Ενώ οι φήμες θέλουν τον Affleck να συγκατοικεί με την Kennedy, η Jlo μιλά για το μαρτύριο που πέρασε

Πατούλια Κατερίνα
Ενώ οι φήμες θέλουν τον Affleck να συγκατοικεί με την Kennedy, η Jlo μιλά για το μαρτύριο που πέρασε

Ο μεγάλος φόβος της «ερωμένης» του Affleck και το βασανιστήριο που πέρασε η Jlo.

Tα νέα για την τρυφερή φιλία του Ben Affleck με την Kick Kennedy και το πώς βοηθάει τον 52χρονο να προχωρήσει στη νέα του ζωή μετά το διαζύγιο από την Jennifer Lopez δεν άργησαν να μαθευτούν σε όλον τον κόσμο. Κι η ηθοποιός έχει μια και μόνο ανησυχία κι έναν μεγάλο φόβο σύμφωνα με την Page Six.

Ποια είναι η Kick Kennedy που στηρίζει τον Βen Affleck μετά το διαζύγιο με την Jlo

Βλέπεις, ο Ben ήταν πάντα το crush της Kennedy η οποία, τρέμει μήπως της δοθεί η ταμπέλα της ερωμένης - κάτι που ήδη γίνεται στα σχόλια από τον κόσμο και θεωρηθεί εκείνη η αιτία του χωρισμού των Bennifer 2.

https://www.instagram.com/p/CUFKJLHA1k-/

Δεν θέλει να πάρει την ταμπέλα της ερωμένης

Πηγή από το περιβάλλον της Kick τονίζει πως η ηθοποιός είναι ακτιβίστρια, μια γυναίκα χαμηλών τόνων που θέλει να περνάει καλά. Πολλαπλές πηγές του People επιβεβαιώνουν πως Affleck και Kennedy άρχισαν να περνούν χρόνο μαζί στο ξεκίνημα της άνοιξης, ενώ ο εκπρόσωπος της ηθοποιού αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις.

Η προηγούμενη σχέση της 36χρονης ήταν ο Paul Simon ενώ έβγαινε και με τον δισεκατομμυριούχο γόνο Matthew Mellon πριν τον θάνατό του το 2018.

H Jennifer Lopez δεν ήθελε να χωρίσει

Όσον αφορά την Lopez, πηγή του People αναφέρει πως η Jennifer δεν ήθελε να χωρίσει, πίστευε πως αγαπιέται βαθιά με τον Ben και θεωρούσε πως ήθελαν και οι δύο να σώσουν τον γάμο τους.

Πηγή από το περιβάλλον της 55χρονης αναφέρει πως η Jen είναι όσο καλά μπορεί να είναι:

«Ήταν εξαιρετικά δύσκολο για εκείνη το γεγονός πως ο Ben αποφάσισε να αφήσει τον γάμο τους και να προχωρήσει στη ζωή του και να την αφήσει πίσω, εκείνη δεν ήθελε διαζύγιο, ήθελε να λύσουν τα θέματά του, η Jen δεν τα παρατά ποτέ, ήταν βασανιστήριο για εκείνη το να πρέπει να περιμένει».

H πηγή συμπληρώνει:

«Αφότου κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου η Jen είναι ανακουφισμένη. Οι φίλοι και η οικογένειά της επιμένουν πως είναι η σωστή απόφαση αυτή που πήρε. Όλοι την στηρίζουν και λαμβάνει μπόλικη αγάπη, είναι δυνατή και πάντα τα βγάζει πέρα».