Ποια είναι η Kick Kennedy που στηρίζει τον Βen Affleck μετά το διαζύγιο με την Jlo

Πατούλια Κατερίνα
Ποια είναι η Kick Kennedy που στηρίζει τον Βen Affleck μετά το διαζύγιο με την Jlo

Πηγή: AP

Invision

Μήπως οι φήμες για τη νέα σχέση του Ben Affleck ανάγκασαν την Jennifer Lopez να προχωρήσει στην αίτηση διαζυγίου; 

Ένα αποκλειστικό δημοσίευμα της Page Six ίσως εξηγεί γιατί η Jennifer Lopez αποφάσισε να προχωρήσει στην αίτηση διαζυγίου μόνη της και τόσο ηχηρά ανήμερα της δεύτερης επετείου γάμου της με τον Ben Affleck.

https://www.instagram.com/p/CKSGGC2g9Jf/

H φημολογούμενη νέα αγαπημένη του Affleck

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Page Six ο 52χρονος φαίνεται πως περνάει χρόνο με την 36χρονη κόρη του Robert F. Kennedy Jr, την Kick Kennedy χωρίς να έχουν κάνει φυσικά κάποια επίσημη κοινή εμφάνιση. Πηγή της Page Sx, υποστηρίζει πως οι δύο ηθοποιοί έχουν βρεθεί «τυχαία» σε διάφορα μέη όπως το Polo Lounge του Beverly Hills Hotel.

H φύση της σχέσης τους παραμένει ασαφής και η 36χρονη αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα και το ίδιο έκαναν και οι εκπρόσωποι του Affleck.

Η Jennifer Lopez αποφάσισε να προχωρήσει μόνη στην αίτηση διαζυγίου υποστηρίζοντας πως ο γάμος με τον Ben ολοκληρώθηκε στις 26 Απριλίου 2024, ενώ η ίδια έκανε story για τον σύζυγό της ανήμερα της γιορτής του Πατέρα τον Ιούνιο.

Η Page Six υποστηρίζει πως ο γάμος είχε ολοκληρωθεί μέσα στον Μάρτιο οπότε και ο Affleck έφυγε από το σπίτι. Οι αγεφύρωτες διαφορές αποτελούν αιτία του χωρισμού στην αίτηση της Jlo και μία από αυτές είναι η διαχείριση της δημοσιότητας την οποία δεν άντεξε για δεύτερη φορά ο Ben. Σε αντίθεση με τη Λατίνα, η Kick δεν αγαπά τη δημοσιότητα, χρησιμοποιεί τα social media και τον λογαριασμό της στο Instagram αραιά και που!

Άτομο από το περιβάλλον της Lopez υποστηρίζει πως η Jen ντρέπεται με όσα έχουν γίνει γιατί ήταν εκείνη που πίστεψε στη μεγάλη τους αγάπη και ήταν ο Ben εκείνος που τη στήριξε και τη βοήθησε στο να φτιάξει το βίντεο για το The Greatest Love Story Never Told.

«Την έχει εξευτελίσει, ήταν εκείνος που ήθελε να είναι ξανά μαζί, την ταπείνωσε γιατί εκείνη μίλησε πολύ για το πώς αυτός ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής της, εκείνος όμως δεν έδειξε ούτε πίστη, ούτε ενδιαφέρον στο να σώσουν τον γάμο τους και η Jen έφτασε στο σημείο εκείνο που έπρεπε να προφυλάξει τον εαυτό της»!

Όσο για την υπερ-προβολή της σχέσης μέσω του μουσικού ντοκιμαντέρ, πηγή της Page Six, επιμένει ο Affleck είχε τον έλεγχο του ντοκιμαντέρ, επέμενε να πραγματοποιηθεί, παρότι στα λάνα τον βλέπουμε να έχει δισταγμό ενώ φίλος της Lopez υποστηρίζει πως το σκοτάδι στην ψυχή του Ben δεν μπόρεσε να το βγάλει ούτε η Jen.