Το ταλέντο, ο βήχας και ο έρωτας της Κατερίνας Καινούργιου για τον Mr. Κουτσουμπή δεν κρύβονται

Το ταλέντο, ο βήχας και ο έρωτας της Κατερίνας Καινούργιου για τον Mr. Κουτσουμπή δεν κρύβονται

Η νέα φωτογραφία από την Πάρο, δείχνει πως η Κατερίνα βρήκε τον έρωτα που της αξίζει.  Με χιουμοριστική διάθεση θα πούμε σε κάποιους followers της Κατερίνας, πως δεν ποζάρει μόνο η ίδια στον φακό του αγαπημένου της αλλά και το αντίθετο. 

Δεν κρύβει τον έρωτά της πλέον η Κατερίνα Καινούργιου για τον νέο της σύντροφο, Παναγιώτη Κουτσουμπή. Το ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται για διακοπές αλλά και για τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του στην Πάρο, όπου ο επιχειρηματίας διατηρεί το δικό του εστιατόριο.

Η παρουσιάστρια περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας στο πλευρό του αγαπημένου της, και μάλιστα φροντίζει να φέρνει πολλούς φίλους και γνωστούς στο συγκεκριμένο εστιατόριο.

Διακοπές στην Αντίπαρο: Η Κατερίνα Καινούργιου με μαύρο maxi φόρεμα ποζάρει στο ηλιοβασίλεμα

Πλέον, η 39χρονη κοπέλα όχι μόνο δεν κρύβει το πώς είναι στη προσωπική της αλλά μοιράζεται αρκετές στιγμές από αυτή. Μάλιστα την Κυριακή (11/8) η Κατερίνα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια νέα φωτογραφία του αγαπημένου της, την οποία συνόδευσε με μια καρδιά.

Στην φωτογραφία ήταν μόνο ο ίδιος και όπως φαίνεται το ζευγάρι ήταν μαζί μέσα στο αυτοκίνητο, με την Κατερίνα Καινούργιου να αναλαμβάνει χρέη φωτογράφου για τον καλό της. Με χιουμοριστική διάθεση θα πούμε σε κάποιους followers της Κατερίνας, πως δεν ποζάρει μόνο η ίδια στον φακό του αγαπημένου της αλλά και το αντίθετο.

454733236_805710984966284_7634205293460949991_n.webp

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε δημοσιεύσει πρόσφατα την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον αγαπημένο της

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Κουτσουμπής όπως είπαμε πλέον ζουν ανοιχτά τον έρωτά τους. Οι δυο τους φαίνεται να είναι ιδιαίτερα καλά, να περνούν χρόνο μαζί και να απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Μετά τις αποδράσεις τους σε Ελλάδα και εξωτερικό.

«Η Κατερίνα είναι πολύ ήρεμη δίπλα του» είπε άτομο από το στενό της περιβάλλον στο ΟΚ! «Αυτό ίσως συμβαίνει γιατί με τον Πάνο έγιναν πρώτα φίλοι και με τον καιρό η σχέση τους έγινε πιο τρυφερή», συμπλήρωσε.

Τον χειμώνα η παρουσιάστρια επισκεπτόταν τακτικά με την παρέα της το εστιατόριο και το μπαρ, στα οποία είναι εκείνος συνιδιοκτήτης και πια περνούν το καλοκαίρι τους στην Πάρο.

Η ερωτική εξομολόγηση της Καινούργιου στο ποστ του Παναγιώτη Κουτσουμπή και η αντίδρασή του

Στο πρόσφατο κοινό post της η ίδια να ποζάρει στην αγκαλιά του Παναγιώτη Κουτσουμπή και φαίνεται πως η ευτυχία της ξαναχτυπά την πόρτα. Η παρουσιάστρια του Alpha, ανάρτησε την πρώτη επίσημη φωτογραφία με τον νέο της αγαπημένο και όπως ήταν λογικό τα σχόλια και οι ευχές από φίλους και συνεργάτες της ήταν αμέτρητα! Η Κατερίνα Καινούργιου στην κοινή τους φωτογραφία δεν θέλησε να γράψει κάτι πράα μόνο να βάλει ένα emoji που δείχνει ότι είναι in love.

https://www.instagram.com/p/C-KszU4oQod/

Ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να της σχολιάσουν δημόσια ήταν η Βίκυ Καγιά, ο Κώστας Τσουρός, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, ο Τρύφωνας Σαμαράς, η Αφροδίτη Γραμμέλη, ο Στέλιος Κουδουνάρης αλλά και πολύ ακόμα φίλοι της από τη swohbiz και μη. Από τα σχόλια στη φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου φαίνεται πως έκανε πολλούς να χαρούν για την προσωπική της ζωή γνωρίζοντας πως η παρουσιάστρια είχε περάσει το προηγούμενο διάστημα δύσκολα.