Η Κατερίνα Παπουτσάκη με νέο look και μαλλιά, λίγο πριν την πρεμιέρα του Άγιου Έρωτα

Κατερίνα Μπούσιου
Η Κατερίνα Παπουτσάκη με νέο look και μαλλιά, λίγο πριν την πρεμιέρα του Άγιου Έρωτα

Είναι ήδη η πιο stylish πρωταγωνίστρια της νέας τηλεοπτικής σεζόν, πριν ακόμη ξεκινήσει. Η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν θα μας εντυπωσιάσει μόνο με το υποκριτικό της ταλέντο. 

Η Κατερίνα Παπουτσάκη επιστρέφει στην τηλεόραση, μετά από τις 3 σεζόν στα Καλύτερά μας χρόνια, μία σειρά που ούτε εμείς, αλλά ούτε και εκείνη θα ξεχάσει. Αυτό το comeback είναι ήδη εντυπωσιακό, καταρχάς οπτικά και αργότερα όταν δούμε τα πρώτα επεισόδια στον Άγιο Έρωτα και σεναριακά. Ο ρόλος της ως Χριστίνα θα ζητηθεί αρκετά στο μέλλον και λίγο πριν την πρεμιέρα, η ηθοποιός έκανε ένα ένα total make over.

https://www.instagram.com/p/C9-eov5oueB/

Μία βαθιά πληγωμένη γυναίκα και ένα ερωτικό τρίγωνο

Σου ανέφερα πριν τα Καλύτερά μας Χρόνια, γιατί σε αυτή τη σειρά η Κατερίνα Παπουτσάκη μας έδειξε πως μπορεί να είναι εξίσου καλή στην κωμωδία, αλλά και σε πιο δραματικές εναλλαγές, όταν το σενάριο το απαιτεί. Αυτό κράτησέ το ως χρήσιμο στοιχείο για τη νέα σειρά Άγιος Έρωτας στον Alpha, όπου πρωταγωνιστεί. Γιατί εδώ θα έχουμε αρκετό δράμα. Και συνεχείς αλλαγές.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη περνάει το πιο hot καλοκαίρι και η Σμαράγδα Καρύδη με μια λέξη τα είπε όλα

Πριν σου αναφέρω κάποια σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση και τον ρόλο της, έχουμε ήδη αρκετά δικά της στιγμιότυπα από τα πρώτα γυρίσματα. Και εδώ έχουμε μία αλλαγή στο look αλλά και στα μαλλιά της σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις και σε μία πιο curly κουπ. Τη δεύτερη αλλαγή την έχει κρατήσει και στην προσωπική της ζωή.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη με την ενδυματολογική προσέγγιση που υπάρχει στη σειρά, ως μία ευκατάστατη κυρία της δεκαετίας του '50 έχει ήδη γίνει η πιο stylish πρωταγωνίστρια της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν, πριν καν εκείνη ξεκινήσει. Δες τις φωτο και θα συμφωνήσεις.

Είναι η μοιραία γυναίκα της σειράς - δεν θα είναι η μόνη στην πορεία της σεζόν - και με έναν κομβικό ρόλο ως Χριστίνα και σύζυγος του Γιάννη Τσορτέκη. Θα τη δούμε να διεκδικεί όμως τον έρωτα του Παύλου Μαρκόπουλου (και τηλεοπτικού συζύγου της Ταμίλλας Κουλίεβα) του ευκατάστατου έμπορα υφασμάτων και ισχυρού άντρα της τοπικής κοινωνίας.

agiosewtas.jpg

Είναι η ερωμένη αλλά και γυναίκα που ήθελε να ζήσει διαφορετικά, όπως και η ίδια μας εξήγησε: «Η Χριστίνα, ο ρόλος μου δηλαδή, είναι μία βαθιά πληγωμένη γυναίκα. Είναι πολύ δύσκολα συναισθηματικά και αυτό την κάνει να είναι αδίστακτη. Την κάνει να μη σκέφτεται το κόστος, ενώ καταπατά τις ζωές των άλλων. Και όλα αυτά συμβαίνουν γιατί θέλει να ζήσει το παρόν, το εδώ και τώρα».

https://www.instagram.com/reel/C-ukrC1MRyX/

Επειδή και εκείνη χρησιμοποίησε τον χαρακτηρισμό ως «αδίστακτη» καταλαβαίνεις ότι θα γίνει ο hate ρόλος της σειράς και αυτοί οι ρόλοι πάντα έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και τη μεγαλύτερη ανταπόκριση από το κοινό. Οι πληροφορίες λένε πως εκτός από την Ταμίλλα Κουλίεβα ως Θάλεια Μαρκοπούλου, θα βρεθεί αντιμέτωπη και με την κόρη της Χλόη. Θα διεκδικήσουν και οι δύο την προσοχή και την αγάπη του πατέρα Νικόλαου. Μήλον της έριδος στη σειρά για όλες τις γυναίκες είναι ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Η πιθανότερη ημερομηνία της πρεμιέρας είναι η 23η Σεπτεμβρίου, εβδομάδα όπου θα ξεκινήσουν οι περισσότερες καθημερινές σειρές μυθοπλασίας.