Καρύδη, Κωνσταντινίδου και Σαμαρά «παλεύουν» στη θάλασσα και τα social υποκλίνονται στη Ζουμπουλία

Η Σμαράγδα Καρύδη, η Ευγενία Σαμαρά και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου περνούν ευχάριστα στις καλοκαιρινές τους διακοπές κι αυτό βγαίνει προς τα έξω. 

Το καλοκαίρι είναι για να χαλαρώνεις και να περνάς καλά και οι τρεις γυναίκες είναι εδώ για να μας το θυμίζουν. Το βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της η Ευγενία Σαμαρά έκανε τους χρήστες του Instagram να «λυγίσουν» από το γέλιο, με αποτέλεσμα να αναπολούν τον επικό ρόλο της Ζουμπουλίας στο «Παρά Πέντε».

Στην ανάρτησή της, λοιπόν, η Ευγενία Σαμαρά αποκάλυψε τις προσπάθειες - ατυχείς τελικά - των τριών γυναικών να ανέβουν όλες και να ισορροπήσουν σε μια σανίδα SUP. Η ίδια έγραψε στη λεζάντα του βίντεο «Αποκλειστικά πλάνα από την προετοιμασία των ολυμπιακών αγώνων του LAέους», συνοδεύοντας με τον καλύτερο τρόπο το χιουμοριστικό αυτό βίντεο.

Σε αυτό βλέπουμε τη Σμαράγδα Καρύδη, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και την Ευγενία Σαμαρά να «παλεύουν» μ’ ένα SUP σε παραλία της Αίγινας, όπου περνούν τις διακοπές τους, τη στιγμή που η Ελισάβετ φορά και το σωσίβιό της.

Ταξίδι ζωής για την Ζέτα Μακρυπούλια στην Κένυα και το πιο εύστοχο σχόλιο έκανε ένας follower της

Το Instagram υποκλίθηκε στη Ζουμπουλία

Μπορεί οι τρεις φίλες να μην τα κατάφεραν με μεγάλη επιτυχία, όμως το αποτέλεσμα είναι υπέροχο και άκρως χιουμοριστικό, κάνοντας τους χρήστες του διαδικτύου να «λιώσουν» στα γέλια.

https://www.tiktok.com/@smaragdakaridi/video/7404860005620501793

Η Μαρία Σολωμού σχολίασε από την πλευρά της «Κλαίω», ενώ η Ζέτα Μακρυπούλια «ΜΑΓΕΙΑ!!!!! Η Ελισαβετ με σωσίβιο βλέπω». Ανάμεσα στους φίλους τους που σχολίασαν ήταν η Ρούλα Ρέβη, η Αθηνά Οικονομάκου, η Σοφία Παυλίδου, η Μυρτώ Αλικάκη και η Μαριέλλα Σαββίδου.

Άλλοι χρήστες του διαδικτύου θυμήθηκαν τη Ζουμπουλία και δε μπορούσαν να μην σχολιάσουν τον ρόλο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο «Παρά Πέντε».

«Για κάποιο λόγο μου θυμίζει το ιιιιιιιιιιιιι στο παρά 5 ,τι όχι;» έγραψε ένας χρήστης.

«Το μόνο που λείπει είναι μια ομπρέλα που να γράφει ΒΕΑΚΗ», σχολίασε ένας άλλος θυμίζοντάς μας το επεισόδιο από το camping που η παρέα των πέντε παρακολουθούσε έναν σερβιτόρο και η Ζουμπουλία θέλησε να διαβάσει τη λέξη BEACH - που σημαίνει παραλία - ως ΒΕΑΚΗ.

Στο pool party της Καρύδη στην Αίγινα, ο Αθερίδης και άλλοι φίλοι της έκαναν το πιο ωραίο δώρο

Οι τρεις φίλες βρίσκονται στην Αίγινα αυτή την περίοδο και μάλιστα η Σμαράγδα Καρύδη πέρασε πρόσφατα τα γενέθλιά της εκεί. Όλοι οι φίλοι και καλοί συνάδελφοι ήταν εκεί. Πρώτος απ' όλους φυσικά ήταν ο σύντροφός της, Θοδωρής Αθερίδης μαζί με την κόρη του Φωτεινή Αθερίδου, ο οποίος στις φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσίευσε η Σμαράγδα δεν έκρυψε την χαρά του αλλά και την αγάπη του για τη σύντροφό του. Εκεί είδαμε μεταξύ άλλων, τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, τον Κώστα Κόκλα, τον Πάνο Μουζουράκη, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και πολλούς άλλους καλλιτέχνες.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης