Η Χρύσα Μιχαλοπούλου έκανε spoiler για το νέο της project και το καλοκαίρι με τον γιο της στην πόλη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Χρύσα Μιχαλοπούλου έκανε spoiler για το νέο της project και το καλοκαίρι με τον γιο της στην πόλη

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου μοιράστηκε τα highlights από τον μήνα Ιούνιο και απάντησε στις εικασίες των followers για το νέο της project. Η νέα φωτογραφία του γιου της, Κίμωνα Κουτσόπουλου.

Το καλοκαίρι της στην πρωτεύουσα απολαμβάνει η Χρύσα Μιχαλοπούλου η οποία το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί ολοένα και πιο συχνά στο κέντρο της πόλης με φίλους.

Η νεαρή ηθοποιός συνδυάζει μητρότητα και εργασία ενώ παράλληλα φροντίζει να ξεκλέβει χρόνο για πράγματα που την αποφορτίζουν ή για διασκέδαση με φίλους.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου και η φίλη της έκαναν remake σκηνής από «Τα φιλαράκια» και έθεσαν ένα ερώτημα

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου μοιράστηκε τα highlights του Ιουνίου και απάντησε στις εικασίες των followers

Πριν από λίγα 24ωρα η 26χρονη έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram δημοσιεύοντας ένα καρουζέλ με αγαπημένες της στιγμές από τον Ιούνιο.

https://www.instagram.com/p/C8xDNNYtmjv/

Στο post βλέπουμε την Χρύσα Μιχαλοπούλου να ποζάρει με φίλους, να χορεύει στο μπαλκόνι με μια φίλη της αλλά και να πραγματοποιεί νυχτερινή έξοδο φορώντας ένα εντυπωσιακό little black dress.

1719773491295-453938712-michalopoulou3.jpg

«Μην μου πείτε!!!???ταινία μυρίζομαι !!!??😮θα είναι Υπέροχη !!!γιατί είστε και οι δυο υπέροχοι!!!μακάρι η σκέψη μου να βγει αληθινή !!!💙💙», σχολίασε μια follower και η Χρύσα Μιχαλοπούλου δεν άργησε να απαντήσει σημειώνοντας:

«Α όχι, Ιάσωνας Χρόνης, remember the name».

Σύμφωνα με το bio του στο Instagram o Ιάσωνας Χρόνης είναι μουσικός και συγκεκριμένα τραγουδιστής-στιχουργός. Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε η Χρύσα Μιχαλοπούλου οι δυο τους πιθανότατα συνεργάστηκαν για τις ανάγκες κάποιου video clip.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερα.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου ποζάρει στην εξοχή με τον 1,5 ετών Κίμωνα και αυτή είναι η 3η δημόσια φωτό τους

H νέα τρυφερή φωτογραφία του Κουτσόπουλου junior

Το μεσημέρι της Κυριακής (30/06) η Χρύσα Μιχαλοπούλου μοιράστηκε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία στα Instagram-stories της στην οποία βλέπουμε τον 1,5 ετών γιο της να απολαμβάνει το παγωτό του κρατώντας ένα αρκουδάκι.

michalopoulou20.jpg

Για ακόμα μια φορά η ηθοποιός φρόντισε να προστατεύσει το προσωπάκι του μικρού από τα media και μας έδειξε μόνο το χέρι του.

michalopoulou21.jpg

Λίγο αργότερα η ίδια έκανε repost ένα χιουμοριστικό στιγμιότυπο όπου την βλέπουμε να κάθεται μπροστά απo έναν ανεμιστήρα για να δροσιστεί.

Μιλώντας στο Queen.gr και στην Κατερίνα Μπούσιου η ηθοποιός είχε τονίσει για τη μητρότητα: «Από πάντα, ήθελα να είμαι νέα σε ηλικία μαμά. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για την επιλογή μου. Δεν είναι ωστόσο και εύκολο. Δεν μπορείς ξενυχτάς, να κάνεις για παράδειγμα πράγματα που οι συνομήλικοί σου κάνουν. Αλλά γίνεται και αυτό. Τα λάθη που έχουν κάνει παλαιότερες γενιές, προσπαθείς να μην τα κάνεις και εσύ, όσο μπορείς και όσο αυτό είναι εφικτό, χωρίς να φτιάξεις κάτι ψεύτικο. Όλα γίνονται με ειλικρίνεια και το πιο βασικό, να είναι να πάντα ευτυχισμένος ο Κίμωνας. Αυτός είναι ο σκοπός».

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου δεν έρχεται για καλό στον Παράδεισο των Κυριών και βάζει στόχο τον Πάρη

Τον Σεπτέμβριο του 2022 η 26χρονη και ο γνωστός σεφ, Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν τον καρπό του έρωτά τους και έκτοτε απολαμβάνουν κάθε στιγμή με τον μικρό Κίμωνα.

https://www.instagram.com/p/C63XHeJgroi/

Πηγή κεντρικής: chrysamichalopoulou