Η Ελένη Χατζίδου έδειξε τη λευκή ρίζα στα μαλλιά της και ο Ετεοκλής Παύλου αντέδρασε όπως περιμέναμε

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ελένη Χατζίδου έδειξε τη λευκή ρίζα στα μαλλιά της και ο Ετεοκλής Παύλου αντέδρασε όπως περιμέναμε

Αν μη τι άλλο για κάθε γυναίκα - και όχι μόνο για την Ελένη Χατζίδου - η λευκή ρίζα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι πραγματικά από τα ζευγάρια που απολαμβάνει κανείς να παρακολουθεί στα social media.

Οι δυο τους μετρούν 6 χρόνια κοινής πορείας και είναι από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Φυσικά, την ευτυχία τους έχει ολοκληρώσει η Μελίτα - Δήμητρα, η κόρη τους που τον Σεπτέμβριο θα κλείσει τα 5.

https://www.instagram.com/p/C-5GPSAN0hT/

H Ελένη Χατζίδου που είναι και πιο ενεργή στα social media πολύ συχνά δείχνει στους followers της στιγμές από την καθημερινότητά τους και το πώς περνά με τον Ετεοκλή Παύλου και τη μικρή Μελίτα.

Η Ελένη Χατζίδου απάντησε στα άνευ λόγου τοξικά σχόλια για την πεθερά της με τον πιο έξυπνο τρόπο

Από όλα αυτά τα βίντεο το μόνο που μπορεί κανείς να συμπεράνει είναι πόσο αγάπη και θαυμασμό έχει ο ένας στον άλλο, αλλά και πόσο τυχερή είναι σαν γυναίκα η ίδια που έχει έναν άντρα σαν τον Ετεοκλή Παύλου που -πέρα από τον καλό κι ευγενικό χαρακτήρα του- έχει πάντα τη διάθεση να την κάνει να αισθάνεται μοναδική, ενώ είναι και ένας πολύ καλός μπαμπάς για την κόρη τους.

Η λευκή ρίζα και η γλυκιά αντίδραση του Ετεοκλή

Για του λόγου το αληθές έχοντας επιστρέψει σήμερα (22/8) στην Αθήνα από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, σύσσωμη η οικογένεια Παύλου άρχισε να κάνει beaute ανανέωσης.

Μην ξεχνάμε πως το δέρμα μας αλλά και τα μαλλιά μας την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών λόγω του θαλασσινού νερού αλλά και του ήλιου ταλαιπωρούνται.

Τόσο η Μελίτα λοιπόν, όσο και ο Ετεοκλής Παύλου με αγγουράκια στα μάτια και με μάσκα ενυδάτωσης περιποιήθηκαν τον εαυτό τους και φρόντισαν για την ενυδάτωσή τους με τα πλάνα να είναι απολαυστικά.

Kάπου εκεί η Ελένη Χατζίδου μπροστά στον Ετεοκλή Παύλου έδειξε στους followers της και τη λευκή ρίζα που της είχε βγει - ένα από τα κλασσικά προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε γυναίκα το καλοκαίρι. Όπως είπε η ίδια, μόλις 15 μέρες άντεξε η βαφή στα μαλλιά της και οι λευκές τρίχες άρχισαν πάλι να ξεπροβάλλουν.

Υπό άλλες συνθήκες το να δείχνεις τη λευκή ρίζα στα μαλλιά σου, μπροστά στον σύντροφο ή τον άντρα σου σήμαινε απομυθοποίηση της ομορφιάς μιας γυναίκας. Για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου όμως, δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Αρχικά, η ίδια ακομπλεξάριστη όπως πάντα έδειξε πως δεν είναι ταμπού να μιλάμε δημόσια και για τη λευκή ρίζα μας (είναι κάτι φυσικό που μας συμβαίνει!), από την άλλη ο Ετεοκλής Παύλου αντέδρασε όπως περιμέναμε, δηλαδή με γλυκό και fun τρόπο, λέγοντάς της πως είναι λογικό να έχει αυτό το πρόβλημα με τη ρίζα, αφού «η γυναίκα είναι η ρίζα του σπιτιού».

Βέβαια, η Ελένη Χατζίδου επανήλθε με νέο story και ανανεωμένη χρώμα στα μαλλιά λίγες ώρες αργότερα.

Screenshot-(1326).png