Το pre-wedding Βαλαβάνη - Μόργκαν τα είχε όλα: Η Ευρυδίκη έκανε την πιο εναλλακτική νυφική εμφάνιση

Το pre-wedding Βαλαβάνη - Μόργκαν τα είχε όλα: Η Ευρυδίκη έκανε την πιο εναλλακτική νυφική εμφάνιση

Η γνωστή παρουσιάστρια και ο μουσικός θα παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Ερημίτη στα Χανιά.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν είναι έτοιμοι πλέον να ενώσουν τις ζωές τους αυτή την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου στα Χανιά.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, φορώντας λευκό μαγιό και βέλο γιόρτασε με τα αγαπημένα της πρόσωπα τον γάμο της που θα πραγματοποιηθεί αύριο, με την ίδια να ντύνεται νυφούλα στο πλευρό του συντρόφου της

Η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Ερημίτη στα Χανιά, αλλά ήδη, έκαναν ένα pre-wedding πάρτι σε γνωστό beach bar.

Το πιο ωραίο σχόλιο - μαζί με τα καλά στέφανα - στην αλλαγή της Βαλαβάνη αφορά τον Γρηγόρη Morgan

Όπως έχει γίνει γνωστό για τον γάμο, οι καλεσμένοι του ζευγαριού δε θα ξεπεράσουν τους 80 ενώ αμέσως μετά το μυστήριο θα γίνει ένα μεγάλο πάρτι για την οικογένεια και τους καλεσμένου σε γνωστό beach bar στα Φαλάσαρνα.

Μάλιστα, οι πρώτοι καλεσμένοι του γάμου τους έχουν ήδη καταφτάσει στα Χανιά και το απόγευμα της Παρασκευής η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν διοργάνωσαν ένα μικρό pre wedding party λίγο πριν την μεγάλη ημέρα.

Ήδη από χθες οι φωτογραφίες στα social media από τη χθεσινή βραδιά είναι αμέτρητες με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, να φορά λευκό μαγιό και πέπλο γιορτάζοντας αυτή τη σημαντική στιγμή με τα αγαπημένα της πρόσωπα!

Δες εδώ τις εμφανίσεις που έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο pre-wedding πάρτι:

H εξωστρέφεια του ζευγαριού τον τελευταίο καιρό

Η Ευρυδίκη είχε μία γενικότερη εξωστρέφεια το φετινό καλοκαίρι και μας «χάρισε» στιγμιότυπα με τον σύντροφό της από τις διακοπές τους, κάτι που η ίδια δε συνήθιζε να κάνει στη σχέση αυτή με τον Γρηγόρη και είχε εξηγήσει χαρακτηριστικά απ' αυτού:

«Δεν θέλω να κάνω τα ίδια λάθη και δε μιλάω για τη νέα μου σχέση. Μεγαλώνοντας θέλω να προστατεύω περισσότερο την προσωπική μου ζωή. Δεν είναι ότι δεν θα ανεβάσω φωτογραφία με τον Γρηγόρη αλλά θα θέλω να το κάνω πιο προστατευμένα».

Τότε είχε μιλήσει για το ενδεχόμενο ενός γάμου:

«Πιο παλιά είχα τον γάμο στο μυαλό μου, τώρα έχω φτάσει σε μία ηλικία που λέω ή θα γίνει ή δεν θα γίνει ποτέ. Το έχω βγάλει από το μυαλό μου».

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν: Οι λεπτομέρειες που «πρόδωσαν» τον γάμο τους στην Κρήτη

Την ίδια ημέρα πάντως, ήρθε και η πρώτη κοινή φωτογραφία του Κωνσταντίνου Βασάλου με τη δική του σχέση, τη Μαρία Παπαγεωργίου. Το story δημοσίευσε η καλή φίλη του ζευγαριού Χριστίνα Κανελλοπούλου, story το οποίο εξαφανίστηκε λίγο αργότερα από το προφίλ του μοντέλου.