Στο νέο ποστ του Ανδρέα Γεωργίου από τη Σύρο με τη Σιμώνη του, όλοι πρόσεξαν το μονόπετρό της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στο νέο ποστ του Ανδρέα Γεωργίου από τη Σύρο με τη Σιμώνη του, όλοι πρόσεξαν το μονόπετρό της

Ο Ανδρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου συνεχίζουν τις διακοπές τους λίγο πριν τον γάμο τους και για πρώτη φορά σε ανάρτησή τους φάνηκε καθαρά το μονόπετρο που της έκανε πρόταση γάμου.

Ήταν τον περασμένο Μάρτιο όταν έγινε γνωστή η είδηση πως ο Ανδρέας Γεωργίου πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, Σιμώνη Χριστοδούλου.

Η αλήθεια είναι πως το ζευγάρι - που γνωρίστηκε το 2017 στα γυρίσματα του Τατουάζ, - αφού η Σιμώνη Χριστοδούλου ήταν εκεί η make up artist - όλο αυτό το διάστημα είχε καταφέρει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση του, ωστόσο απ' όταν τα πράγματα έγιναν επίσημα, οι δυο τους χαλάρωσαν και πλέον βλέπουμε συχνά αναρτήσεις τους.

«Λεβεντάνθρωπέ μας»: Το μήνυμα του Αντρέα Γεωργίου, 11 χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα του

Φυσικά οι περισσότερες φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει είναι από τις διακοπές τους αυτό το καλοκαίρι.

Οι διακοπές στην Σύρο και το μονόπετρο που έδωσε ο Γεωργίου στη μέλλουσα γυναίκα του

Στη νέα ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου λοιπόν, με τη Σιμώνη στην Σύρο, πέρα από τις ιδιαίτερα ρομαντικές φωτογραφίες τους στο ηλιοβασίλεμα είδαμε για πρώτη φορά το μονόπετρο με το οποίο της έκανε πρόταση γάμου.

Η αλήθεια είναι πως σε διάφορες αναρτήσεις στο προφίλ της Σιμώνης Χριστοδούλου, ιδιαίτερα μετά τα Χριστούγεννα (σ.σ τότε πρέπει να έγινε και η πρόταση γάμου από τον Ανδρέα Γεωργίου) και την ανακοίνωση του γάμου τους μπορεί κανείς να προσέξει πως αχνοφαίνεται το εν λόγω δαχτυλίδι.

Στα πλάνα από την Σύρο, ωστόσο φαίνεται καθαρά και σίγουρα ο γνωστός σκηνοθέτης - ηθοποιός χάρισε ένα πολύ κομψό κόσμημα στην αγαπημένη του.

https://www.instagram.com/p/C-peWrgsub0/

Φυσικά η ανάρτηση γέμισε με ευχές για την «ώρα την καλή», αλλά και με σχόλια για το πόσο ταιριαστό και ήρεμο ζευγάρι δείχνουν.

Στην gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις όλες τις φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Σύρο.

Η πρώτη κοινή ανάρτηση του ζευγαριού

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω τόσο ο Ανδρέας Γεωργίου όσο και η Σιμώνη Χριστοδούλου επέλεξαν να κρατήσουν τη σχέση τους πιο προσωπική.

Η πρώτη κοινή τους ανάρτηση ήρθε στα γενέθλια του Κύπριου σκηνοθέτη - ηθοποιού, όταν η make up artist θέλησε να του ευχηθεί δημόσια με μια φωτογραφία τους.

«Χρόνια σου πολλά αγάπη μου», είχε γράψει η Σιμώνη Χριστοδούλου στην ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/C55tqs2tUTK/

Οι λεπτομέρειες του γάμου

Σύμφωνα με όσα είπε τον Μάρτιο ο δημοσιογράφος Χάρης Παπαθεοχάρους στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» ο γάμος του ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην επαρχία Αμμοχώστου.

«Έτσι, όπως το κατάλαβα δεν θα είναι ένας μυστικός γάμος, θα καλέσουν πάρα πολύ κόσμο», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Και η Δανάη Μπάρκα επιβεβαιώνοντας το ευτυχές γεγονός είχε πει on air: «Κύπρο σου έρχομαι αφού ο γάμος θα γίνει εκεί».

Τελικά μέσα από μια ένα Instagram story τους ο Ανδρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου αποκάλυψαν πως ο γάμος τους θα γίνει την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου.