Η πόζα της Κορινθίου στα Κουφονήσια θύμισε γοργόνα αλλά και την πρώτη της ταινία πριν από 16 χρόνια

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η πόζα της Κορινθίου στα Κουφονήσια θύμισε γοργόνα αλλά και την πρώτη της ταινία πριν από 16 χρόνια

Η Μαρία Κορινθίου έχει παρομοιαστεί πολλές φορές με την Mόνικα Μπελούτσι, αυτή τη φορά όμως, στη νέα της ανάρτηση έμοιαζε με πραγματική γοργόνα.

Η Μαρία Κορινθίου αυτή τη στιγμή απολαμβάνει τις διακοπές της στα Κουφονήσια και μεταξύ άλλων επισκέφτηκε και την ξακουστή παραλία «Το μάτι του διαβόλου», όπου έβγαλε πραγματικά ένα άκρως καλλιτεχνικό στιγμιότυπο, ποζάροντας στα βράχια.

Στο βίντεο της Μαρίας Κορινθίου στην παραλία φάνηκε η προσπάθεια που έκανε τον χειμώνα

«Γοργόνα στη στεριά»

Στην πρόσφατη ανάρτησή της λοιπόν, η Μαρία Κορινθίου φωτογραφήθηκε με το μαγιό της στα βράχια της συγκεκριμένης παραλίας με τους followers της να σχολιάζουν πως τους θύμισε πραγματικά γοργόνα που έχει βγει στη στεριά.

https://www.instagram.com/p/C-GadAMCe54/

Η ηθοποιός έχει πολλές φορές παρομοιαστεί με την Μόνικα Μπελούτσι εξαιτίας της μεσογειακής της ομορφιάς. Αυτή τη φορά όμως, οι followers της δεν έιχαν άδικο καθώς τόσο η πόζα της, όσο και τα μακριά μαύρα μαλλιά της την έκαναν να μοιάζει πραγματικά με τις θεότητες της θάλασσας.

Το κινηματογραφικό ντεμπούτο της Μαρίας Κορινθίου

Σε κάποιους followers της Μαρίας Κορινθίου βέβαια, η λήψη αυτή θύμισε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία Deep End το 2008, μαζί με τους Αλέκο Συσσοβίτη, Ναταλία Λιονάκη, Κώστας Σόμμερ και Τόνυ Δημητρίου.

Mπορεί να έχουν περάσει 16 χρόνια από τότε, ωστόσο η Μαρία Κορινθίου μοιάζει σαν να μην έχει περάσει μέρα από εκείνη τη στιγμή, γι' αυτό και κάποιοι είπαν για «Deep End 2024».

Βέβαια, η ηθοποιός από τότε μέχρι σήμερα έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές σειρές, ταινίες αλλά και θεατρικές παραστάσεις. Παράλληλα, έχει κυκλοφορήσει τη δική της συλλογή ρούχων, ενώ με τον σύζυγό της και επίσης ηθοποιό, Γιάννη Αϊβάζη έχει ιδρύσει εταιρία παραγωγής, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και εκδίδει περιοδικά.

https://www.instagram.com/p/C-ISo3yC0oi/

H αλλαγή στην εμφάνισή της

Η Μαρία Κορινθίου πάντοτε ήταν μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα. Αυτή τη χρονιά ωστόσο, η ίδια είχε μια αρκετά εμφανή αλλαγή στην εμφάνισή της, ανακαλύπτοντας τον πιο fit εαυτό της.

Η προσπάθειά της ξεκίνησε πριν από δυο χρόνια και όπως έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις της πρώτα άλλαξε την ψυχολογία της και τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα και ύστερα ακολούθησε και το σώμα. «Νους υγιής εν σώματι υγιεί» έλεγαν αλλωστε οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.

Νομίζω ότι όλα ξεκινούν από την καρδούλα μας. Το τι νιώθουμε, το τι τοξικότητα έχουμε στη ζωή μας, το πώς είναι η ψυχολογία μας. Καλώς ή κακώς, τα περιττά κιλά συνήθως είναι τοξικότητα πραγμάτων, καταστάσεων, και είναι μία άμυνα, ένα τείχος για να μπορείς να αμυνθείς υποσυνείδητα.

«Στη δεύτερη καραντίνα αισθανόμουν ότι πνιγόμουν από τα κιλά. Ανέβηκα στη ζυγαριά, έπαθα σοκ και ήταν σαν να πατήθηκε ένα κουμπάκι. Όλοι με ρωτάνε τι έκανα. Έδωσα εντολή στον εγκέφαλο και ήταν πολύ συνειδητή.

Η διατροφή μου είχε ψητά - ψάρι και κρέας -, λαχανικά και φρούτα. Καθόλου ζάχαρη, ούτε φυτική, ούτε μέλι, ούτε τσίχλα, και έκοψα και κατά 90% το άμυλο. Το πρωί έτρωγα ένα κράκερ, και μία φορά τη βδομάδα μακαρόνια, στεγνά, και αν. Ήταν μια σκληρή δίαιτα, αλλά εμένα δεν μου φάνηκε καθόλου. Το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν ο καφές. Τον έπινα πολύ γλυκό με γάλα, και έπρεπε να τον πίνω σκέτο» είχε αναφέρει χαρακτηιστικά η ίδια.

https://www.instagram.com/reel/C8Ja8H6ia5J/