Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν μόλις παντρεύτηκαν: Το λιτό νυφικό και το στυλ του γαμπρού

Κατερίνα Μπούσιου
Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν μόλις παντρεύτηκαν: Το λιτό νυφικό και το στυλ του γαμπρού

Η ιδιαίτερη μπομπονιέρα, η εντυπωσιακή νύφη Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η συγκίνηση στην τελετή του γάμου με τον Γρηγόρη Μόργκαν. 

Πριν από λίγη ώρα είναι και επίσημα παντρεμένοι, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν. Το ζευγάρι επέλεξε μία ιδιαίτερη και μικρή εκκλησία στα ορεινά του νομού Χανίων και η Ευρυδίκη ένα άκρως ρομαντικό νυφικό. Τη δημοσιογράφο συνόδευσε στην εκκλησία ο πατέρας της.

Το στυλ του ζευγαριού στον γάμο τους, ήταν απόλυτα εναρμονισμένο και με αυτό που έχουν στην προσωπική τους ζωή.

valavanipateras.jpg

Ο ρομαντικός γάμος με λίγους καλεσμένους και το white look

Το ζευγάρι βρισκόταν εδώ και 15 μέρες στα Χανιά, τόσο για διακοπές, όσο και για την προετοιμασία του γάμου τους. Μέχρι και την τελευταία στιγμή, προσπάθησαν να κρατήσουν όλες τις λεπτομέρειες, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και οι δύο ήταν συγκινημένοι στην πιο χαρούμενη μέρα της ζωής τους, όπως βλέπεις από το βίντεο. Ο Γρηγόρης αγκάλιασε τρυφερά την Ευρυδίκη, μόλις εκείνη, έφτασε στην εκκλησία.

Η Ευρυδίκη ήταν μια απόλυτα minimal νύφη με ένα νυφικό σε στυλ slip dress. Η γραμμή του ήταν απλή, με λεπτές τιράντες τύπου spaghetti και χαμηλή πλάτη, ενώ η μακριά του ουρά και το ultra maxi πέπλο ήταν τα δυο πιο εντυπωσιακά στοιχεία του συγκεκριμένου bridal look.

valavaninifi.jpg

Η φίλη της νύφης, Λάουρα Νάργες μας έδειξε και ένα στιγμιότυπο μέσα από το μυστήριο, μέσα από τη σπηλιά που βρίσκεται ο ναός. Μαγικό.

nargesvalavani.jpg

Την πρώτη φωτογραφία από την έξοδο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γρηγόρη Μόργκαν μετά τον γάμο τους, δημοσίευσε ο παρουσιαστής και ο δημοσιογράφος Κώστας Τσουρός.

valavanigamos.jpg

Βαλαβάνη και Μόργκαν έγιναν Instagram official λίγο πριν τον γάμο τους: Το σχόλιο που ξεχώρισε

Ο γαμπρός προετοιμάστηκε λίγη ώρα πριν, με τους φίλους του στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν και εκεί είδαμε πιο ξεκάθαρα το look του. Επέλεξε ένα πιο boho στυλ, από ένα κλασσικό γαμπριάτικο κοστούμι. Με ένα παντελόνι σε στυλ Χάρεμ και ένα επίσης ελαφρύ σακάκι χωρίς ιδιαίτερο tailoring που ξεχώρισε για τις πιέτες στο πέτο.

morgan.jpg

Οι νεόνυμφοι και οι καλεσμένοι τους, αμέσως μετά βρέθηκαν σε beach bar στα Φαλάσαρνα όπου θα γίνει η γαμήλια δεξίωση. Η δημοσιογράφος της εκπομπής «Ακόμη δεν είδες τίποτε», Δήμητρα Καλφούντζου, μας έδειξε και την ιδιαίτερη μπομπονιέρα. Ένας κρίκος σε σχήμα κύκλου μέσα στο τούλι με τα κουφέτα.

mpomponieravalavani.jpg

Τα τελευταία 24ωρα άρχισαν να καταφθάνουν οι φίλοι τους στο νησί, ενώ το ζευγάρι έκανε ένα πρωτότυπο pre weeding πάρτι σε παραλία των Χανίων. Η Ευρυδίκη φόρεσε πέπλο και μία ολόσωμη δαντελένια άσπρη φόρμα, ως ένα πρώτο νυφικό. Το ζευγάρι έλαμπε από χαρά. Ήταν και η πρώτη φορά που τους είδαμε δημόσια να εκφράζουν έτσι την αγάπη τους.

https://www.instagram.com/reel/C_VsnLqsDYc/