Ένα ερωτικό τρίγωνο στον Γιατρό για τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και η κόντρα Ρουμελιώτη - Ματίκα

Κατερίνα Μπούσιου

Αυτοί είναι οι ρόλοι των νέων γυναικών που θα βρεθούν από φέτος στο καστ και στη ζωή του Ανδρέα Βρεττού στον Γιατρό. 

Οι λέξεις ανανέωση και ανατροπή, ταιριάζουν απόλυτα στο φετινό δεύτερο κύκλο στον Γιατρό. Η ζωή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη ως Ανδρέας Βρεττός αλλάζει ολοκληρωτικά για μία ακόμη φορά και ενώ εκείνος θα βρεθεί στη δίνη σημαντικών γεγονότων στην κλινική. Οι γυναίκες που θα βρεθούν γύρω του θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε όλες αυτές τις αλλαγές. Άλλες θα παλέψουν για να κερδίσουν την αγάπη του και άλλες για την εξουσία και την ηγεσία. Η Βασιλική Τρουφάκου, η Ευδοκία Ρουμελιώτη και η Θάλεια Ματίκα είναι αποφασισμένες για όλα.

Ερωτικά τρίγωνα και επαγγελματικά μπερδέματα

Πολύ δυναμικό ξεκίνημα ετοιμάζεται να κάνει ο Γιατρός στον δεύτερο κύκλο του, η εβδομαδιαία σειρά του Alpha που μας κέρδισε από την πρώτη στιγμή την περσινή τηλεοπτική χρονιά. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ως γιατρός Ανδρέας Βρεττός αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις και νέα πρόσωπα στο περιβάλλον του στην κλινική.

Μαρκουλάκης - Ρουμελιώτη τραγουδούν Βίσση στον Γιατρό αλλά δεν περίμεναν την αντίδραση του Καρβέλα

Την περσινή χρονιά τον είδαμε να παλεύει να ξαναβρεί τις ισσοροπίες του, μετά τον πυροβολισμό του και την απώλεια μνήμης των τελευταίων 12 χρόνων. Γιατρεύτηκαν όμως οι παλιές πληγές. Έγινε με έναν τρόπο η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Στα 32 όμως νέα επεισόδια του δεύτερου και τρίτου κύκλου, έχουμε να δούμε πολλές και διαφορετικές εξελίξεις στη ζωή του.

Στα πρώτα επεισόδια θα δούμε στην κλινική πολλά νέα πρόσωπα. Αλέκος Συσσοβίτης, Πέτρος Λαγούτης, Θάλεια Ματίκα, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Έλενα Μεγγρέλη, Μαριάννα Κιμούλη, εντάσσονται στο καστ και στο προσωπικό και έχουν καταρχάς στα πρώτα επεισόδια να αντιμετωπίσουν τον Covid, μαζί με το ήδη γνωστό μας team των υπόλοιπων ηθοποιών που παρέμειναν στη σειρά.

Όμως ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, τίθεται διαρκώς σε αμφισβήτηση. Ο Αλέκος Συσσοβίτης ως Αργύρης Σταθάτος και δικηγόρος της κλινικής, θα στραφεί εναντίον του και στην μετά Covid εποχή θα προσπαθήσει να τον βγάλει από τη θέση του. Από την άλλη πλευρά η Αντιγόνη και νέα ψυχολόγος, θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον Γιατρό να ξεπεράσει τα προβλήματά του.

Οι δυσκολίες δεν τελειώνουν. Ο Βρεττός έχει να αντιμετωπίσει 3 γυναίκες στη ζωή του. Η μία είναι ήδη γνωστή μας, η γιατρός Σοφία και πρώην σύντροφος του Ανδρέα. Στο τελευταίο επεισόδιο την είχαμε δει αποφασισμένη να φύγει από το νοσοκομείο. Εκείνος ακόμη προσπαθούσε να θυμηθεί τι τους ένωνε στο παρελθόν. Θυμάσαι τη χαρακτηριστική ατάκα του στο φινάλε: «Αν δεν ήσουν εσύ δεν θα μπορούσα ποτέ να βοηθήσω κανένα. Εσύ ήσουν πάντα αυτή που με συγκρατούσε όταν δεν έβλεπα καθαρά ή όταν μπλεκόμουν παραπάνω στις ζωές του. Σοφία, το νοσοκομείο έχει ανάγκη και τους δυο μας, σοβαρούς γιατρούς που αποκαλούν τους ασθενείς με την ασθενειά τους και τρελούς που τους αποκαλούν με το όνομά τους. Δεν θέλω άλλον γιατρό, την γιατρό Σοφία Αλεξανδρή χρειάζομαι. Το νοσοκομείο σε έχει ανάγκη, εγώ σε έχω ανάγκη».

Φινάλε για τον Γιατρό στον Alpha με αποθέωση του Twitter/ X σε Μαρκουλάκη- Σιγάλα- Τρουφάκου

Η Σοφία θα παραμείνει στη ζωή του, αλλά ως καλή φίλη. Η Βασιλική Τρουφάκου όπως δήλωσε στο νέο βίντεο που δημοσίευσε ο Alpha στο προφίλ του στο TikTok, θα δει τη ζωή της να διαλύεται, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρει.

https://www.tiktok.com/@alphatv_official/video/7399198745180556576

Θα παραμείνει ωστόσο ερωτευμένη με τον Βρεττό. Αναζητούμε τη γυναίκα που επίσης θα γοητευτεί από τον Ανδρέα. Αν κρίνουμε από τη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε, με Μαρκουλάκη, Ρουμελιώτη και Τρουφάκου, μάλλον εδώ θα έχουμε ερωτικό beef.

Όμως αναμένουμε και μία κόντρα εξουσίας μεταξύ της Θάλειας Ματίκα και της Ευδοκίας Ρουμελιώτη. Η πρώτη θα υποδυθεί την Άννα Γρηγοριάδου, νευρολόγο, ψυχίατρο και νέα διευθύντρια της κλινικής. Στην ουσία παίρνει τη θέση της Δήμητρας Σιγάλα, της Άννας της πρώτης σεζόν.

https://www.tiktok.com/@alphatv_official/video/7400041551272922400

Αυτή τη θέση της διευθύντριας όμως θέλει να κερδίσει και η Ευδοκία Ρουμελιώτη, ως Χριστίνα Λαμπρινού. Η ηθοποιός μας είπε ξεκάθαρα πως θα προσπαθήσει να κερδίσει τη θέση της διευθύντριας. Το αν θα τα καταφέρει τελικά θα το δούμε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

https://www.tiktok.com/@alphatv_official/video/7400752756631424289
© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης