Αντρέας Γεωργίου - Σιμώνη Χριστοδούλου: Το πάρτι πριν τον γάμο τους με χορούς, φιλιά και συγκίνηση

Κατερίνα Μπούσιου
Αντρέας Γεωργίου - Σιμώνη Χριστοδούλου: Το πάρτι πριν τον γάμο τους με χορούς, φιλιά και συγκίνηση

Το ζεϊμπέκικο του γαμπρού και ο ατελείωτος χορός στο pre wedding που έγινε σε ιστιοφόρο. Ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου δύο μέρες πριν τον γάμο τους, γιόρτασαν με τους πιο κοντινούς τους φίλους σε ένα κοινό πάρτι. 

Ο Αντρέας Γεωργίου είχε προαναγγείλει τριήμερο εορτασμό πριν τον γάμο του και το έκανε πράξη. Και αντί για bachelor και bachelorette για γαμπρό και τη νύφη Σιμώνη Χριστοδούλου, αντίστοιχα με τους φίλους τους, αποφάσισαν να κάνουν ένα κοινό πάρτι, πριν ενώσουν τις ζωές τους το απόγευμα της Κυριακής στην Αγία Νάπα. Ο σκηνοθέτης και παραγωγός μας εξέπληξε με τον χορό του, όσο και η μέλλουσα νύφη με το look της.

https://www.instagram.com/p/C8kDG-SM-nk/

Ατελείωτοι χοροί πάνω στο ιστιοφόρο, το τραγούδι - αφιέρωση και το φιλί των μελλόνυμφων

Ήδη από το πρωί της Παρασκευής είχαν αρχίσει να φτάνουν στην Κύπρο, οι δεκάδες καλεσμένοι του Αντρέα Γεωργίου και της Σιμώνης Χριστοδούλου για τον γάμο τους που θα γίνει την Κυριακή στις 17.00 στον Ναό του Αγίου Επιφάνιου, στην Αγία Νάπα.

Αυτοί είναι οι 3 κουμπάροι στον παραδοσιακό γάμο του Ανδρέα Γεωργίου στην Αγία Νάπα

Σήμερα μάλιστα θα έχουμε και τις αφίξεις αρκετών ηθοποιών που συμμετέχουν στις τηλεοπτικές του παραγωγές. Ήδη είναι στο νησί, η Ιφιγένεια Τζόλα, η αγαπημένη Βασιλική από τη Γη της ελιάς.

georgiougamos.jpg

Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει όμως χθες το πρώτο pre wedding πάρτι του, για τους στενούς τους φίλους και συνεργάτες, πάνω σε ένα επιβλητικό ιστιοφόρο που βρισκόταν στο λιμάνι.

ploio.jpg

Το ζευγάρι πετούσε κυριολεκτικά στα σύννεφα, αφού και οι δύο δε σταμάτησαν λεπτό να χορεύουν με τους καλεσμένους τους. Ντυμένος στα λευκά ο Αντρέας Γεωργίου με λευκό πουκάμισο και βερμούδα, ενώ η Σιμώνη Χριστοδούλου φορούσε ένα απλό πλεκτό φόρεμα. Το dress code ήταν ξεκάθαρα beachwear και οι περισσότεροι μάλιστα φόρεσαν το μαγιό τους.

Εντυπωσιακό αλλά λιτό θα είναι και το νυφικό που θα φορέσει η Σιμώνη την Κυριακή, ενώ έκανε πριν από λίγες μέρες, την τελική της πρόβα.

georgiousimoni.jpg

Χορεύοντας ζεϊμπέκικο, ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός, αφιέρωσε το τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου «Πριν χαθεί το όνειρό μας» στη γυναίκα της ζωής του.

Και αργότερα την κράτησε στην αγκαλιά του χορεύοντας ένα παραδοσιακό κυπριακό τραγούδι. Το φιλί τους, έδειχνε για μία ακόμη φορά τον έρωτα και τη χαρά τους.

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ήταν όταν η Σιμώνη χόρεψε μαζί με την μητέρα της Μιράντα.

simonimama.jpg

Την κούκλα πεθερά του, μας την είχε ήδη αποκαλύψει πριν από μερικές εβδομάδες, ο Αντρέας Γεωργίου με ανάρτησή του.

https://www.instagram.com/p/C82IsRyMS30/

Σήμερα Σάββατο προβλέπεται μία ακόμη γιορτή σε πιο οικογενειακό κλίμα, ενώ αύριο Κυριακή, τον γαμπρό Αντρέα Γεωργίου θα συνοδέψουν στην εκκλησία τα 3 αδέλφια του, η Ξένια, ο Κρίστοφερ και ο Ραφαέλλος. Θα έχει προηγηθεί η προετοιμασία του γαμπρού τηρώντας όλα τα έθιμα, οπότε και εδώ προβλέπεται μία μικρή γιορτή με παραδοσιακά όργανα και χορούς.

https://www.instagram.com/p/C52zGpJMTW9/