Νέες κατηγορίες Jolie κατά Pitt: «Προσπαθεί να αποκρύψει τις κακοποιητικές συμπεριφορές του»

Νέες κατηγορίες Jolie κατά Pitt: «Προσπαθεί να αποκρύψει τις κακοποιητικές συμπεριφορές του»

Ο Brad Pitt προσπαθεί να βάλει την πρώην σύζυγό του να υπογράψει συμφωνία για να μην αποκαλυφθούν νέα στοιχεία για το παρελθόν της σχέσης τους.

Η Angelina Jolie ισχυρίζεται ότι ο Brad Pitt προσπάθησε να την κάνει να μην αποκαλύψει τις καταγγελίες για τις κακοποιητικές συμπεριφορές του.

Στα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν στις 25 Ιουλίου, οι δικηγόροι της Angelina Jolie , ισχυρίζονται ότι ο Brad Pitt προσπαθεί να βάλει την πρώην σύζυγό του να υπογράψει συμφωνία για να μην αποκαλυφθούν νέα στοιχεία για το παρελθόν της σχέσης τους. Ουσιαστικά όπως αναφέρουν δημοσιεύματα η συμφωνία περί μη αποκάλυψης θα κάλυπτε ισχυρισμούς κατάχρησης του Brad Pitt, όπως ήταν και η σωματική βία.

Η νομική ομάδα της ηθοποιού υποστήριξε μια πρόταση που υποχρεώνει τον σταρ του «Fight Club» να αποκαλύψει πληροφορίες, τις οποίες οι δικηγόροι του έχουν αποκηρύξει ως «ευρείας κλίμακας και παρεμβατικές» σε ξεχωριστή κατάθεση.
Το ζευγάρι, που ήταν παντρεμένο από το 2014 έως το 2019 και έχει έξι παιδιά, εκτός των άλλων είναι και σε διαμάχη για το γαλλικό τους οινοποιείο, το Château Miraval, του οποίου ήταν συνιδιοκτήτες.

Η Angelina Jolie εμφανίστηκε στο Πανεπιστήμιο της Zahara και έκανε ό,τι κάθε μαμά θα έκανε

Το 2022, ο ηθοποιός μήνυσε την πρώην σύζυγό του επειδή πούλησε το μερίδιό της, ισχυριζόμενος ότι είχε παραβιάσει μια συμφωνία η οποία έλεγε ότι κανένας από τους δύο δεν μπορούσε να πουλήσει αν δεν εγκρίνει ο άλλος.
Στα πιο πρόσφατα δικαστικά έγγραφα, οι δικηγόροι της Angelina Jolie ισχυρίζονται ότι όταν η ίδια πούλησε το μερίδιό της στο Miraval το 2021 δεν ενήργησε ως αντίποινα για τον Brad Pitt ή ως απάντηση στην απόφαση επιμέλειας. Αντίθετα ήταν ο Brad Pitt αρνήθηκε να αγοράσει το μερίδιό της, το οποίο θα μπορούσε να πάρει με μια αναστολή 8,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

jolie-pitt-paidia-(3).webp

Όπως φαίνεται η συμφωνία που ήθελε να επιβάλει ο σταρ ήταν σχεδιασμένη για να «εξαγοράσει» τη σιωπή της . Όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι χώρισε ξαφνικά τον Σεπτέμβριο του 2016 μετά από ένα οικογενειακό ταξίδι με αεροπλάνο από τη Γαλλία στο Λος Άντζελες. Εκεί φέρεται να έγινε βίαιος και να κακοποίησε σωματικά την Angelina Jolie και κάποια από τα έξι παιδιά τους.

Πρόσφατα, η Angelina Jolie ισχυρίστηκε στα δικαστικά έγγραφα ότι η κακοποίηση ξεκίνησε πολύ πριν το περιβόητο ταξίδι με αεροπλάνο, αλλά πάντα η ίδια τον κάλυπτε. Σύμφωνα με την πλευρά της Jolie, η πτήση σηματοδότησε την πρώτη φορά που ξεκίνησε τη σωματική του κακοποίηση και στα παιδιά και αυτό ήταν που την έφερε στα όριά της.

Ωστόσο, οι δικηγόροι του Pitt απάντησαν ζητώντας να απορριφθεί η μήνυση καθώς οι επικοινωνίες που ζητήθηκαν αφορούσαν τόσο ευαίσθητα ζητήματα όπως η θεραπεία που έκανε οικειοθελώς, μετά τη βόλτα με αεροπλάνο το 2016.

Η νομική ομάδα του σταρ ισχυρίζεται επίσης ότι οι ιδιωτικές, επικοινωνίες τρίτων δεν έχουν καμία σχέση με μια οικονομική διαμάχη για το οινοποιείο και κατηγορούν την Angelina Jolie ότι προσπάθησε να μετατρέψει αυτήν την επιχειρηματική διαμάχη σε εκ νέου αντιδικία για την υπόθεση διαζυγίου.

Η 18χρονη κόρη του Brad Pitt και της Angelina Jolie, δημοσίευσε πρόσφατα μια ανακοίνωση για να δηλώσει ότι αφαιρεί το επίθετο «Pitt» από το επώνυμό της

Το ζευγάρι μάχεται επίσης για την επιμέλεια των παιδιών τους, τα μισά από τα οποία έχουν πλέον συμπληρώσει τη νόμιμη ηλικία των 18 ετών. Μάλιστα τον περασμένο μήνα, η Shiloh κινήθηκε νομικά για να αφαιρέσει τον Pitt από το επίθετό της.

Ο δικηγόρος της ισχυρίστηκε ότι η αλλαγή του ονόματος οφειλόταν σε «επώδυνα γεγονότα» στη ζωή της.

shiloh-jolie-pitt-attends-eternals-85712238-(1).webp

Η 18χρονη κόρη των γνωστών ηθοποιών, δημοσίευσε πρόσφατα μια ανακοίνωση στο «Los Angeles Times» για να δηλώσει ότι αφαιρεί το επίθετο "Pitt" από το επώνυμό της. Αν και είχε γίνει ήδη γνωστό ότι επιθυμεί να μην έχει το επίθετο αυτό, πλέον έχουν γίνει όλες οι νόμιμες διαδικασίες και είναι πια επίσημο. Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Καλιφόρνια, ένα άτομο υποχρεούται να δημοσιεύσει ένα αίτημα στο τμήμα ανακοινώσεων μιας εφημερίδας που είναι σε γενική κυκλοφορία και γι' αυτόν τον λόγο δημοσιεύθηκε και στη συγκεκριμένη εφημερίδα.

Η κόρη του Αngelina Jolie επιδιώκει να αλλάξει το όνομά της από Shiloh Nouvel Jolie-Pitt σε Shiloh Nouvel Jolie. Η Shiloh υπέβαλε την αίτηση στα 18α γενέθλιά της τον Μάιο, υπονοώντας ότι δεν θέλει να έχει πλέον καμία σχέση με τον διάσημο πατέρα της μετά το πολυτάραχο διαζύγιο των γονιών της.