Η Ελένη Ράντου στο πλευρό του Βασίλη Παπακωνσταντίνου μαζί με την κόρη τους στην Πετρούπολη

Πατούλια Κατερίνα
Η Ελένη Ράντου στο πλευρό του Βασίλη Παπακωνσταντίνου μαζί με την κόρη τους στην Πετρούπολη

Ακόμα μια φορά που η Ελένη Ράντου στήριξε τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και διασκέδασε με την ψυχή της στη μεγάλη συναυλία του συζύγου της στο θέατρο Πέτρας.

Στο κατάμεστο θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη, από νωρίς χτες το απόγευμα συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου για τη μεγάλη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Με την Ελένη και τη Νικολέττα στο πλευρό του ο Βασίλης

Πιστός στο ραντεβού του ο 74χρονος βγήκε στη σκηνή λίγο μετά τις εννιά το βράδυ για να ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες του επιτυχίες.

Εκεί, δίπλα του πάντα, η εδώ και δεκαετίες σύζυγός του Ελένη Ράντου αλλά και η κόρη τους Νικολέττα Παπακωνσταντίνου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που σύζυγος και κόρη στηρίζουν με την παρουσία τους τον Παπακωνσταντίνου μιας και σε όλες τις τελευταίες μεγάλες συναυλίες του 74χρονου ειδικά στην Αττική βρίσκονται στο πλευρό του.

Όταν μάλιστα το κοινό άρχισε να φωνάζει:

«Τέλεια και παάλα Βασίλη είσαι κ@@λα», ο Παπακωνσταντίνου γύρισε με χιούμορ και είπε:

«Παιδιά είναι εδώ η Ελένη, το ξέρει»!

2f46d113-3b96-4620-8e02-6241b295f7d2.jpg

Η ίδια η Ράντου, μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Facebook στιγμές από το κατάμεστο θέατρο αλλά και ένα βίντεο από το πιο μικρό θαυμαστή του Παπακωνσταντίνου.

Στις 27 Αυγούστου, η Ράντου έκανε ένα δημόσιο ποστ και για τα γενέθλια της μοναχοκόρης της Νικολέττας.

«Σαν σήμερα, πριν κάποια χρόνια στις 11.10 ώρα Ελλάδας είχαμε τα γεννητούρια της. Ταπεινά ευγνώμων και βαθιά περήφανη», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός για την 28χρονη κόρη της.

Η Νικολέττα είναι 28 ετών και έχει αποφοιτήσει από την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών, ενώ λίγο πριν φύγει για την Ολλανδία είχε πραγματοποιήσει την πρώτη της έκθεση ζωγραφικής.

«Σε κάτι συναυλίες του Βασίλη που πηγαίναμε μαζί και τύχαινε να την παρατηρήσω, έσκαγε από περηφάνεια», είχε πει η Ελένη Ράντου για τη Νικολέττα στην εκπομπή Μπαμπά-δες.

Νικολέττα Παπακωνσταντίνου: Η ευχή της Ελένης Ράντου για τα γενέθλια της κόρης της

30 χρόνια γάμου για Βασίλη - Ελένη

Η γνωριμία των δύο καλλιτεχνών πραγματοποιήθηκε την δεκαετία του 1990, αποφασίζοντας να επισημοποιήσουν την σχέση τους το 1994, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της, η πρόταση γάμου που έλαβε από τον Έλληνα μουσικό ήταν ιδιαίτερα επεισοδιακή, αφού συνοδευόταν από οικογενειακή πίεση και «κλάματα».

«Υπήρχε οικογενειακή πίεση. Ένας λόγος που παντρεύτηκα ήταν που όταν ζούσαμε μαζί με τον Βασίλη, η μαμά μου έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο και έλεγε:Μα, είναι δυνατόν! Δεν ξέρεις πόσο στεναχωριέμαι που ζείτε μαζί. Τι πίκρα παίρνω. Αυτό γινόταν κάθε μέρα με κλάμα. Κάποια στιγμή, έχει σηκώσει ο Βασίλης το τηλέφωνο και μου λέει: Πώς βασανίζεσαι έτσι, μήπως θες να σε παντρευτώ; Κάπως έτσι έγινε η πρόταση γάμου. Από οίκτο».

https://www.instagram.com/p/C-fmAq5onoE/

Η ηθοποιός γιόρτασε το σημαντικό ορόσημο των 30 ετών με ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Facebook. Ανέβασε μια κοινή φωτογραφία τους και περιέγραψε την αντίδραση τους όταν συνειδητοποίησαν ότι είναι η επέτειός τους.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Το πρωί πληροφορήθηκα από τη φίλη μου την Αγγελική, γιατί η μνήμη μου εμένα με απατά, ότι σήμερα κλείνουμε 30 χρόνια γάμου! Σκουντάω τον Βασίλη, του λέω “ξύπνα σήμερα έχουμε επέτειο 30 χρόνων. Πάω να πέσω απ’ το μπαλκόνι”. Κι εκείνος μου λέει, “περίμενέ με, έρχομαι να πέσουμε μαζί”!». Αυτό θα πει 30 χρόνια μαζί!».