Η πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου έχει εκπλήξεις και αλλαγές: Σκληρή η μάχη της τηλεθέασης

Κατερίνα Μπούσιου
Η πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου έχει εκπλήξεις και αλλαγές: Σκληρή η μάχη της τηλεθέασης

Οι 3 νέες εκπομπές στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου που αλλάζει ριζικά από τον ερχόμενο τηλεοπτικό χειμώνα, τα φαβαρί και τα αουτσάιντερ. 

Αλλάζει από τον Σεπτέμβριο το τηλεοπτικό τοπίο και στις εκπομπές του Σαββατοκύριακου. Η πρωινή ζώνη αποκτά νέες εκπομπές και θα έχουμε μία διαφορετική μάχη για την πολυπόθητη τηλεθέαση. Το μυστήριο με την ομάδα του νέου πρωινού του ΑΝΤ1, λύθηκε, ενώ είχαμε τη μεγάλη παράλληλη έκπληξη από τον Τάσο Ιορδανίδη.

https://www.instagram.com/p/C9HmrUcITom/

Η Σίσσυ και οι ανταγωνιστές της

Τα τηλεοπτικά κανάλια έχουν επενδύσει στρατηγικά και διαφημιστικά, τα τελευταία χρόνια στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου η οποία έχει μετατραπεί σε άκρως ανταγωνιστική. Και την επόμενη σεζόν θα έχουμε αλλαγές, τροποποιήσεις και προσθήκες. Το τοπίο αλλάζει, όπως και ο ανταγωνισμός για την τηλεθέαση.

Σίσσυ Χρηστίδου: Έκανε πλεξούδες και δημιούργησε το απόλυτο marmaid χτένισμα

Η Σίσσυ Χρηστίδου με το «Χαμογέλα και πάλι» συνεχίζει για τρίτη χρονιά στο Mega, ενώ έχει ήδη κερδίσει εδώ και δύο χρόνια, το στοίχημα της τηλεθέασης με σκληρό ανταγωνισμό τόσο από τον Νίκο Μανέση στον Alpha, όσο και την περσινή σεζόν από την Μπέττυ Μαγγίρα στον ΑΝΤ1. Όμως τα δεδομένα αλλάζουν, τουλάχιστον στο δεύτερο κανάλι.

Το νέο πρωινό του ΑΝΤ1 το οποίο θα διαδεχθεί την Μπέττυ, αποτελούσε έναν γρίφο μέχρι που μας ανακοινώθηκαν οι συντελεστές. Ο Θανάσης Πάτρας μαζί με τον Δημήτρη Πανόπουλο, θα είναι το κεντρικό δίδυμο των παραουσιαστιών στο Weekenders όπως θα λέγεται η εκπομπή, ενώ η Εβελίνα Νικόλιζα, η Σίσσυ Καλλίνη και η Δέσποινα Καμπούρη, αποτελούν την ομάδα που θα μπαίνει και θα βγαίνει στο πάνελ, ανάλογα με την επικαιρότητα. Ρόλο - έκπληξη, σχολιαστή στο πάνελ θα έχει ο Μίλτος Μακρίδης, κάτι σαν τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος με αυτό τον τρόπο θα επιστρέψει ξανά στην τηλεόραση.

https://www.instagram.com/p/C_S-i-xoM_O/

Πλανάται μία αμφιβολία ως προς την αποδοτικότητα του σχήματος, λογική αντίδραση προς κάθε τι νέο, αλλά μπορεί να ζήσουμε και ανατροπή, ας μην είμεθα αρνητικοί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η εκπομπή θα έχει στοιχεία ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, δηλαδή ένα κλασσικό infotainment. Ο Θανάσης Πάτρας έχει από όλους τη μεγαλύτερη εμπειρία και αυτό είναι αρκετά χρήσιμο.

Η Σίσσυ Χρηστίδου επιστρέφει χωρίς μεγάλες αλλαγές στο πάνελ της, γιατί εδώ ισχύει το ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Είναι η 7η χρονιά της στα Σαββατοκύριακα και η τέταρτη στο Mega.

https://www.instagram.com/p/C_bRXxiI4oc/

Υπήρχε η πληροφορία πως δεν θα είχαμε την παρουσία ωστόσο του Κωνσταντίνου Βασάλου, γιατί και ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία να κάνει μόνος του εκπομπή, ταξιδιωτικού περιεχομένου. Ωστόσο τελικά παραμένει στην εκπομπή, όπως βλέπουμε και στην επίσημη φωτογράφηση της εκπομπής. Δύσκολα η Σίσσυ θα τον άφηνε να φύγει.

Η παρουσιάστρια είναι ανανεωμένη και στιλιστικά. Τo look της επιμελείται η Πωλίνα Λάμπογλου.

sissychristidou_neasezon.jpg

Αλλαγές, δεν θα έχουμε και στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση. Σταθερή η ομάδα του στην ενημέρωση και στο δυνατό ρεπορτάζ που διαθέτει η εκπομπή.

https://www.instagram.com/reel/C_bIpzfqmih/

Η έκπληξη της πρωινής ζώνης είναι ήδη το «Καλημέρα είπαμε;», με παρτενέρ της Ζωής Κρονάκη, τον ηθοποιό Τάσο Ιορδανίδη, ο οποίος μετά το μικρό επαγγελματικό άνοιγμα πέρυσι με τους «Μπαμπάδες» αποφάσισε να κάνει αλλαγή θεματολογίας. Η εκπομπή τους επίσης θα ξεκινά στις 10.00 το πρωί όπως και οι 2 προηγούμενες (με εξαίρεση τη Σίσσυ Χρηστίδου η οποία ξεκινά πάντα στις 09.45). Αν αναρωτιέσαι για τον ρόλο του ως Μάνος στη Γη της ελιάς, θα συνεχίσει κανονικότατα στη σειρά.

Στον ΣΚΑΙ από τις 05.30 έως τις 10.00 το πρωί θα έχουμε πλέον τη Φαίη Μαυραγάνη με την «Καλημέρα», διαδεχόμενη μετά από 11 χρόνια την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά. Με άλλο όνομα ωστόσο και αλλαγές μικρές στη θεματολογία.

Τη σκυτάλη στο full ενημέρωση πρόγραμμα θα παίρνουν στη συνέχεια οι γνωστοί μας Δεκατιανοί, με τον Γιάννη Πιτταρά και τον Γιώργο Γρηγοριάδη ξανά στο πόστο τους. Στη ουσία είναι και η εκπομπή που θα ανταγωνίζεται το βαρύ πυροβολικό των άλλων καναλιών που προαναφέραμε.

Ουδέν νεότερο από το μέτωπο του Open για τις προθέσεις του καναλιού για αυτή την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου από τις 10.00 το πρωί και έπειτα, γιατί νωρίτερα θα συνεχίσει το δίδυμο του Σπύρου Χαριτάτου και της Ευλαμπίας Ρέβη με το «Τώρα μαζί». Το μόνο που με σιγουριά μπορούμε να πούμε γιατί έχει «κλειδώσει» η συμφωνία, είναι η συνέχεια της Ελένης Τσολάκη, στο καθημερινό πρωινό.