόπου.

https://www.instagram.com/reel/C6gAFTyiLBj/

Η αφιέρωση του Γιάννη Αίβάζη στη Μαρία Κορινθίου τα είπε όλα για τη σχέση τους

Η Μαρία Κορινθίου σε κάθε της συνέντευξη μιλούσε με θαυμασμό και αγάπη για τον Γιάννη Αϊβάζη. Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη της είχε αναφέρει χαρακτηριστικά για εκείνον και τη σχέση τους:

«Θα αντιληφθεί ο ένας τον άλλον εάν κάτι δεν του «κουμπώνει». Μιλάμε σαν ζευγάρι για αυτά. Εγώ προσωπικά, έχω ένα πολύ ανεπτυγμένο ένστικτο λόγω των τρικλοποδιών που έχω φάει στη ζωή μου. Ξέρει ο Γιάννης ότι κινούμαι με το ένστικτο, ότι, όταν εγώ πω «όχι, ναι, τέλος και τελεία», το εννοώ. Το ενδιάμεσο δεν υπάρχει, εμείς το δημιουργούμε γιατί παλεύουμε. Υπάρχει θέλω ή δεν θέλω... Και ο Γιάννης είναι έτσι σαν εμένα. Καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον αμέσως.»