Διαψεύδει τις φήμες για τρίτο πρόσωπο η πλευρά του Ben Affleck: «Δεν υπάρχει αλήθεια σε τίποτα»

Πατούλια Κατερίνα
Διαψεύδει τις φήμες για τρίτο πρόσωπο η πλευρά του Ben Affleck: «Δεν υπάρχει αλήθεια σε τίποτα»

Μετά τα σχόλια με τα οποία βομβαρδίζουν οι fans της Lopez την Kick Kennedy, η εκπρόσωπος του Ben Affleck αποφάσισε να κάνει δήλωση.

H 36χρονη ηθοποιός Kick Kennedy δέχεται ήδη την οργή των fans της Jennifer Lopez στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τα σχόλια με τη λέξη «ερωμένη» να ξεφυτρώνουν διαρκώς στο προφίλ της.

Από την άλλη, η JLO τηρεί σιγή ιχθύος στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram μετά την αίτηση διαζυγίου της 20 Αυγούστου 2024, δύο χρόνια μετά τον γάμο της με τον Ben Affleck στη Georgia.

Ο Ben πήρε την κατάσταση πάνω του

Με αποκλειστική δήλωσή της στο People Αμερικής, η Jen Allen, εκπρόσωπος του Affleck δήλωσε τα εξής:

«Δεν υπάρχει αλήθεια σε τίποτα από όλα αυτά. Δεν ξέρω αν γνωρίζονται καν».


Πολλές πηγές ανέφεραν πρόσφατα στο PEOPLE ότι ο Affleck, 52, και η Kick «περνούν χρόνο μαζί», με μια πηγή να λέει ότι είχαν έρθει κοντά στα τέλη της άνοιξης όταν υποτίθεται πως έληξε και γάμος των Bennifer. Η Kick είναι ένα από τα έξι παιδιά του Robert F. Kennedy Jr. Η Λόπεζ ανέφερε τις «ασυμβίβαστες διαφορές» στην αίτηση διαζυγίου της, και οι καλά γνωρίζοντες ανέφεραν πως η λαμπερή ποπ σταρ και ο πιο συγκρατημένος ηθοποιός-σκηνοθέτης είχαν πράγματι πρόβλημα στο να συμφιλιώσουν τις αντίθετες προσωπικότητες τους - όπως ακριβώς έκαναν όταν χώρισαν για πρώτη φορά το 2004.

peopel.jpg

Γιατί τελείωσε ο γάμος της Jennifer Lopez και του Ben Affleck: Η απόσταση, οι εναλλαγές της διάθεσής του και δύο «πολύ διαφορετικοί άνθρωποι»

Ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez βρέθηκαν στην πρεμιέρα του This Is Me...Now: A Love Story στις 13 Φεβρουαρίου 2024 στο Hollywood και κάπου εκεί ξεκίνησε ο κατήφορος.

«Είναι πολύ διαφορετικοί άνθρωποι. Εκείνη είναι σούπερ ανοιχτή και πιο κοινωνική, και εκείνος είναι περισσότερο εσωστρεφής και χαίρεται να μένει στο σπίτι», λέει μια πηγή που γνωρίζει και τους δύο σταρ.

Μια άλλη πηγή λέει ότι ο Affleck ήταν επιρρεπής σε εναλλαγές της διάθεσης του με μεγάλα σκαμπανεβάσματα.

«Ήταν ένα σύννεφο που κρεμόταν πάνω από τη σχέση, εκείνος δε καταλαβαίνει πώς η κακή του διάθεση επηρεάζει τους ανθρώπους γύρω του».

Μια πηγή είπε στο PEOPLE ότι η Lopez δεν ήθελε το διαζύγιο αλλά, αφού έκανε την κίνηση να καταθέσει την αίτηση νιώθει ανακουφισμένη:

«Ήταν απίστευτα δύσκολο για εκείνη πως ο Ben επέλεξε να απομακρυνθεί από τον γάμο τους και να συνεχίσει τη ζωή του, αφήνοντάς την πίσω». Η Τζένιφερ δεν είναι ο τύπος που απλά τα παρατάει. Ήταν σχεδόν βασανιστήριο για εκείνη να περιμένε».

Εν τω μεταξύ, μια άλλη πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού ανέφερε πως ο Ben τα πάει καλά στο νέο του σπίτι, ασχολείται με τη δουλειά μετά την κατάθεση διαζυγίου, προχωρά με τη δουλειά του, κάνει ακριβώς αυτό που θέλει και φαίνεται πολύ χαρούμενος».