Χρύσα Μιχαλοπούλου: Απαθανάτισε τον Κίμωνα με τη θεία του και φάνηκε αυτό που λένε για τα αδέρφια

Γεωργία Βλαχοπούλου
Χρύσα Μιχαλοπούλου: Απαθανάτισε τον Κίμωνα με τη θεία του και φάνηκε αυτό που λένε για τα αδέρφια

Η Όλγα, η αδερφή της Χρύσας Μιχαλοπούλου είναι η «φύλακας άγγελος» του Κίμωνα Κουτσόπουλου και η φωτογραφία της μαζί του ήταν η απόδειξη.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου που γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της Ζωρζέτ στις Άγριες Μέλισσες και τη νέα σεζόν θα απολαύσουμε στο Ταμπού του Ανδρέα Γεωργίου, αν και δεν μάς έχει συνηθίσει σε αναρτήσεις οικογενειακού χαρακτήρα στα social media της, αυτή την φορά έκανε την ανατροπή και απαθανάτισε την αδερφή της, Όλγα με τον σχεδόν 2 ετών γιο της, Κίμωνα.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου για το Ταμπού στα Γιάννενα και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον γιο τους διακοπές

«Της αδερφής μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου»

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι πολύ δεμένη με την αδερφή της και επίσης ηθοποιό, Όλγα. Κι όπως θα δεις από τη φωτογραφία που δημοσίευσε το κορίτσι του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, η Όλγα Μιχαλοπούλου επιβεβαιώνει τον κανόνα που λέει πως «της αδερφής μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου».

Η ίδια δείχνει τόσο ευτυχισμένη κρατώντας τον μικρό Κίμωνα στην αγκαλιά της, ενώ εκείνος έχει «παραδοθεί» πλήρως σε εκείνη.

451074367_2014333635634929_284737747562654930_n.jpg

Βέβαια, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Όλγα Μιχαλοπούλου έχει ποζάρει με τον Κίμωνα στην αγκαλιά της.

2092fac6-416924654_1892146484575584_5031583200938034119_n.jpeg

Η σχέση της Χρύσας Μιχαλοπούλου με τα αδέρφια της

Οι δυο αδερφές άλλωστε βρίσκονται πολύ συχνά, στηρίζοντας παράλληλα η μία τα καλλιτεχνικά βήματα της άλλης. Ωστόσο, η οικογένεια έχει 4 παιδιά. Η Χρύσα και η Όλγα δηλαδή, έχουν ακόμα δύο αδερφούς, τον Στέλιο και τον Γιώργο, με τους οποίους έχουν επίσης πολύ καλή σχέση, όπως έχουμε δει από τις αναρτήσεις τους.

https://www.instagram.com/p/CbbHINfsBP-/

Η Όλγα Μιχαλοπούλου είχε πει παράλληλα, για την αδερφή της σε παλαιότερη συνέντευξή της: «Η Χρύσα είναι σαν στήριγμα. Τη συμβουλεύομαι. Δεν φοβάμαι τη σύγκριση. Τη θαυμάζω και μου αρέσει που κάνω το ίδιο επάγγελμα. Παίρνουμε η μία πράγματα από την άλλη. Με τη Χρύσα νομίζω γενικά είμαστε διαφορετικές μεταξύ μας πολύ, δεν είχαμε ποτέ ανταγωνισμό. Η Χρύσα είναι πιο χύμα, πιο χαλαρή, εγώ δεν είμαι έτσι».

Στην gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις μάλιστα, πόσο μοιάζουν οι δυο αδερφές.