Νικολέττα Παπακωνσταντίνου: Η ευχή της Ελένης Ράντου για τα γενέθλια της κόρης της

Πατούλια Κατερίνα
Νικολέττα Παπακωνσταντίνου: Η ευχή της Ελένης Ράντου για τα γενέθλια της κόρης της

Εικαστικός, δασκάλα εικαστικών και σπουδάστρια animation! Η Νικολέττα Παπακωνσταντίνου, η μοναχοκόρη της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου γίνεται 28 ετών και η μαμά της καμαρώνει με μια φωτογραφία.

«Ο φόβος άρχισε να μπαίνει πολύ έντονα αφότου γέννησα. Κλείνει ένας κύκλος εκεί και όταν γίνεις γονιός, από την εγκυμοσύνη και μετά μπαίνει ένας φόβος. Καλωσόρισα τον φόβο στη ζωή μου. Μέχρι τότε δεν τον ήξερα»! Αυτή ήταν μία από τις εξομολογήσεις που έχει κατά καιρούς κάνει η Ελένη Ράντου για τη μητρότητα και για τη ζωή με την κόρη της Νικολέττα Παπακωνσταντίνου.

Γενέθλια για την 28χρονη Νικολέττα Παπακωνσταντίνου:

Η Νικολέττα, εικαστικός και σπουδάστρια στην τέχνη του animation έχει σήμερα γενέθλια και το μήνυμα της μητέρας της ήταν τρυφερό και γεμάτο υπερηφάνεια:

rantoukori.jpg

«Σαν σήμερα, πριν κάποια χρόνια στις 11.10 ώρα Ελλάδας είχαμε τα γεννητούρια της. Ταπεινά ευγνώμων και βαθιά περήφανη», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Σε κάτι συναυλίες του Βασίλη που πηγαίναμε μαζί και τύχαινε να την παρατηρήσω, έσκαγε από περηφάνεια», είχε πει η Ελένη Ράντου για τη Νικολέττα στην εκπομπή Μπαμπά-δες.

Όταν ήταν μικρότερη, η Νικολέττα, φαίνεται να είχε ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της και την επιθυμία της να μη βρίσκεται στο επίκεντρο ως η κόρη της Ράντου και του Παπακωνσταντίνου αλλά ως η Νικολέττα, που είναι εικαστικός και δημιουργεί έργα με minimal αισθητική.

«Τη δυσκολέψαμε. Είχε κάποιες στιγμές που αντιδρούσε πολύ. Κάποια στιγμή μου είπε "δεν θέλω να με πηγαίνεις στην παιδική χαρά εσύ, πέφτουν όλοι πάνω σου και χάνω το κέντρο μου”. Εμένα θα με φωτογραφίζουν όταν θα έχω κάνει κάτι σημαντικό εγώ, να με φωτογραφίζουν γιατί εσείς έχετε κάνει κάτι σημαντικό, δεν θα το επιτρέψω ποτέ», είχε τονίσει η ηθοποιός στους «Μπαμπά-δες».

Η Ελένη Ράντου λέει πως η κόρη της είναι πιο cool από εκείνη και το Instagram της το επιβεβαιώνει

Η Νικολέττα είναι 28 ετών και έχει αποφοιτήσει από την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών, ενώ λίγο πριν φύγει για την Ολλανδία είχε πραγματοποιήσει την πρώτη της έκθεση ζωγραφικής.

Εκεί βρέθηκαν φυσικά οι γονείς της, οι οποίοι στάθηκαν περήφανοι δίπλα της. Για την κόρη της, η Ελένη Ράντου ανέφερε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως είναι υπερπροστατευτική, ο κλασικός τύπος «κακιάς πεθεράς» που νιώθει ότι κανένας δεν είναι κατάλληλος για το παιδί της.

Παρά την αδυναμία που έχει στην κόρη της, όμως, η ηθοποιός τόνισε ότι έχει καταλάβει πλέον ότι «δεν μας ανήκουν τα παιδιά», αλλά τα βοηθάμε να ανοίξουν τα δικά τους φτερά και να πετάξουν στους προορισμούς που εκείνα επιθυμούν.

Η Ελένη Ράντου έχει αδυναμία στην κόρη της αλλά έχει καταλάβει ότι «τα παιδιά δεν μας ανήκουν»

Μιλώντας για τον ερχομό της κόρης του, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είχε πει χαρακτηριστικά:

«Μετά ήρθε η Νικολέττα, εκεί ήταν το αποκορύφωμα, τρελάθηκα πραγματικά, είχα την δική μου κόρη. Η Νικολέττα είναι ένα παιδί με ανεπτυγμένο χιούμορ και ταυτόχρονα καλλιτεχνική φύση. Ζωγράφιζε από το πρωί ως το βράδυ, μετά το Δημοτικό έδωσε εξετάσεις για το καλλιτεχνικό σχολείο στην Παλλήνη, πήγε στην Καλών Τεχνών, πέρασε με τη μία και τελείωσε με τη μία, κι έπειτα αποφάσισε να μας φύγει στην Ολλανδία. Κι εκεί, και σε εκείνη τη σχολή, πέρασε από τους πρώτους κι εκεί.

Βέβαια μου λείπει. Από τη μια λες δεν μπορώ να κόψω τον δρόμο του παιδιού και από την άλλη λείπει. Ήταν γεμάτο το σπίτι κι έχει αδειάσει.

Όταν με άκουσε πρώτη φορά σε συναυλία ήταν τεσσάρων ετών. Εμένα είχαν κοπεί τα πόδια μου, είχα άγχος που ήταν το παιδί από κάτω. Τελείωνω το πρώτο τραγούδι κι ακούω μια τσιρίδα από κάτω να λέει ''Μπράβο μπαμπά''»!

https://www.instagram.com/p/CWNhh2aLbw3/