Τέλος το επώνυμο Pitt για τη Shiloh! Πώς η 18χρονη κόρη της Angelina ακολούθησε τα χνάρια της Jolie

Πατούλια Κατερίνα
Τέλος το επώνυμο Pitt για τη Shiloh! Πώς η 18χρονη κόρη της Angelina ακολούθησε τα χνάρια της Jolie
AP

Ο Brad Pitt βρήκε καταφύγιο στην Ιταλία στο σπίτι των Clooney λίγες ώρες αφότου η Shiloh, το πρώτο βιολογικό του παιδί με την Angelina Jolie «πετούσε» το επώνυμό του. 

Καθώς η 18χρονη κόρη του Brad Pitt και της Angelina Jolie, Shiloh Pitt, «πέταξε» και επίσημα το διάσημο επίθετο του μπαμπά της, ο ηθοποιός εθεάθη στην Ιταλία.

Ο Brad Pitt στην Ιταλία

Πηγή της Page Six εντόπισε τον Pitt να φτάνει με ιδιωτικό τζετ στο Μιλάνο και ο σταρ ακούστηκε να λέει στο αεροδρόμιο Linate ότι κατευθυνόταν στη λίμνη Κόμο για να επισκεφτεί τον Clooney και τη σύζυγό του, Amal.

Η Page Six πρόσθεσε ότι ο Brad ήταν μόνος δίχως την Ines De Ramon, ενώ είχε δίπλα του μια ομάδα φρουρών ασφαλείας καθώς περνούσε βιαστικά τον έλεγχο διαβατηρίων και πρακτικά περνούσε δίπλα από τους περαστικούς που είχαν συγκεντρωθεί για να τον δουν.

Ο 60χρονος Pitt και ο 63χρονος Clooney πόζαραν μαζί στο εξώφυλλο του GQ με τίτλο «Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και ο Μπραντ Πιτ είναι οι BFF του Χόλιγουντ».

Το κομμάτι του GQ ανέφερε:

«Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες ζώντας αλληλένδετες ζωές στο ασύλληπτα λαμπερό Χόλιγουντ. Τώρα, έχοντας περάσει το κατώφλι των 60, νιώθουν πιο άνετα από ποτέ να μοιράζουν τη σοφία που κερδήθηκε με κόπο».

Ο Κλούνεϊ διαθέτει μια βίλα 25 δωματίων στη λίμνη Κόμο ενώ ο Πιτ έχει το δικό του γαλλικό κτήμα, το Château Miraval, το οποίο βρέθηκε στο επίκεντρο της μάχης του διαζυγίου του με την Τζολί, στο οποίο έγινε και η φωτογράφηση με τον Clooney.

Πώς αντέδρασε ο Brad στα νέα για τη Shiloh

Aνώνυμη πηγή φέρεται να αναφέρει στο περιοδικό People:

«Το γνωρίζει- το θέμα με το επώνυμο- και είναι αναστατωμένος. Όταν εκείνη γεννήθηκε, ήταν η πιο χαρούμενη στιγμή της ζωής του. Ανέκαθεν ήθελε μια κόρη. Δεν είναι, φυσικά, εύκολο για τον Brad να του υπενθυμίζεται ότι έχει χάσει τα παιδιά του. Τα αγαπάει και του λείπουν. Είναι πολύ θλιβερό».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Pitt είναι ευτυχισμένος με την Inés de Ramón αλλά η απόσταση από τα παιδιά του τον πονάει. Μια άλλη πηγή φέρεται να είπε στο ίδιο μέσο ότι αγαπάει ακόμα όλα τα παιδιά του και η όλη διαδικασία είναι πολύ δύσκολη για ολόκληρη την οικογένεια».

Οι κακές σχέσεις ανάμεσα στα παιδιά της οικογένειας και τον Brad Pitt είναι η βασική αιτιολογία για την αλλαγή επιθέτων, είτε αυτή έχει γίνει επίσημα, είτε όχι.

Στα χνάρια της Jolie και τα παιδιά της

Η τακτική του πικαρίσματος μέσω του επιθέτου είναι γνωστη στην Angelina Jolie. Οι σχέσεις ανάμεσα σε πατέρα και κόρη είχαν διαταραχθεί όταν η Angelina ήταν μικρή, καθώς ο Jon Voight απατούσε τη μητέρα της, Marcheline, και όταν χώρισε μαζί της τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα.

Αυτό το έχει παραδεχτεί και ο ίδιος ο Voight, πριν από 22 χρόνια, μιλώντας στο Entertainment Weekly, χαρακτηρίζοντας την κόρη του με άσχημο τρόπο.

«Η κόρη μου δεν ήταν ποτέ φυσιολογική», είχε πει, «εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο συμπεριφερόμουν στο γάμο μου».

Τα πικρόχολα σχόλια του Voight συνεχίστηκαν μετά το διαζύγιο της Jolie από τον Billy Bob Thornton.

Συγκεκριμένα, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είχε πει πως θεωρούσε ότι δεν θα πετύχαινε ο γάμος τους, επειδή «και οι δύο είχαν σοβαρά προβλήματα».

Τότε ήταν που η Angelina πραγματοποίησε και επίσημα την αφαίρεση του επιθέτου Voight, μένοντας μόνο με το καλλιτεχνικό της όνομα.

Έπρεπε να περάσουν οκτώ χρόνια για να ξαναμιλήσουν, με αφορμή το γάμο της με τον Brad Pitt και την παρότρυνση του ίδιου να τα ξαναβρεί με τον πατέρα της.

Ακόμα ένα παιδί των Brad Pitt - Angelina Jolie απαρνείται τον πατέρα του και αλλάζει επώνυμο