Ο Γιατρός, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μας έβαλε στα παρασκήνια: Ποιος πεθαίνει μετά την πρεμιέρα;

Κατερίνα Μπούσιου

Έλλη Τρίγγου και Κώστας Κόκλας στα πρώτα επεισόδια. «Θυμηθήκαμε γιατί υπάρχει η τηλεόραση με αυτή τη σειρά» γράφουν στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη μετά την κυκλοφορία του πρώτου επίσημου τρέιλερ, ενώ ο ίδιος έδινε το δικό του spoiler. 

Είναι η πρώτη φορά που ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είναι τόσο εξωστρεφής στα social media τις τελευταίες ημέρες και αυτό δείχνει τον ενθουσιασμό του για την ποιότητα του δεύτερου κύκλου στον Γιατρό, γιατί αυτά τα γυρίσματα μοιράζεται μαζί μας. Χθες κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ, ενώ η αναμονή κοινού ήταν μεγάλη. Όμως το καλύτερο spoiler μας το έδωσε ξανά ο ίδιος ο ηθοποιός. Η σκηνή που κανείς δεν περιμένει να δει με τον θάνατο ενός αγαπημένου ήρωα.

Άλλοι φεύγουν, άλλοι όμως έρχονται. Η Έλλη Τρίγγου και ο Κώστας Κόκλας, είναι οι πρώτοι guests ασθενείς των πρώτων επεισοδίων του δεύτερου κύκλου.

«Αντίο» στον Μιχάλη και η σωτηρία της Έλλης Τρίγγου από τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη

Η Έλλη Τρίγγου, η μέχρι πρότινος Θεοφανώ στη Μάγισσα, μας είχε δείξει το καλοκαίρι πως θα συμμετείχε στη σειρά που καθήλωσε το κοινό την περσινή χρονιά. Όπως άλλωστε και η δική της. Στον Γιατρό έχουμε μία σπάνια σύμπραξή της με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Ως Ανδρέας Βρεττός, τη σώζει από τον Covid.

Η Τρίγγου μπήκε στον Γιατρό του Alpha και όλοι είπαν «Επιτέλους η Έλλη σε σύγχρονη σειρά»

Το χθεσινό πρώτο επίσημο τρέιλερ για τη σειρά, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται η ημερομηνία της πρεμιέρας, (να την περιμένεις την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου), μας αποκάλυψε όλους τους νέους ηθοποιούς του καστ, αλλά τους πρώτους guests, γιατί εκτός από την Έλλη Τρίγγου θα δούμε και τον Κώστα Κόκλα.

Το κοινό αποθέωσε το τρέιλερ, αν και αναρωτήθηκε γιατί δεν βλέπουμε τη Δήμητρα Σιγάλα στον ρόλο της ως Άννα και αντίθετα βλέπουμε, τη Θάλεια Ματίκα.

Θα έχει όμως ενδιαφέρον η κόντρα της με την Ευδοκία Ρουμελιώτη. Για την καρδιά του Ανδρέα και για τη θέση της διεύθυνσης. Δες και εδώ το spoiler που σου έδωσα.

Ένα ερωτικό τρίγωνο στον Γιατρό για τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και η κόντρα Ρουμελιώτη - Ματίκα

Όμως όπως πάντα ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, δίνει τα καλύτερα spoiler, ή καλύτερα μας τα δείχνει. Αυτή τη φορά μας έβαλε στο backstage της σειράς, στη σκηνή, μετά την κηδεία στενού τους συνεργάτη.

Για να μας δείξει αρχικά λυπημένος και όταν έγινε το cut της σκηνής, χαρούμενος για το αποτέλεσμα: «Γύρισμα στο κοιμητήριο. Μπροστά στις κάμερες λυπημένοι για το πρόσωπο που χάσαμε. Μετά τις κάμερες, χαρούμενοι για αυτό που φτιάχνουμε».

Εκείνος όμως που «φεύγει» από τη σειρά, είναι ο αγαπημένος μας Μιχάλης που υποδύθηκε και την πρώτη σεζόν ο Θάνος Λέκκας. Ένας σπουδαίος ηθοποιός, τον οποίο πέρισυ τον θαυμάσαμε και στο Ναυάγιο.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης