Η πρώτη photo της Ελένης Μενεγάκη στην Άνδρο έκανε μία συνεργάτιδά της να γράψει ένα εύστοχο σχόλιο

Η πρώτη photo της Ελένης Μενεγάκη στην Άνδρο έκανε μία συνεργάτιδά της να γράψει ένα εύστοχο σχόλιο

Η Ελένη Μενεγάκη αφού ολοκλήρωσε τον κύκλο στην εκπομπή «Ελένη» ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της.

Σχεδόν 15 μέρες μετά το τέλος της εκπομπής της στο Mega, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές στο αγαπημένο της νησί που δεν είναι άλλο από την Άνδρο.

Η παρουσιάστρια αφού ολοκλήρωσε τον κύκλο στην εκπομπή «Ελένη» ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια που τον τελευταίο καιρό είναι ακόμα πιο εξωστρεφής στα social media μοιράστηκε ένα ακόμα στιγμιότυπό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, χωρίς να αποκαλύπτει που βρίσκεται, ωστόσο αν κρίνουμε από το χαμόγελο και το καλοκαιρινό mood στο οποίο βρίσκεται είναι δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή είναι στην Άνδρο.

Η Ελένη Μενεγάκη ανυπομονεί για το καλοκαίρι και το κοινό της κάνει μία σημαντική παρατήρηση

Στην συγκεκριμένα φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη, τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα καλοκαιρινό φόρεμα με πορτοκαλί αποχρώσεις και να είναι πιο χαρούμενη από ποτέ. Φυσικά δεν είχε καθόλου μακιγιάζ ενώ τα μαλλιά της είναι επιμελώς ατημέλητα. Η ίδια τον τελευταίο καιρό επιλέγει να ανεβάζει φωτογραφίες προβάλλοντας τη φυσική ομορφιά χωρίς καθόλου μακιγιάζ.

Στο post της η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί και κάποιες από τις σκέψεις της και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ευτυχία είναι, να μοιράζεσαι στιγμές με τους αγαπημένους σου»

https://www.instagram.com/p/C9pxk_MNd2L/

Τα σχόλια από φίλους και συνεργάτες της

Όπως ήταν λογικό τα likes και τα σχόλια ήταν αμέτρητα από τους ακολούθους της αλλά και από καλούς της φίλους και συνεργάτες.

Ανάμεσα σε αυτά φυσικά ξεχώρισαν τα σχόλια της συνεργάτιδάς της Νάνσυ Νικολαίδου, της επί χρόνια αρχισυντάκτριάς της Ελένης Γελαλή, αλλά και της κουμπάρας της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Η νέα selfie της Ελένης Μενεγάκη με την μικρή Μαρίνα φανέρωσε το αγαπημένο της quote περί ζωής

Συγκεκριμένα η Νάνσυ Νικολαίδου έγραψε:

«Ευτυχία είναι να έχεις την σοφία και να ξέρεις κάθε φορά τι ακριβώς είναι αυτό που θέλει πραγματικά η καρδιά σου και να τολμάς να αλλάζεις τα πάντα!!! »

Ενώ η Ελένη Γελαλή θέλησε να τονίσει πόσο της πάει το καλοκαίρι:

«Σου πάει πολυυυυ❤️❤️❤️❤️»

Τέλος η καλή της φίλη και κουμπάρα της παρουσιάστριας, Νατάσα Θεοδωρίδου σχολίασε τη φωτογραφία με πολλές κόκκινες καρδιές.