Spoiler από το Μαρόκο μας έδωσε για τον Τιμωρό ο Δημήτρης Λάλος, με την εμφάνιση Κίτσου - Νικούλι

Κατερίνα Μπούσιου
Spoiler από το Μαρόκο μας έδωσε για τον Τιμωρό ο Δημήτρης Λάλος, με την εμφάνιση Κίτσου - Νικούλι

Οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί, ο Δημήτρης Κίτσος και ο Κώστας Νικούλι, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στον Τιμωρό. Ο ένας θα έχει σχέση με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο. 

Αυτό το ταξίδι του Δημήτρη Λάλου στο Μαρόκο, δεν ήταν χωρίς προορισμό όπως λέει και το ομότιτλο τραγούδι της Μαρίνας Σπανού. Τα πρώτα γυρίσματα για την σειρά Ο Τιμωρός, που γίνονται εκτός Αθηνών έχουν μία ιδιαίτερη σημασία γιατί θα μας ενώσουν το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον. Η σχέση του Δημήτρη Λάλου, του Δημήτρη Κίτσου και του Κώστα Νικούλι, κρύβει ένα μεγάλο μυστικό. Ποια η σχέση με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο;

https://www.instagram.com/reel/C_I2OwVSDsZ/

Τα γυρίσματα στην «Κόκκινη Πόλη» και ο νεότερος εαυτός του Δημήτρη Λάλου

Από την Κυριακή το τηλεοπτικό συνεργείο και 3 από τους βασικούς ηθοποιούς στον Τιμωρό βρίσκονται ήδη στο Μαρακές, την πρωτεύουσα του Μαρόκου. Αυτά τα γυρίσματα για τα πρώτα επεισόδια της νέας σειράς του Alpha, θα είναι μαγευτικά, αφού έχουν το καταλληλότερο και απόλυτο φυσικό σκηνικό.

Από τα κρητικά στιβάνια στην κελεμπία: Η αλλαγή του Δημήτρη Λάλου και ο λόγος που είναι στο Μαρόκο

Τα γυρίσματα σε φυσικό περιβάλλον, στο κέντρο της πόλης στην πλατεία Τζεμάα Ελ Φνα που έχει πάντα κίνηση και κόσμο, δεν είναι πάντα εύκολα. Από τις πρώτες εικόνες που δημοσιοποίησε ο Alpha, φαίνεται ο χώρος στο κεντρικό παζάρι όπου έγινε ένα μέρος των γυρισμάτων με τις οδηγίες του σκηνοθέτη Μιχάλη Κωνσταντάτου και δίπλα από το Τζαμί Κουτούμπα, όπου γίνεται η προετοιμασία.

Μαζί με τον Δημήτρη Λάλο που είναι ο κεντρικός πρωταγωνιστής ως Μάρκος, είναι και δύο ταλαντούχοι και πολύ αγαπημένοι του κοινού ηθοποιοί, ο Δημήτρης Κίτσος και ο Κώστας Νικούλι. Ο δεύτερος είχε συνεργαστεί με τον αλλοτινό Μαθιό και στον Σασμό.

Η σχέση που τους συνδέει, έχει διαφορά 25 χρόνων. Από τις φωτογραφίες που είδαμε, καταλάβαμε ότι δεν υπάρχει κοινή σκηνή μεταξύ και των τριών, γιατί απλούστατα στο Μαρόκο, γίνεται ένα παιχνίδι του χρόνου, ανάμεσα στο χθες και στο σήμερα.

Ο Δημήτρης Κίτσος υποδύεται τον Μάρκο σε νεαρή ηλικία και ο Κώστας Νικούλι τον Αλέξη και κολλητό του φίλο, τον οποίο αργότερα θα υποδυθεί ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος. Αυτό το flashback με διάφορες κοινές στιγμές της ζωής τους, θα το δούμε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της σειράς.

Στο Μαρόκο θα τους δούμε αγαπημένους και μάλιστα ο νεαρός Μάρκος θα αναζητά να αγοράσει ένα δώρο για την αγαπημένη του Έλλη που θα υποδυθεί η Μαρίνα Καλογήρου. Είναι η γυναίκα που θα χωρίσει τους δύο φίλους, χωρίς εκείνη να το καταλάβει.

timoros_kitsos.jpg

Ο Αλέξης θα στήσει μία ολόκληρη πλεκτάνη για να κλείσει τον Μάρκο στη φυλακή και να κλέψει το κορίτσι του. Όταν όμως εκείνος θα επιστρέψει στις ζωές τους, θα είναι και οπτικά διαφορετικός (ίσως μέσω μίας πλαστικής επέμβασης;) αναζητώντας τιμωρία και εκδίκηση.

https://www.instagram.com/reel/C-X3tIRpd9q/

Θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να δείξει αρχικά τη δύναμή του και θα παρουσιαστεί ως ένας ευκατάστατος επιχειρηματίας. Μέσα στη φυλακή και με την πολύτιμη βοήθεια του Λάζαρου Γεωργακόπουλου, θα έχει αποκτήσει μία πολύ μεγάλη περιουσία. Από εκεί και πέρα, θα βρίσκεται διαρκώς στη σκιά του Αλέξη. Μέχρι τέλους.

Τον Δημήτρη Κίτσο εκτός από τον Τιμωρό, θα συνεχίσουμε και τη φετινή σεζόν να τον βλέπουμε και ως Παύλο στην Παραλία. Το love story του με την Αφροδίτη Λιάντου, θα μας απασχολήσει αρκετά σε αυτή τη σειρά.