Στην 6η επέτειο του γάμου της η Κατερίνα Στικούδη «έπαθε» JLo & όλοι πρόσεξαν το φόρεμα του ραντεβού

Στην 6η επέτειο του γάμου της η Κατερίνα Στικούδη «έπαθε» JLo & όλοι πρόσεξαν το φόρεμα του ραντεβού
Instagram/ @djrico99

Η ζωή της Κατερίνας με τρεις Σερίφηδες και το σπίτι που στεγάζει μια μεγάλη αγάπη.

Η χθεσινή μέρα ήταν κάπως ξεχωριστή για την Κατερίνα Στικούδη και τον σύντροφό της, Βαγγέλη Σερίφη. Το ζευγάρι γιόρτασε την έκτη επέτειο γάμου του, μετρώντας συνολικά 14 χρόνια κοινής πορείας.

Επέτειος γάμου για την Κατερίνα Στικούδη και αυτή είναι η πρώτη χρονιά που η ίδια και ο σύντροφός της γιορτάζουν μαζί με τα δύο παιδιά τους, αφού η γνωστή τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους πριν από μερικούς μήνες, χαρίζοντας στον 3χρονο Βύρωνα έναν αδερφό.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 25 Αυγούστου 2018 υπό άκρα μυστικότητα στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, προτιμώντας να κρατήσει αυτή τη στιγμή σε κλειστό κύκλο με μερικούς συγγενείς και καλούς φίλους. Βέβαια, τελικά υπήρξαν κάποια στιγμιότυπα που είδαν το φως της δημοσιότητας, χωρίς αυτό να χαλάει την όμορφη στιγμή τους.

Η επέτειος γάμου για την Κατερίνα Στικούδη και τον Βαγγέλη Σερίφη ή Dj Rico συνοδεύτηκε από ένα story στο Instagram, το οποίο ανέβασε στον λογαριασμό της η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια. Πρόκειται για μια φωτογραφία που βλέπουμε τους δυο τους μαζί σε κάποιο εστιατόριο να χαμογελούν στον φακό.

katerina_stikoudi.png

Το φόρεμα της Κατερίνας Στικούδη αλά JLo

Για αυτή τη βραδιά, η Κατερίνα Στικούδη επέλεξε να φορέσει ένα κομψό φόρεμα, που δεν περνά απαρατήρητο. Κι όμως το έχουμε ξαναδεί!

Μιλάμε για το πράσινο φόρεμα με το βαθύ ντεκολτέ που φορούσε η Jennifer Lopez στα Grammy Awards το 2000. Και μπορεί να έχουν περάσει 24 χρόνια από τότε, αλλά η εμφάνιση αυτή έχει μείνει ανεξίτηλη. Τότε, η Λατίνα σταρ είχε εμφανιστεί με αυτό το iconic, maxi Versace φόρεμα με το μεγάλο ντεκολτέ και τα botanical prints.

jlo.jpg

Αυτό το Versace κομμάτι φορούν όλες οι celebrities

Το πιο γλυκό βίντεο του καλοκαιριού με τους «Σερίφηδες» της

Λίγες ημέρες νωρίτερα, η Κατερίνα Στικούδη δημοσίευσε ένα γλυκό βίντεοι στον λογαριασμό της από το φετινό καλοκαίρι, από την παραλία με τους γιους της γράφοντας στη λεζάντα:

«Το πιο γλυκό καλοκαίρι της ζωής μας!! Σερίφηδες παντού!!».

https://www.instagram.com/reel/C-14_HRNPF4/

Από τη μεριά του ο Βαγγέλης Σερίφης δημοσίευσε στο προφίλ του ένα άλλο βίντεο με πλάνα από την Ήπειρο και τις μαγικές διαδρομές που έκαναν οικογενειακά.

https://www.instagram.com/reel/C-0Wjt4oY1L/

Το cozy σπίτι της Κατερίνας Στικούδη και του Bαγγέλη Σερίφη

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης ή αλλιώς Dj Rico από την αρχή της σχέσης τους είχαν αποφασίσει να συγκατοικήσουν κι έτσι από τότε το μεγάλο με παραδοσιακά στοιχεία σπίτι τους είναι αυτό που στεγάζει την ευτυχία τους. Τα τελευταία χρόνια, όμως, στο σπίτι αυτό έχουν προστεθεί τα πολλά παιδικά παιχνίδια από τα δύο αγγελούδια τους.

https://www.instagram.com/p/C9fkR5Gt7k5/
https://www.instagram.com/p/Bbt1kpWjjLc/

Τα vintage στοιχεία δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το διαμέρισμα των καλλιτεχνών γι' αυτό υπάρχει ένα ρετρό τηλέφωνο, μια τεράστια συλλογή δίσκων και φυσικά πολλές αφίσες στο playroom του ζευγαριού.

https://www.instagram.com/p/B_uNfcFAHvD/