Η Μελίτα Παύλου έκλεισε τα 5: Το πάρτι στο σπίτι και το απρόσμενο δώρο που της έκαναν οι γονείς της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μελίτα Παύλου έκλεισε τα 5: Το πάρτι στο σπίτι και το απρόσμενο δώρο που της έκαναν οι γονείς της

«Σε αγαπάμε πιο πολύ από την αγάπη», έγραψε η Ελένη Χατζίδου για την κόρη της στην ανάρτησή της για τα 5α γενέθλιά της.

Μια πολύ ξεχωριστή μέρα ήταν η 2η του Σεπτέμβρη για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, αφού η κόρη τους, Μελίτα - Δήμητρα (όπως είναι ολόκληρο το όνομά της) είχε γενέθλια.

Η Ελένη Χατζίδου απάντησε στα άνευ λόγου τοξικά σχόλια για την πεθερά της με τον πιο έξυπνο τρόπο

Η τρυφερή ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου για την κόρη της

Όπως είδαμε από τις αναρτήσεις της Ελένης Χατζίδου, η Μελίτα έκλεισε τα 5.

«Σαν σήμερα πριν από 5 χρόνια γεννήθηκε το κοριτσάκι μας και έδωσε φως και χρώμα στη ζωή μας! Χρόνια πολλά και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας να είναι χρόνια καλά και χαρούμενα μάτια μου. Σ’ αγαπάμε πιο πολύ απ’ την αγάπη!», έγραψε η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του Breakfast@Star για τα γενέθλια της κόρης της.

https://www.instagram.com/reel/C_bLu1hNp7v/

Το ξεχωριστό δώρο και το πάρτι στο σπίτι της οικογένειας Παύλου

Μπορεί η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου να γιόρτασαν τα γενέθλια της κόρης τους με ένα mini οικογενειακό πάρτι στο σπίτι τους, όπως θα είδες στην παραπάνω ανάρτηση, ωστόσο από αυτό δεν έλειπε τίποτα - ούτε η τούρτα, ούτε τα μεγάλα μπαλόνια, ούτε και η πινιάτα, στην οποία δοκιμάστηκαν τόσο η Μελίτα με τους γονείς της, όσο και η γιαγιά της και ο θείος της.

Η μεγαλύτερη έκπληξη ωστόσο, που περίμενε την μικρή Μελίτα δεν ήταν το πάρτι που της οργάνωσαν στο σπίτι, αλλά το δώρο που της έκαναν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου που ήταν ένα μικρό ινδικό χοιρίδιο ή αλλιώς ο νέος αγαπημένος φίλος της 5χρονης, αφού όπως είδαμε από τα social media πι δυο τους ταίριαξαν αμέσως.

Το πάρτι στην Χαλκιδική

Η Ελένη Χατζίδου στο ποστ για τα γενέθλια της κόρης της έγραψε επίσης πως στο δικό τους «χωριό» γιορτάζουν 30 μέρες τα γενέθλια.

Ο λόγος που το έγραψε αυτό είναι πως τον Αύγουστο και κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Χαλκιδική μαζί με τους γονείς που είχαν γενέθλια, η Μελίτα γιόρτασε με ένα pre birthday party τα 5α γενέθλιά της.

«Pre party γενεθλίων στην Χαλκιδική, όπως κάθε χρόνο για το Μελιτάκι μας και τους γονείς μου! Τι κι αν έχουν τα γενέθλιά τους, η μεν τον Σεπτέμβριο και οι δε τον Αύγουστο, πάντα βρίσκουμε αφορμές για party! Με αγαπημένους φίλους και οικογένεια! Και πάντα περνάμε τόσο όμορφα μαζί! Αξέχαστες στιγμές για όλους μας! Χρόνια πολλά και καλά», είχε γράψει η Ελένη Χατζιδου με αφορμή αυτό το πάρτι γενεθλίων στις 17 Αυγούστου.

https://www.instagram.com/p/C-yQdANNR5o/