Η Κατερίνα Δαλάκα έχει γενέθλια και οι πρώτες ευχές ήρθαν από την Ηλέκτρα Λύρα και την Πέγκυ Ζήνα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Κατερίνα Δαλάκα έχει γενέθλια και οι πρώτες ευχές ήρθαν από την Ηλέκτρα Λύρα και την Πέγκυ Ζήνα

Η Κατερίνα Δαλάκα κλείνει σήμερα τα 32 και οι ευχές από τους φίλους της και τους survivors ήδη ξεκίνησαν.

Μια πολύ ξεχωριστή μέρα είναι η σημερινή για την Kατερίνα Δαλάκα, αφού έχει τα γενέθλιά της.

Η πρώην παίκτρια του Survivor και αθλήτρια του στίβου κλείνει τα 32 και ήδη οι ευχές από τα αγαπημένα της άτομα, αλλά και από τα πολλά fun club της ξεκίνησαν να κατακλύζουν το προφίλ της.

Η Κατερίνα Δαλάκα μετά το Survivor χρειάστηκε τη γνώμη ειδικού για τις αλλαγές στο σώμα της

Ηλέκτρα Λύρα και Πέγκυ Ζήνα ευχήθηκαν πρώτες στο λιοντάρι τους

Πρώτες απ’ όλους ευχήθηκαν στην Κατερίνα Δαλάκα η Ηλέκτρα Λύρα και η Πέγκυ Ζήνα.

Δώρα Νικολή: Η περιπέτεια που είχε η κόρη της και η αποκάλυψη για τη συμμετοχή της στο Survivor

Η τραγουδίστρια και η κόρη της αγαπούν πολύ την Κατερίνα Δαλάκα. Η πρώην παίκτρια του Survivor είχε αναλάβει να μυήσει την Ηλέκτρα στον χώρο του αθλητισμού και πλέον, την θεωρούν «οικογένεια».

«Χρόνια πολλά Κατερινάκι μου! Σε λατρεύω!», έγραψε η Ηλέκτρα Λύρα στο προφίλ της στο Instagram δημοσιεύοντας ένα κολάζ με κοινές τους φωτογραφίες.

IMG_2003.jpeg

«Να σε χαιρόμαστε λιοντάρι μου! Σε αγαπάω άπειρα», έγραψε η Πέγκυ Ζήνα στη δίκη της ανάρτηση για την Κατερίνα Δαλάκα.

IMG_1996.jpeg

Στη συνέχεια βέβαια, και άλλοι φιλοι της και survivors ξεκίνησαν να της εύχονται.

Το reunion με τους survivors

Δεν γνωρίζουμε αν ήταν με αφορμή τα γενέθλιά της ή απλά έτυχε να είναι κοντά σε αυτήν την ημερομηνία, πάντως εχθές (19/8) ο Αλέξης Παππάς, ο Σάββας Γκέντσογλου, ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους και ο Χριστόφορος Ταξίδης επισκέφτηκαν την Κατερίνα Δαλάκα στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Κατερίνη κάνοντας ένα ολοήμερο reunion που ξεκίνησε με φαγητό και κατέληξε σε βραδινή έξοδο.

Η Κατερίνα Δαλάκα, όπως φαίνεται στην τέταρτη και τελευταία της συμμετοχή στο Survivor, όπως είχε ανακοινώσει λίγο πριν τον φετινό τελικό απέκτησε ακόμα μερικούς καλούς φίλους. Η ίδια πέρασε στον Άγιο Δομίνικο πολύ μεγάλο διάστημα της ζωής της (αν συλλογισθεί κανείς πως το ριάλιτι διαρκεί 6 μήνες κι εκείνη τις 3 από τις 4 φορές που συμμετείχε έφτασε μέχρι τον τελικό, σηκώνοντας και την κούπα μία φορά) και πλέον, όπως είχε πει, θα επικεντρωθεί στους στόχους της και την οικογένειά της.

Η αλήθεια είναι ότι εμένα κλείνει αυτό το κεφάλαιο στη ζωή μου. Ένα συγγνώμη σε όσους βαρέθηκαν να με βλέπουν. Είναι επίσημη ανακοίνωση, αν και το έχω ξαναπεί ενώ ήθελα να ξανάρθω. Ένα ευχαριστώ σε όσους αγαπούν να με βλέπουν στα parkour. Είναι περίεργη ημέρα αυτή. Θα μου λείψει σίγουρα το αγωνιστικό κομμάτι, πέρασα μια πολύ όμορφη σεζόν, γνώρισα όλα τα παιδιά, ήταν από τις πιο ωραίες χρονιές.

«Και η δυσφήμιση είναι διαφήμιση που λένε. Ακόμα κι αυτοί που μπορεί να μην με συμπαθούν αναγκαστικά με έβλεπαν. Εγώ το αγάπησα πολύ αυτό το παιχνίδι, είναι μεγάλο μέρος της ζωής μου κι ένα μεγάλο κομμάτι, αγάπησα όλο αυτό που ζούμε εδώ σαν εμπειρία», είχε πει η Κατερίνα Δαλάκα.

Βέβαια, το Survivor και οι survivors, όπως είδαμε δεν πρόκειται να την ξεχάσουν ποτέ.