Κάρυστος, μαύρο μπικίνι, ανέμελα μαλλιά: Το πιο cool ταξίδι της Μαρίνας Σπανού με την οικογένειά της

 Άρτεμις Σκούφου
Κάρυστος, μαύρο μπικίνι, ανέμελα μαλλιά: Το πιο cool ταξίδι της Μαρίνας Σπανού με την οικογένειά της

Η Μαρίνα Σπανού περνά το πιο cool καλοκαίρι της και ο Χρήστος Σπανός έκανε το σωστό throwback.

Η Μαρίνα Σπανού ζει το καλοκαίρι της ζωής της και περνά όμορφες και ανέμελες στιγμές με την οικογένειά της. Ο Χρήστος Σπανός είναι ο μεγαλύτερός της θαυμαστής και αυτός ο cool μπαμπάς δημοσίευσε μια φωτογραφία από τις διακοπές που περνούν οικογενειακά στην Κάρυστο.

Ο Χρήστος Σπανός δεν διστάζει να κάνει αναρτήσεις στον λογαριασμό του στο Instagram και να μας δείχνει πόσο ωραία περνά με την οικογένειά του. Φέτος το καλοκαίρι ο γνωστός ηθοποιός επισκέφθηκε αρκετά μέρη της Ελλάδας με τη σύζυγό του, Μελίνα Παιονίδου, και την κόρη τους, Μαρίνα Σπανού, με αφορμή μεταξύ άλλων και τις εμφανίσεις της νεαρής τραγουδίστριας.

Οι τρεις τους πραγματοποίησαν μια «Άκρως οικογενειακόν» έξοδο στην Κάρυστο και ο Χρήστος Σπανός δημοσίευσε τη φωτογραφία τους, γράφοντας στη λεζάντα «Αγάπη είναι… throwback 17 Αυγούστου». Στην ανάρτηση βλέπουμε τους τρεις τους να τρώνε σε κάποιο παραλιακό μαγαζί με το φεγγάρι να φωτίζει τη θάλασσα πίσω τους και εκείνοι να χαμογελούν στον φακό.

https://www.instagram.com/p/C_GM0gKMFwp/

Το ανέμελο καλοκαίρι της Μαρίνας Σπανού

Η τραγουδίστρια της πρόσφατης μεγάλης επιτυχίας «Ταξίδι» συνεχίζει τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα με επόμενους προορισμούς τα Χανιά και το Ηράκλειο και ταξίδεψε μέχρι την Κρήτη, δείχνοντάς μας πόσο ωραία διασκεδάζει.

Η Μαρίνα Σπανού κάνει, λοιπόν, από την πλευρά της τις δικές της αναρτήσεις από το tour εμφανίσεων και διακοπών της στην Ελλάδα. Τήνος, Ικαρία, Κάρυστος και Επίδαυρος είναι μόνος μερικές από τις στάσεις που έκανε φέτος. Και μπορεί η Μαρίνα Σπανού αυτό το διάστημα να πραγματοποιεί την περιοδεία της στην Ελλάδα, όμως όταν δεν έχει κάποια προγραμματισμένη εμφάνιση προτιμά να περνά μερικές ήρεμες και χαλαρωτικές στιγμές με τους δικούς της. Άλλωστε, έχει δείξει πολλές φορές κατά καιρούς στα social media της ότι λατρεύει τους γονείς της

https://www.instagram.com/reel/C-sasfUN8My/
https://www.instagram.com/p/C-zw3boNFA7/

Οι γονείς της δεν λείπουν ποτέ από το πλευρό της και την ακολουθούν στις συναυλίες της, στηρίζοντας κάθε της βήμα. Η οικογένεια κάνει συχνές εξόδους, αλλά και αναρτήσεις στα social media, αποδεικνύοντας το δέσιμο που έχει.

https://www.instagram.com/reel/C8eT4UFMtFZ/

Πρόσφατα οι τρεις τους είχαν ταξιδέψει μέχρι την Επίδαυρο και ο Χρήστος Σπανός είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με την κόρη του από την κοινή τους έξοδο, γράφοντας «Επίδαυρος. Αύγουστος πάλι».

Η αντίδραση του Χρήστου Σπανού ακούγοντας την «Ικαρία» της Μαρίνας έκανε τους γονείς να ταυτιστούν

https://www.instagram.com/p/C-LQEXjMwVM/