Το πιο ωραίο σχόλιο - μαζί με τα καλά στέφανα - στην αλλαγή της Βαλαβάνη αφορά τον Γρηγόρη Morgan

Το πιο ωραίο σχόλιο - μαζί με τα καλά στέφανα - στην αλλαγή της Βαλαβάνη αφορά τον Γρηγόρη Morgan

«Tελικά αυτό που ομορφαίνει τον άνθρωπο είναι αυτός που είναι δίπλα του ..Υπέροχοι και οι δύο σας»! Αυό ήταν μόνο ένα από τα δεκάδες σχόλια που δέχτηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο νέο της reel.

Μήπως ακούγονται ήδη τα γαμήλια καμπανάκια για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γρηγόρη Morgan;

Η παρουσιάστρια λίγο πριν την τηλεοπτική της επιστροφή στο Mega και στο πλευρό του Κώστα Τσουρού, παραμένει στα Χανιά όπου οι φήμες την θέλουν να παντρεύεται τον αγαπημένο της Γρηγόρη Morgan.

Ταξίδι χωρίς προορισμό

Ευρυδίκη και Γρηγόρης βρέθηκαν στη συναυλία της Μαρίνας Σπανού στην Κρήτη και αφιέρωσαν ο ένας στον άλλο ένα σημαδιακό και αγαπημένο τους τραγούδι.

Το ταξίδι ήταν το τραγούδι που αφιέρωσαν Morgan και Bαλαβάνη στη σχέση τους, τραγούδι που θυμόμαστε πως η παρουσιάστρια είχε χρησιμοποιήσει σε εκείνο το Τικ Τοκ βίντεο μετά τα γενέθλιά της στο οποίο φαινόταν δειλά δειλά ένα μονόπετρο.

morgan1.jpg

Ο Γρηγόρης Μorgan χωρίς μούσια και μακριά μαλλιά είναι ένας «άλλος» αλλά η Βαλαβάνη εγκρίνει

Και δεν έμεινε εκεί η Ευρυδίκη. Λίγο νωρίτερα είχε δημοσιεύσει ένα reel με μια τυπική ημέρα surf για την ίδια και τον αγαπημένο της, ένα βίντεο που κατέληγε σε ένα τρυφερό φιλί μέσα στη θάλασσα.

https://www.instagram.com/reel/C_I6eu5M2uZ/

Εκεί, η Βαλαβάνη, πέρα από τις δεκάδες ευχές για «καλά στέφανα», δέχτηκε από fan της και το πιο ωραίο σχόλιο:

valavani3.jpg

Η Ευρυδίκη είχε μία γενικότερη εξωστρέφεια το φετινό καλοκαίρι και μας «χάρισε» στιγμιότυπα με τον σύντροφό της από τις διακοπές τους, κάτι που η ίδια δε συνήθιζε να κάνει στη σχέση αυτή με τον Γρηγόρη και είχε εξηγήσει χαρακτηριστικά απ' αυτού:

«Δεν θέλω να κάνω τα ίδια λάθη και δε μιλάω για τη νέα μου σχέση. Μεγαλώνοντας θέλω να προστατεύω περισσότερο την προσωπική μου ζωή. Δεν είναι ότι δεν θα ανεβάσω φωτογραφία με τον Γρηγόρη αλλά θα θέλω να το κάνω πιο προστατευμένα».

Τότε είχε μιλήσει για το ενδεχόμενο ενός γάμου:

«Πιο παλιά είχα τον γάμο στο μυαλό μου, τώρα έχω φτάσει σε μία ηλικία που λέω ή θα γίνει ή δεν θα γίνει ποτέ. Το έχω βγάλει από το μυαλό μου».

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν: Οι λεπτομέρειες που «πρόδωσαν» τον γάμο τους στην Κρήτη

Την ίδια ημέρα πάντως, ήρθε και η πρώτη κοινή φωτογραφία του Κωνσταντίνου Βασάλου με τη δική του σχέση, τη Μαρία Παπαγεωργίου. Το story δημοσίευσε η καλή φίλη του ζευγαριού Χριστίνα Κανελλοπούλου, story το οποίο εξαφανίστηκε λίγο αργότερα από το προφίλ του μοντέλου.

valavani.jpg