Βαλαβάνη και Μόργκαν έγιναν Instagram official λίγο πριν τον γάμο τους: Το σχόλιο που ξεχώρισε

Βαλαβάνη και Μόργκαν έγιναν Instagram official λίγο πριν τον γάμο τους: Το σχόλιο που ξεχώρισε

Το ερωτευμένο ζευγάρι θέλησε να προλάβει τον Αύγουστο και να ανακοινώσει και επισήμως πως έχει αποφασίσει να δεθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου

Την πιο ευτυχισμένη ημέρα της κοινής τους ζωής είναι έτοιμοι να ζήσουν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν αύριο, Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, μάλιστα, θέλησε να προλάβει τον Αύγουστο και να ανακοινώσει και επισήμως πως έχει αποφασίσει να δεθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Το πιο ωραίο σχόλιο - μαζί με τα καλά στέφανα - στην αλλαγή της Βαλαβάνη αφορά τον Γρηγόρη Morgan

Η δημοσιογράφος και ο μουσικός σύντροφός της, έχουν τα πάντα έτοιμα για να δεθούν αύριο με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Κρήτη. Οι δυο τους βρίσκονται εδώ και αρκετές ημέρες στο νησί για τις τελευταίες προετοιμασίες, συνδυάζοντας τις τελευταίες διακοπές του καλοκαιριού.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό από το προσκλητήριο γάμου τους, που παρουσίασε το ένθετο "Secret" και η Σάσα Σταμάτη, το μυστήριο θα τελεστεί στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Ερημίτη στη Μαραθοκεφάλα Χανίων, στις 6 το απόγευμα της Κυριακής.

Σήμερα ωστόσο μία μέρα δηλαδή πριν τον γάμο τους η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν κοινοποίησαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram ένα βίντεο που φιλιούνται ρομαντικά με φόντο το ηλιοβασίλεμα, ενώ στη συνέχεια κάνουν και μια βουτιά στη θάλασσα γράφοντας χαρακτηριστικά στο βίντεο:

«We totally DO!»

https://www.instagram.com/reel/C_VsnLqsDYc/

Σχόλιο στο ποστ έκανε και ο Fipster, κολλητός του Βασάλου αλλά και πολλοί πρώην παίκτες του Survivor.

Ο ηθοποιός Χρήστος Σπανός ξεχώρισε με την ευχή του γράφοντας:

«Να ζήσετε.Υγεία,σεβασμό,αγάπη,πολλές πολλές ευτυχισμένες στιγμές και άπειρα χαμόγελα».

Ωστόσο, τα σχόλια του κόσμου που αγαπά την Ευρυδίκη τόνιζαν το αυτονόητο: μόλις βγαίνεις από σχέση που δεν οδηγεί πουθενά μετά βρίσκεις τον άνθρωπο σου!

Το pre-wedding Βαλαβάνη - Μόργκαν τα είχε όλα

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, φορώντας λευκό μαγιό και βέλο γιόρτασε με τα αγαπημένα της πρόσωπα τον γάμο της που θα πραγματοποιηθεί αύριο, με την ίδια να ντύνεται νυφούλα στο πλευρό του συντρόφου της

Η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Ερημίτη στα Χανιά, αλλά ήδη, έκαναν ένα pre-wedding πάρτι σε γνωστό beach bar.

Το πιο ωραίο σχόλιο - μαζί με τα καλά στέφανα - στην αλλαγή της Βαλαβάνη αφορά τον Γρηγόρη Morgan

Όπως έχει γίνει γνωστό για τον γάμο, οι καλεσμένοι του ζευγαριού δε θα ξεπεράσουν τους 80 ενώ αμέσως μετά το μυστήριο θα γίνει ένα μεγάλο πάρτι για την οικογένεια και τους καλεσμένου σε γνωστό beach bar στα Φαλάσαρνα.

Μάλιστα, οι πρώτοι καλεσμένοι του γάμου τους έχουν ήδη καταφτάσει στα Χανιά και το απόγευμα της Παρασκευής η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν διοργάνωσαν ένα μικρό pre wedding party λίγο πριν την μεγάλη ημέρα.

Ήδη από χθες οι φωτογραφίες στα social media από τη χθεσινή βραδιά είναι αμέτρητες με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, να φορά λευκό μαγιό και πέπλο γιορτάζοντας αυτή τη σημαντική στιγμή με τα αγαπημένα της πρόσωπα!

Δες εδώ τις εμφανίσεις που έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο pre-wedding πάρτι: