Η Τρίγγου μπήκε στον Γιατρό του Alpha και όλοι είπαν «Επιτέλους η Έλλη σε σύγχρονη σειρά»

Πατούλια Κατερίνα
Η Τρίγγου μπήκε στον Γιατρό του Alpha και όλοι είπαν «Επιτέλους η Έλλη σε σύγχρονη σειρά»

 Μια Μάγισσα στον Γιατρό! Η 'Ελλη Τρίγγου και τα πλάνα από τη σειρά του Alpha.

«Ο Γιατρός», η σειρά του Alpha που μας γοήτευσε, μας συγκίνησε, μας καθήλωσε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, επιστρέφει στον Alpha ανανεωμένη, με νέα επεισόδια, νέες ιστορίες, καινούργια πρόσωπα αλλά και τους ήρωες που έχουμε αγαπήσει μπροστά σε νέες προκλήσεις. Ένα από τα καινούργια αυτά πρόσωπα φαίνεται να είναι και η Έλλη Τρίγγου.

Καλογήρου- Μαρκουλάκης δίδαξαν τηλεόραση στον Γιατρό και η χημεία τους μας θύμισε το 2002

Το story που πρόδωσε τη συμμετοχή Τρίγγου στον Γιατρό του Alpha

Η hair stylist της σειράς, Δήμητρα Νικολαϊδου ανέβασε ένα story όπου βλέπουμε την Έλλη Τρίγγου στα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν της σειράς του Alpha.

«Η ομάδα μεγαλώνει», έγραψε για την Τρίγγου, την οποία επιτέλους βλέπουμε σε σύγχρονη σειρά και όχι σε σειρά εποχής.

Παρότι πολλοί μπέρδεψαν την ζαχαρί καπαρντίνα με λευκή ρόμπα, η Τρίγγου φαίνεται πως θα είναι μεν στο καστ αλλά όχι ως γιατρός!

Πάντως, οι fans της Τρίγγου αντέδρασαν με ενθουσιασμό στα νέα της πάλαι ποτέ Μάγισσας στο Twitter/X

Το νέο look της ηθοποιού με πιο ξανθά και κοντά μαλλιά δεν πέρασε απαρατήρητο από τους fans, οι οποίοι μιλούν για ολική επαναφορά.

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ – Μπροστά σε νέες προκλήσεις - Οι νέοι χαρακτήρες

Τον Απόστολο Ιωάννου (Αλέξανδρος Κωχ) και την Τερέζα Καλογιάννη (Έφη Κάντζα) θα τους δούμε να έρχονται μπροστά σε επαγγελματικά και προσωπικά διλήμματα, αλλά και σε αποφάσεις που θα φέρουν το συναίσθημα απέναντι στη λογική.

Αλέξανδρος Κωχ – Η κρυφή σχέση του Απόστολου τον φέρνει μπροστά σε σημαντικές αποφάσεις

Ο Απόστολος, όπως έχουμε δει, είναι ο διευθυντής της νευροψυχιατρικής κλινικής του νοσοκομείου, συμφοιτητής και ο καλύτερος φίλος του Ανδρέα (Κ.Μαρκουλάκης). Είναι ο νευροψυχίατρος που αναλαμβάνει τη θεραπεία του μετά την επίθεση. Προσπαθεί να τον βοηθήσει με οποίον τρόπο μπορεί και είναι πάντα εκεί για να τον ακούσει και να του δώσει συμβουλές.

«Ο Απόστολος είναι διευθυντής της νευροψυχιατρικής κλινικής και ο καλύτερος φίλος του Ανδρέα (Κ.Μαρκουλάκης). Τον υποστηρίζει σε κάθε δύσκολη στιγμή με την ιδιότητα του φίλου αλλά και του ψυχιάτρου που τον παρακολουθεί» εξηγεί ο Αλέξανδρος Κωχ.

«Παράλληλα με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις προς την κλινική και τους ασθενείς του, έρχεται αντιμέτωπος και με προκλήσεις στην προσωπική του ζωή. Η κρυφή σχέση με μια συνάδελφο από την κλινική, αλλά και η εμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν, τον φέρνουν μπροστά σε διλήμματα και σημαντικές αποφάσεις» υπογραμμίζει.

Έφη Κάντζα – Η Τερέζα θα μάθει να μοιράζεται τα συναισθήματά της χωρίς ενοχές

«Η Τερέζα Καλογιάννη είναι η Προϊσταμένη της Παθολογικής Κλινικής, εκείνη που με ήρεμη δύναμη, επαγγελματισμό και ενσυναίσθηση φροντίζει τόσο για την άριστη λειτουργία του τμήματος όσο και για τους ανθρώπους που το απαρτίζουν» τονίζει η Έφη Κάντζα.

«Εκτιμά γνήσια τους συναδέλφους της και πιστεύει στον Ανδρέα ως άνθρωπο και ως επιστήμονα. Ξέρει ή αντιλαμβάνεται πολλά πράγματα για τους άλλους και τους νουθετεί με αληθινό ενδιαφέρον. Άλλωστε, ως διαζευγμένη μητέρα τριών παιδιών, τα οποία λατρεύει και ουσιαστικά μεγαλώνει μόνη της, γνωρίζει καλά το σθένος και την προσπάθεια που απαιτείται για να μείνει μια ομάδα ενωμένη και όλοι να βρίσκουν τη θέση τους μέσα σε αυτήν». Ωστόσο, προσθέτει, «δε θέλει να αποκαλύπτει πράγματα για την προσωπική της ζωή. Στην πορεία, όμως, θα μάθει να ανοίγεται και να μοιράζεται και τις δικές της χαρές και ανησυχίες χωρίς ενοχές».

Παναγιώτης Εξαρχέας – Ο Δημήτρης αντιμέτωπος με τη νέα πραγματικότητα

Ο Δημήτρης «είναι ένας από τους ειδικευόμενους της παθολογικής κλινικής. Είναι ευγενικός, πρόσχαρος, με χιούμορ, ένας γιατρός που προσπαθεί να αναπτύσσει ουσιαστικές σχέσεις με τους ασθενείς. Έχει ενθουσιασμό με τη δουλειά του και προσπαθεί να μαθαίνει όσα περισσότερα μπορεί δίπλα στον Ανδρέα, τον άνθρωπο που του έσωσε τη ζωή όταν ήταν έφηβος» αναφέρει ο Παναγιώτης Εξαρχέας.

Τον είδαμε να «προσπαθεί πολύ με το ζήτημα της αναπηρίας του, αλλά ο έρωτας του με την Δανάη, τον αναζωογόνησε και τον έκανε πιο δυνατό. Κατάφερε να κάνει το βήμα που φοβόταν και αποκάλυψε στους συναδέλφους του την κατάστασή του κι έτσι συνεχίζει χωρίς μυστικά και πιο σίγουρος για τον εαυτό του. Το να βοηθάει τους άλλους ανθρώπους (όπως βοήθησαν κι εκείνον παλιά) του είναι τρομερά σημαντικό κι ο βασικός λόγος που έγινε γιατρός» υπογραμμίζει.

Από δω και στο εξής θα έχει να αντιμετωπίσει «νέες προκλήσεις γι’ αυτόν και ως γιατρός αλλά και ως άνθρωπος. Τι άφησε πίσω της η περίοδος την πανδημίας; Οι απώλειες κοντινών ανθρώπων, η εξαντλητική πίεση της δουλειάς, οι νέοι συνάδελφοι πώς κατάφεραν να αλλάξουν τον ίδιο αλλά και τις δυναμικές γύρω του; Η σχέση του με την Δανάη θα παραμείνει ίδια; Η νέα πραγματικότητα θα φέρει καινούριες δυσκολίες. Θα καταφέρει αυτός και η ομάδα της παθολογικής κλινικής να τις ξεπεράσουν;» καταλήγει ο Παναγιώτης Εξαρχέας.

Τζωρτζίνα Λιώση – Η συναισθηματική ζωή της Δανάης αλλάζει

Η Δανάη «όπως είδαμε και στην πρώτη σεζόν είναι μια νέα και ταλαντούχα γιατρός η οποία εργάζεται στο νοσοκομείο ως ειδικευόμενη παθολόγος» λέει η Τζωρτζίνα Λιώση.

Φέτος «η Δανάη συνεχίζει να εξελίσσεται τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Είναι γνωστή για την αφοσίωση της και την επαγγελματική της ηθική καθώς και για την δοτικότητά της τόσο στους ανθρώπους της όσο και στους ασθενείς που αναλαμβάνει. Παρά τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, παραμένει μια δυναμική και αποφασιστική παρουσία στο νοσοκομείο» προσθέτει η ίδια. Παράλληλα «εξετάζει περαιτέρω τη συναισθηματική της ζωή και τις προσωπικές της δυσκολίες ως ένας άνθρωπος που συνηθίζει να κινείται με άξονα το συναίσθημά του αλλά που συχνά καλείται να προτάξει τη λογική» σημειώνει.

O-GIATROS-Dhmhtrh-Apostoloy-(Panagiwths-E3arxeas)-and-Danah-Basileiadoy-(Tzwrtzina-Liwsh).jpeg

Η Έλενα Μεγγρέλη είναι από τους νέους χαρακτήρες που μπαίνουν στη σειρά και υποδύεται την ψυχολόγο, με μεταπτυχιακές σπουδές και ειδίκευση στο μετατραυματικό στρές, Αντιγόνη Κώνστα.

«Με πολυετή κλινική εμπειρία σε δομές ψυχιατρικής υγείας, συνεργάζομαι και με την κλινική της Μέριμνας παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη σε ασθενείς αλλά και στο ιατρικό προσωπικό, όταν αυτό χρειάζεται. Από κοινού θέτουμε με τους ασθενείς θεραπευτικούς στόχους τους οποίους θέλουμε να πετύχουμε και αν χρειάζεται αναδιαμορφώνουμε την ψυχοθεραπεία αναλόγως» λέει για το ρόλο της η Έλενα Μεγγρέλη, ρόλος ο οποίος θα αποδειχθεί καθοριστικός, αφού θα συμμετέχει στην επιτροπή αξιολόγησης του Ανδρέα Βρεττού (Κ.Μαρκουλάκης). «Ως κάτοχος πιστοποίησης για ψυχιατρικά τεστ αξιολόγησης της προσωπικότητας και της ψυχικής υγείας του ατόμου, θα μου ζητηθεί να συνδράμω ως ψυχολόγος στην επιτροπή αξιολόγησης για την καταλληλόλητα του Ανδρέα Βρεττού».

χρωματική παλέτα - 4

Στο νέο κύκλο επεισοδίων, καινούργια πρόσωπα, σημαντικοί πρωταγωνιστές, νέοι ρόλοι έρχονται. Ένας από αυτούς είναι ο Αργύρης Σταθάτος , τον οποίο υποδύεται ο Αλέκος Συσσοβίτης. Στο νοσοκομείο μπαίνει ένας δικηγόρος, σε καθοριστικό ρόλο, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα και τις καινούργιες ανάγκες που παρουσιάζονται.

Ο Αλέκος Συσσοβίτης, αναφερόμενος στο ρόλο του Αργύρη Σταθάτου, υπογραμμίζει:

«Ο Αργύρης Σταθάτος είναι ο δικηγόρος του Διοικητικού Συμβουλίου Διαχείρισης του δημοσίου νοσοκομείου, όπου διαδραματίζεται η ιστορία. Άνθρωπος για την λύση ευαίσθητων και λεπτών υποθέσεων, παίρνει την εντολή να επαναξιολογήσει το ιατρικό προσωπικό μετά από μια έντονη κρίση που πέρασε το νοσοκομείο. Με αυτή την αφορμή θα επιδιώξει την αναβάθμιση και του ιατρικού εξοπλισμού».

Πρωταγωνιστούν: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βασιλική Τρουφάκου, Θάλεια Ματίκα, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Πέτρος Λαγούτης, Ιωάννης Παπαζήσης, Θάνος Λέκκας, Αλέκος Συσσοβίτης, Παναγιώτης Εξαρχέας, Τζωρτζίνα Λιώση, Χρήστος Ζαν Μπατίστ, Αλέξανδρος Κωχ, Εφη Κάντζα, Έλενα Μεγγρέλη, Ηλέκτρα Μπαρούτα.

Ο Γιατρός: Ο διάλογος Μαρκουλάκη - Δαδακαρίδη για τις δεύτερες ευκαιρίες θύμισε «Έτερο Εγώ»