Η Χρύσα Μιχαλοπούλου για το Ταμπού στα Γιάννενα και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον γιο τους διακοπές

Κατερίνα Μπούσιου
Η Χρύσα Μιχαλοπούλου για το Ταμπού στα Γιάννενα και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον γιο τους διακοπές

Οι πρώτες φωτογραφίες της Χρύσας Μιχαλοπούλου από τα γυρίσματα της νέας σειράς του Αντρέα Γεωργίου, Ταμπού. 

Μετά από ένα μικρό επαγγελματικό comeback στον Παράδεισο των Κυριών την περσινή χρονιά, η Χρύσα Μιχαλοπούλου επιστρέφει ξανά στην τηλεόραση, για τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά του Mega και του Αντρέα Γεωργίου «Ταμπού». Για αυτό το λόγο είναι αναγκασμένη να μείνει για λίγο μακριά από τον γιο της Κίμωνα, λόγω των γυρισμάτων στα Γιάννενα.

Όμως ο μικρός περιμένοντας την επιστροφή της έχει ξεκινήσει ήδη τις διακοπές του με τον μπαμπά του Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Πατέρας και γιος ξεκίνησαν τα παιχνίδια στην παραλία της Αντίπαρου.

https://www.instagram.com/p/C86zzVLN5GE/

Οι σκανταλιές του Κίμωνα με τον μπαμπά του και η μαμά σε ταξίδι για δουλειές

Η σειρά του Αντρέα Γεωγίου - η τρίτη στο ίδιο κανάλι - με τον τίτλο «Ταμπού» είναι η νέα αστυνομική σειρά του Mega, που θα προβάλλεται 2 φορές την εβδομάδα από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Με τη Γη της ελιάς να συνεχίζει την καθημερινή της προβολή και το Famagusta να ολοκληρώνει με τα 8 επεισόδια του τρίτου του κύκλου. Η σειρά δεν έχει μόνο αστυνομικό μυστήριο αλλά και δυνατά love stories. Ο σκηνοθέτης και παραγωγός βρίσκεται για μία ακόμη φορά στα Γιάννενα όπου γίνονται τα γυρίσματα, έχοντας μαζί του και τη μέλλουσα σύζυγό του Σιμώνη Χριστοδούλου.

https://www.instagram.com/p/C9FieeVMXZO/

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά και εδώ και μέρες συνεχίζει τα γυρίσματά της μεταξύ Ηπείρου και Κύπρου.

michalopoulou.jpg

Η ηθοποιός Μαρίλια Μητρούση που επίσης συμμετέχει στο καστ, μας αποκάλυψε και τον έτερο πρωταγωνιστή, τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, αυτή τη φορά από τα γυρίσματα που γίνονται ξεχωριστά στη Λευκωσία.

https://www.instagram.com/p/C8zhavHMVUK/

Στη σειρά επίσης πρωταγωνιστούν η Μυρτώ Αλικάκη, ο Μέμος Μπεγνής, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, η Κατερίνα Μισιχρόνη, η Αθηνά Ροδίτου καθώς και νέοι ηθοποιοί, όπως είχε αποκαλύψει ο Αντρέας Γεωργίου.

Και ενώ η μαμά λείπει σε ταξίδι για δουλειά, ο μικρός Κίμωνας που θα κλείσει τα 2 του χρόνια τον Σεπτέμβριο, βρίσκεται ήδη διακοπές στην Αντίπαρο με τον μπαμπά του Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Και όταν πατέρας και γιος βρίσκονται μαζί, σημαίνει πως είναι ώρα για σκανταλιές. Ο μικρός έχει πάρει το λάστιχο και παίζει με τα νερά και ο περήφανος μπαμπάς του αφιερώνει το τραγούδι «Καλοκαιρινό» των Χατζηφραγκέτα, γράφοντας παράλληλα και την αφιέρωση «My sunshine» για εκείνον.

koutsopoulos_gios.jpg

Δεν είναι η πρώτη φορά που Κουτσόπουλος και υιός κάνουν δραστηριότητες μαζί. Ο γνωστός σεφ ήδη τον έχει μυήσει στη μουσική και τον αφήνει να παίζει καμία φορά, με την κονσόλα στο Samano Radio που έχει δημιουργήσει.

koutsopoulos.png

Όλη η οικογένεια θα ενωθεί για κοινές διακοπές τον Αύγουστο, λίγο πριν αυτή τη φορά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξεκινήσει στην ορεινή Αρκαδία, τα δικά του γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της Φάρμας.