Νικολέτα Παπακωνσταντίνου η κόρη της Ράντου είναι ίδια η μαμά της: H σπάνια photo από το ταξίδι τους

Νικολέτα Παπακωνσταντίνου η κόρη της Ράντου είναι ίδια η μαμά της: H σπάνια photo από το ταξίδι τους

Η Ελένη Ράντου και η Νικολέτα Παπακωνσταντίνου άφησαν για λίγο τις υποχρεώσεις τους για να απολαύσουν ένα ταξίδι μαζί.

Η σχέση της Ελένης Ράντου με την κόρη της είναι κάτι παραπάνω από δυνατή. Μαμά και κόρη προσπαθούν όσο είναι εύκολο να περνούν χρόνο μαζί.

Έτσι η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στη Βαρσοβία μαζί με την κόρη της, Νικολέτα για να περάσουν μαζί ποιοτικό χρόνο. Η Ελένη Ράντου αυτή τη στιγμή κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και τα γυρίσματα της νέας σειράς «Η Μαρία που έγινε Κάλλα».

«Αντικρίζω, γεύομαι, μυρίζω κάπνα»: Η Ελένη Ράντου σε 5 γραμμές τα είπε «όλα» για τις φωτιές

Η Ελένη Ράντου και η Νικολέτα Παπακωνσταντίνου που ζει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Ρότερνταμ όπου κάνει το μεταπτυχιακό της στα animations, στο Willem de Kooning Academie, άφησαν για λίγο τις υποχρεώσεις τους για να κάνουν ένα ταξίδι για τις ίδιες.

Η Ελένη Ράντου, μάλιστα ανέβασε μία σπάνια φωτογραφία της με την 28χρονη κόρη της από την επίσκεψή τους στο μουσείο, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησής της:

«Μόνο κοντά σου η ψυχή μου γαληνεύει. Varsov. Βαθιές αναπνοές…»

455261892_1051516443002869_7307243850577296337_n.jpg

H Ελένη Ράντου και o Βασίλης Παπακωνσταντίνου καμαρώνουν την κόρη τους

H Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου παντρεύτηκαν το 1994 και έχουν αποκτήσει μια 28χρονη κόρη τους, Νικολέττα .Η Νικολέτα, εκτός του ότι μοιάζει πάρα πολύ με τη μαμά της, έχει κληρονομήσει τα καλλιτεχνικά γονίδια των γονιών της, όχι όμως όπως ίσως φαντάζεσαι με κατεύθυνση προς την υποκριτική ή το τραγούδι, αλλά προς την ζωγραφική.

Η Νικολέτα, είναι καθηγήτρια εικαστικών, όπως γράφει και στο προφίλ της στο Instagram - αφού έχει πτυχίο από τη σχολή Καλών Τεχνών.

https://www.instagram.com/p/CWNhh2aLbw3/

Τον περασμένο Μάιο η κόρη της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Νικολέττα Παπακωνσταντίνου, παρουσίασε την ατομική έκθεση ζωγραφικής της, με τίτλο «Περί Οικειότητας». Οι γονείς της ήταν από τους πρώτους που έδωσαν το παρών και δεν δίστασαν να κάνουν τρυφερές δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Είμαι πολύ βαθιά συγκινημένος, δεν μπορώ να μιλήσω Είναι φοβερό. Το πουλάκι μας μεγάλωσε μαζί μας και αυτονομήθηκε. Μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον ήσυχο, χωρίς φωνές, χωρίς τσακωμούς. Έχουμε μια αρμονική ζωή με την Ελένη Ράντου. Αγαπιόμαστε», είχε δηλώσει on camera ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Η Ελένη Ράντου δήλωσε συγκινημένη: «Τα ξέρει όλα μόνη της που νιώθω ότι εκείνη μου δίνει συμβουλές. Νομίζω ότι από μικρή έχει πάρει τον ρόλο της φιλενάδας. Δίνει η μια κουράγιο στην άλλη. Μου είχε κλειδώσει την πόρτα του εργαστηρίου και είδα τα έργα της εδώ στην έκθεση. Μου ήρθαν κλάματα».

Η σπάνια νυχτερινή έξοδος μαμάς-κόρης

Λίγο πριν αποχαιρετήσουν το 2023 και συγκεκριμένα το Σάββατο (30/12) η Ελένη Ράντου και η 27χρονη κόρη της απόλαυσαν τους δύο καλλιτέχνες από τα πρώτα τραπέζια και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι δυο γυναίκες έδειχναν πολύ ευδιάθετες και απαθανατίστηκαν από τους φωτογράφους όση ώρα χόρευαν και τραγουδούσαν. Στην παρέα τους βρέθηκε η Μαρία Μπακοδήμου με τον γιο της, Άρη Αργυρόπουλο αλλά και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος στηρίζει την αγαπημένη του, Δέσποινα σε κάθε της live εμφάνιση επί σκηνής.

Ελένη Ράντου - Δήμητρα Παπαδοπούλου δίχασαν τους followers με την φωτογραφία τους για λάθος λόγο

Για την περίσταση μαμά και κόρη επέλεξαν total black look, με την Ελένη Ράντου να συνδυάζει το μαύρο midi φόρεμά της με ψηλές μπότες.

rantou5.jpg

Η Νικολέττα Παπακωνσταντίνου φόρεσε ένα έντονο μωβ καλσόν, δίνοντάς μας έμπνευση για τις μελλοντικές μας εμφανίσεις. Τα χρωματιστά καλσόν αποτελούν μεγάλο trend φέτος και αναβαθμίζουν στο λεπτό ακόμα και το πιο απλό, minimal σύνολο.