Από τα κρητικά στιβάνια στην κελεμπία: Η αλλαγή του Δημήτρη Λάλου και ο λόγος που είναι στο Μαρόκο

Κατερίνα Μπούσιου
Από τα κρητικά στιβάνια στην κελεμπία: Η αλλαγή του Δημήτρη Λάλου και ο λόγος που είναι στο Μαρόκο

Το πιο παράξενο ταξίδι και οι μοναδικές εμπειρίες στο Μαρόκο για τον Δημήτρη Λάλο και μελλοντικό Τιμωρό. 

Ο μπρουτάλ Κρητικός Μαθιός στον Σασμό ανήκει πια στο παρελθόν και ο Δημήτρης Λάλος και εμφανισιακά επέστρεψε στην προ της σειράς, εικόνα του. Όμως φαίνεται πως του αρέσουν οι μεταμορφώσεις λόγω επαγγέλματος, αλλά αυτή τη φορά ως τουρίστας στο Μαρόκο, ενστερνίστηκε την ενδυματολογική παράδοση των Αράβων και εμφανίστηκε με κελεμπία. Αλλά ποιος είναι ο πραγματικός λόγος του ταξιδιού του και ποια ήταν η πιο παράξενη συνάντηση που είχε στο κέντρο της πόλης; Ο μελλοντικός Τιμωρός, μας έδειξε πόσο πραγματικά λάτρεψε αυτή την εμπειρία.

https://www.instagram.com/reel/C9uhYFWNUzM/

Από το σαρίκι και τα στιβάνια, στα σανδάλια και την κελεμπία

Ο Σιωπηλός Δρόμος ήταν η πρώτη σειρά στην οποία συμμετείχε ο Δημήτρης Λάλος και η αφορμή για να συστηθεί υποκριτικά στο ευρύ κοινό. Τα τελευταία 3 χρόνια όμως ταυτοποιήθηκε ως ο Μαθιός του Σασμού και για τους φανς του, είναι ακόμη δύσκολο να τον συνηθίσουν, αλλιώς. Όμως σε λιγότερο από ένα μήνα, θα μας συστηθεί ως ο Μάρκος στον Τιμωρό. Ένα πολύ φιλόδοξο τηλεοπτικό εγχείρημα για τον Alpha και μία εξίσου σημαντική νέα τηλεοπτική παραγωγή της επόμενης σεζόν.

Ο Τιμωρός: Το πρώτο τρέιλερ με νέο look του Δημήτρη Λάλου και οι πρώτες αντιδράσεις

Η προετοιμασία για αυτό τον νέο ρόλο στον Τιμωρό είχε ξεκινήσει ήδη λίγο πριν το φινάλε του Σασμού, αλλά τα πρώτα γυρίσματα ξεκίνησαν αφού ο Δημήτρης Λάλος είχε επιστρέψει από τις καλοκαιρινές του διακοπές στο Ιόνιο. Εκεί σύμφωνα και με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, βρισκόταν μαζί του η σύντροφός του Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Το ζευγάρι σου θυμίζω, φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά μαζί και έδωσε κοινή συνέντευξη στο ΟΚ πριν από λίγες μέρες, μιλώντας για πρώτη φορά και για τη σχέση του. Δες και εδώ.

Ο Δημήτρης Λάλος υπερασπίζεται τον έρωτά του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου απαντώντας στην τοξικότητα

Ο ηθοποιός επέστρεψε στην προετοιμασία της σειράς και ήδη μαζί με τον Δημήτρη Κίτσο και τον Κώστα Νικούλι που επίσης συμπρωταγωνιστούν μαζί του στον Τιμωρό, ταξίδεψαν για το Μαρόκο. Εκεί θα γίνει και ένα μέρος των γυρισμάτων, που αφορούν στο α' μέρος των επεισοδίων. Ειδικότερα, είναι λίγες μέρες μετά την αποφυλάκιση του Μάρκου, ο οποίος τα τελευταία 25 χρόνια βρισκόταν στη φυλακή, θύμα μίας πλεκτάνης, η οποία μάλιστα στήθηκε από τον κολλητό του φίλο Αλέξη, τον οποίο υποδύεται ο Οδυσσέας Παπασπηλιώπουλος.

Ο Μάρκος θα κάνει στο Μαρόκο τη μετάβαση στη νέα του ζωή. Αποφασισμένος να αλλάξει την εμφάνισή του και να επιστρέψει πίσω στους παλιούς του φίλους και την οικογένειά του, για να εκδικηθεί. Είναι πια ευκατάστατος οικονομικά και αυτή την περιουσία την απέκτησε ενώ ήταν στη φυλακή. Θα δούμε πως και με ποιο τρόπο οργάνωνε όλα αυτά τα χρόνια το σχέδιο της επιστροφής του και ποιοι τον βοήθησαν να πλουτίσει.

Ο Δημήτρης Λάλος είναι ενθουσιασμένος με αυτό το ταξίδι. Μας το έδειξε με μία ανάρτησή του, μπαίνοντας στο κλίμα της χώρας, φωτογραφιζόμενος με έναν πλανόδιο έμπορο, φορώντας μάλιστα και το πρώτο του σουβενίρ, μία κελεμπία.

https://www.instagram.com/p/C_GTwrNoH_F/

Ακολούθησε όμως και μία πολύ ιδιαίτερη εμπειρία για εκείνον, αφού συναντήθηκε στους δρόμους της πόλης και με έναν γητευτή φιδιών. Και μάλιστα τόλμησε να φορέσει στο λαιμό του το φίδι, που αν διακρίναμε καλά, ήταν μία μικρή κόμπρα. Τολμηρός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα υπάρξει και ένα ακόμη ταξίδι εκτός Αθηνών για τις ανάγκες των γυρισμάτων και αναμένουμε την τελική ανακοίνωση για τις μέρες και τις ώρες προβολής της σειράς, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο. Η πρώτη σκέψη είναι, να είναι εβδομαδιαία.