Γαλάτεια Βασιλειάδη: H σύζυγος του Γιώργου Παπαδόπουλου πρωταγωνίστρια σε ένα απίθανο μπέρδεμα

Γαλάτεια Βασιλειάδη: H σύζυγος του Γιώργου Παπαδόπουλου πρωταγωνίστρια σε ένα απίθανο μπέρδεμα

Ο τραγουδιστής και η σύζυγός του, πριν λίγες μέρες αποφάσισαν να ταξιδέψουν μέχρι την Εύβοια ωστόσο τους περίμενε μια αστεία περιπέτεια. 

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Ο τραγουδιστής και η εκλεκτή της καρδιάς του έχουν αποκτήσει δύο παιδιά: τον 6χρονο Ιορδάνη και τον 3χρονο Άγγελο και μαζί πριν από λίγες μέρες αποφάσισαν να αποδράσουν μέχρι την Εύβοια για να περάσουν λίγες καλοκαιρινές στιγμές ακόμα πριν ανοίξουν τα σχολεία και να επανέλθουν οι υποχρεώσεις.

«Να συνεχίσει να με αντέχει» ευχήθηκε ο Γιώργος Παπαδόπουλος στην Γαλάτεια του για τα γενέθλιά της

Ωστόσο, σε αυτό το ταξίδι δεν πήγαν όλα όπως τα είχαν προγραμματίσει, αφού φτάνοντας στην Εύβοια και στο ξενοδοχείο που είχε κλείσει η Γαλάτεια, διαπίστωσαν ότι είχε γίνει ένα μικρό μπέρδεμα. Ποιο ήταν αυτό;

Η νεαρή μητέρα έκλεισε τη διαμονή τους σε άλλο ξενοδοχείο από αυτό που είχαν πάει. Όπως καταλάβαμε, στη συνέχεια μπέρδεψε το ξενοδοχείο που βρίσκεται στην Εύβοια με ένα ξενοδοχείο που είναι στη Γλυφάδα και το οποίο είχε παρόμοιο όνομα με το άλλο.

Την κατάσταση αυτή θέλησε να διακωμωδήσει φυσικά ο τραγουδιστής αφού είναι γνωστό το χιούμορ που διαθέτει. Έτσι, μόλις συνειδητοποίησαν τι ακριβώς είχε συμβεί ο Γιώργος Παπαδόπουλος θέλησε να κάνει ένα story time και να μοιραστεί με τον κόσμο αυτή την αστεία περιπέτεια:

Δες το βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok ο Γιώργος Παπαδόπουλος:

Oι δύο του έχουν το ωραιότερο love story

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και η σύντροφός του μίλησαν πριν λίγο καιρό στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αποκάλυψαν αν θα παντρευτούν στο άμεσο μέλλον.

«Το τρίτο παιδί είναι στα σχέδια μας, είμαστε τόσο τρελοί. Αν κάναμε την κόρη στο δεύτερο, θα σταματούσαμε. Ό,τι θέλει ο Θεός. Ζηλεύω πολύ και το δείχνω, ο Γιώργος δεν δείχνει τη ζήλια του. Θα παντρευτούμε, αρκεί πρώτα να χάσω κάποια κιλά. Στα επόμενα δύο χρόνια θα γίνει ο γάμος», δήλωσε η Γαλάτεια Βασιλειάδη.

«Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα. Νομίζω ότι έχουμε μπερδευτεί λίγο τα τελευταία χρόνια ότι είναι σέξι το πρόστυχο. Το καλύτερο μακιγιάζ για μία γυναίκα είναι η προσωπικότητά της», είχε τονίσει ο Γιώργος Παπαδόπουλος αναφερόμενος στην σύζυγό του.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Η γνωριμία τους

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για την γνωριμία του, η οποία έγινε σε νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν τότε ο τραγουδιστής.

https://www.instagram.com/p/Cra3EWMsou7/

«Ήμουν στην Θεσσαλονίκη και τραγούδαγα σε ένα μαγαζί. Βλέπω την Γαλάτεια στο μπαρ με μια φίλη της και λέω «Θεέ μου τι είναι αυτό» και σταμάτησα το πρόγραμμα και μετά ρίχνουμε τον προβολέα πάνω της και λέω «Εγώ κι εσύ είμαστε μαζί απλά δεν το ξέρεις ακόμα. Την ξανά είδα μετά από έναν χρόνο όταν πήγα σαν πελάτης στο μαγαζί. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Έχουμε 10 χρόνια διαφορά», ομολόγησε πρόσφατα ο Γιώργος Παπαδόπουλος στην Φαίη Σκορδά.

To σπίτι τους

Το ζευγάρι μετρά περίπου 9 χρόνια κοινής πορείας και έχουν στεγάσει την οικογένειά τους σε ένα πολύ όμορφο σπίτι, το οποίο έχουν επιμεληθεί με αγάπη και πολύ στυλ.

Γιώργος Παπαδόπουλος - Γαλάτεια Βασιλειάδη: Αποκάλυψαν το φύλο του μωρού τους στην Ελένη

https://www.instagram.com/p/CjRBz_Qp97l/

Τα γήινα χρώματα, τα fluffy χαλιά πρωταγωνιστούν στον χώρο ενώ το μεγάλο μπαλκόνι ενδείκνυται για παιχνίδια και χαλάρωση.

https://www.instagram.com/p/CN93WdgsQKr/

Το ζευγάρι έχει μοιραστεί αρκετές φωτογραφίες από το σπίτι του στα social media, χαρίζοντάς μας πλάνα και έμπνευση.

https://www.instagram.com/p/COXnw22M_zG/

Πηγή κεντρικής: giorgospapadopoulos_official