Η «ηχηρή» επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στο Instagram και τι «μαρτυρούν» οι φωτογραφίες από τα Άχλα

Instagram/ @elenimenegaki

Μετά την παύση που έκανε από τα social media, το καλοκαίρι της Ελένης Μενεγάκη δείχνει πιο ανέμελο από ποτέ. 

Η Ελένη Μενεγάκη τηρεί πιστά, για ακόμα ένα καλοκαίρι, την αγαπημένη της συνήθεια και δεν είναι άλλη από το να πηγαίνει διακοπές στην Άνδρο. Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος, περνάει αρκετό χρόνο στο νησί, δημοσιεύοντας και αρκετές φωτογραφίες από εκεί.

Η παρουσιάστρια αφού ολοκλήρωσε τον κύκλο στην εκπομπή «Ελένη» ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια τον τελευταίο καιρό είναι ακόμα πιο εξωστρεφής στα social media, ύστερα από ένα χρονικό διάστημα που δεν έκανε δημοσιεύσεις, και ανεβάζει όλο και περισσότερες φωτογραφίες από το καλοκαίρι στο αγαπημένο της νησί.

Το φωτογραφικό άλμπουμ της Ελένης Μενεγάκη στην Άνδρο μετά το τέλος της εκπομπής

Στην τελευταία της ανάρτηση, βλέπουμε την Ελένη Μενεγάκη να απολαμβάνει το διάστημα αυτό που περνάει μακριά από την τηλεόραση και να χαμογελά στον φακό. Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε «Εκεί όπου η ψυχή ανθίζει», ενώ οι φωτογραφίες που έχει τραβήξει είναι με την ίδια μέσα σ' ένα καταπράσινο τοπίο.

Νωρίτερα, η ίδια δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από τη βραδινή της έξοδο στην Άνδρο. Αυτή τη φορά μας αποκάλυψε ότι βρίσκεται στο Μπατσί και την βλέπουμε να ποζάρει με φόντο το λιμάνι και φορώντας ένα πορτοκαλί φόρεμα.

Μάλιστα, στη μία από τις δύο φωτογραφίες που ανέβασε έγραψε «Όμορφη βραδιά στο όμορφο Μπατσί».

Οι θαυμαστές της γνωστής παρουσιάστριας μπορεί να τη θέλουν πίσω στη μικρή οθόνη, όμως τα σχέδια της ίδιας είναι ακόμη άγνωστα, ύστερα από το τέλος της εκπομπής της και την ολοκλήρωση της τηλεοπτικής της πορείας στο Mega. Η ίδια φαίνεται να έχει δώσει προτεραιότητα στις προσωπικές της στιγμές και τις διακοπές της προς το παρόν.

Έχει, λοιπόν, μεγαλύτερη άνεση στο να χαρεί το καλοκαίρι της, χωρίς άγχος για την επιστροφή της και την οργάνωση της δουλειάς της. Το πότε και αν θα επιστρέψει η Ελένη Μενεγάκη, σε ποιο κανάλι και με τι, είναι νωρίς ακόμη να το πούμε. Σίγουρα δεν θα είναι σε κάτι καθημερινό. Και σίγουρα δεν θα γίνει πριν το 2025. Τρίτον δεν θα το μάθουμε ποτέ, αν η ίδια δεν επιλέξει να μας το πει. Για αυτό και μην παιδεύεσαι με εικασίες ή λανθασμένα spoiler που θα ακούσεις για εκείνη.

Και μπορεί τώρα η Ελένη Μενεγάκη να μην κάνει παύση από τις αναρτήσεις που δημοσιεύει, όμως υπήρξε μία περίοδος του φετινού καλοκαιριού που η παρουσιάστρια έκανε μια μικρή αποτοξίνωση από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Η Μενεγάκη εμφανίστηκε στο Instagram αλλά τα σχόλια περί ομοιότητας με την Καινούργιου δεν έλειψαν

Από τις 25 Ιουλίου είχε να κάνει μια δημοσίευση η Ελένη και ξαναέκανε στις 15 Αυγούστου, ευχόμενη χρόνια πολλά. Η παρουσιάστρια δεν έχει συνηθίσει τους θαυμαστές της στην αποχή από τα social media, όμως πλέον έχει επιστρέψει δριμύτερη από ποτέ.

Το φετινό καλοκαίρι η Μενεγάκη έκανε μια επιλογή ιδιωτικότητας με πολύ λίγα posts από διακοπές. Ήταν το ξεκούραστο πρόσωπο της παρουσιάστριας εκείνο που έκλεψε τις εντυπώσεις, κάτι που συνέβη και σε προηγούμενες δημοσιεύσεις της Ελένης.

Όλα αυτά μέχρι τον 15Αύγουστο, καθώς από τότε βλέπουμε σχεδόν κάθε μέρα και μία ανάρτηση, δείχνοντάς μας πόσο απολαμβάνει το καλοκαίρι στην Άνδρο.

Οι φωτογραφίες με το ανέμελο καλοκαίρι της Ελένης Μενεγάκη:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης