Ο Mike Μαραντίνης έγινε 11 και η Σίσσυ Χρηστίδου ετοίμασε πάρτι- υπερπαραγωγή στο σπίτι τους

Ο Mike Μαραντίνης έγινε 11 και η Σίσσυ Χρηστίδου ετοίμασε πάρτι- υπερπαραγωγή στο σπίτι τους
Instagram/ @sissychristidou

Οι ευχές της παρουσιάστριας στον γιο της και το pool party που οργάνωση η Σίσσυ Χρηστίδου για τα γενέθλια του Mike.

Ο Μιχαήλ - Άγγελος - ή αλλιώς Mike όπως τον φωνάζουν - μεγάλωσε, έγινε 11 και η Σίσσυ Χρηστίδου δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της για τον μικρό της γιο που πια δεν είναι και τόσο μικρός.

Λίγο πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην εκπομπή της και στο Mega, η γνωστή παρουσιάστρια γιόρτασε τα γενέθλια του μικρού της γιου, ετοιμάζοντάς του ένα υπέροχο pool party. Όμως, η τούρτα που περίμενε τον Mike είναι αυτή που «έκλεψε» την παράσταση και κέντρισε τα βλέμματα όλων στα social media.

Το πάρτι στην πισίνα και η τούρτα υπερπαραγωγή για τα γενέθλια του Mike

Γεννημένος στις 29 Αυγούστου 2013, ο μικρός γιος της παρουσιάστριας έκλεισε τα 11 χρόνια και η ίδια η Σίσσυ έκανε μια ανάρτηση, δείχνοντάς μας τόσο την τριώροφη τούρτα που έσβησε ο Mike, όσο και τον μπουφέ με τις λιχουδιές που απόλαυσαν οι φίλοι τους και τη διακόσμηση γύρω από την πισίνα.

Στο μπουφέ μπορούμε να διακρίνουμε burgers, club sandwiches, nuggets, πατάτες τηγανιτές, γλυκά και χυμούς.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης «Ο Μάικ είναι 11! Το μωρό μου δεν είναι πια μωρό… αλλά θα είναι ηλιαχτίδα».

Στην πρώτη φωτογραφία της ανάρτησης, βλέπουμε τη Σίσσυ να χαμογελά με κραγιόν και νύχια σε nude αποχρώσεις, κρατώντας τα κεράκια της τούρτας και δείχνοντας πόσο χαρούμενη είναι, ενώ στις υπόλοιπες φωτογραφίες μπορούμε να δούμε καλύτερα την τούρτα, τα φαγητά και τη διακόσμηση.

https://www.instagram.com/p/C_Q7yTWorJz/

Το πάρτι διοργανώθηκε στο σπίτι τους στα Βριλήσσια και κατά τη διάρκειά του, στον ουρανό πέταξαν πολλά μπαλόνια κόκκινου και μπλε χρώματος.

xristidou.png

Τα σχόλια - επωνύμων και μη - «έπεσαν βροχή» κάτω από την ανάρτηση της παρουσιάστριας με τον κόσμο να στέλνει τις καλύτερες ευχές του.

Ο νονός του Mike, Παύλος Σταματόπουλος, έδωσε το παρόν στο pool party, δημοσιεύοντας με τη σειρά του μερικές φωτογραφίες στα social media, δείχνοντάς μας και εκείνος την τούρτα υπερπαραγωγή των γενεθλίων. Στη λεζάντα έγραψε «Χαρούμενα γενέθλια Mike».

https://www.instagram.com/p/C_QrGsvMHMg/

Φίλιππος Μαραντίνης: Ο γιος της Σίσσυς Χρηστίδου έγινε 16 και το πάρτι του ήταν αντάξιο σούπερ ήρωα

H παρουσιάστρια και ο frontman των Onirama έχουν αποκτήσει ακόμα έναν γιο, τον Φίλιππο, ο οποίος πριν από περίπου δύο εβδομάδες έκλεισε τα 16 έτη και η Σίσσυ γιόρτασε και τα δικά του γενέθλια μ' ένα επίσης εντυπωσιακό πάρτι.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η παρουσιάστρια οργάνωσε τα πάρτι των αγοριών της με πολλή αγάπη και εντυπωσιακές διακοσμήσεις.

https://www.instagram.com/reel/C-nwRhloYBi/

Παρακάτω μπορείς να δεις το όμορφο σπίτι της παρουσιάστριας στα Βριλήσσια και την εντυπωσιακή διακόσμηση όλες τις εποχές του χρόνου.