Ευαγγελία Συριοπούλου-Στράτος Πατσατζής γιόρτασαν 1 χρόνο γάμου: Τα «σ'αγαπώ» και η 2η εγκυμοσύνη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ευαγγελία Συριοπούλου-Στράτος Πατσατζής γιόρτασαν 1 χρόνο γάμου: Τα «σ'αγαπώ» και η 2η εγκυμοσύνη

«Σ' αγαπώ μέχρι θανάτου», έγραψε ο Στράτος Πατσατζής στην ανάρτηση της ηθοποιού με αφορμή την επέτειό τους. Ζευγάρι ωστόσο, οι δυο τους είναι τα τελευταία 13 χρόνια.

Η ηθοποιός Ευαγγελία Συριοπούλου και ο σύζυγός της, Στράτος Πατσατζής έκλεισαν ένα χρόνο έγγαμου βίου και το γιόρτασαν ανταλλάσσοντας διαδικτυακά πολύ τρυφερά μηνύματα αγάπης.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου περιμένει το δεύτερο παιδί της και η κουμπάρα Σμαράγδα Καρύδη σχολίασε επικά

Οι δυο τους μπορεί να ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 5 Σεπτεμβρίου το 2023, ωστόσο μέχρι τότε είχαν συμπληρώσει 12 χρόνια κοινής πορείας, ενώ είχαν αποκτήσει κι έναν γιο, τον Νικόλα. Ο μικρούλης μάλιστα, βαφτίστηκε την ίδια μέρα με νονούς τον Θοδωρή Αθερίδη, τη Σμαράγδα Καρύδη, τον Μιχάλη Μαρίνο και ακόμη έναν φίλο τους.

https://www.instagram.com/reel/Cw2RzNgoEDr/

Οι τρυφερές αναρτήσεις της ηθοποιού και του συζύγου της με αφορμή την επέτειο

«Χέρι με χέρι παντού και για πάντα!!!
Χρόνια μας πολλά!!! Σ´αγαπώ», έγραψε η ηθοποιός με αφορμή την επέτειο του γάμου της με τον Στράτο Πατσατζή και δημοσίευσε μια φωτογραφία τους από τον γάμο στην οποία πιάνονται χέρι χέρι.

https://www.instagram.com/p/C_h5H6PuBOT/

Ο Στράτος Πατσατζής βλέποντας την ανάρτηση της συζύγου του της απάντησε με τον ίδιο ρομαντικό τρόπο γράφοντας πως «την αγαπάει μέχρι θανάτου».

«Χρόνια μας πολλά μωράκι μου γλυκό. Είσαι ό,τι καλύτερο. Σ' αγαπώ μέχρι θανάτου», έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Screenshot-(1401).jpg

Η ανακοίνωση της 2ης εγκυμοσύνης

Το ευτυχισμένο ζευγάρι περιμένει σε λίγο καιρό τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους, το φύλο του οποίου ακόμη δεν είναι γνωστό.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου μάλιστα, παρότι πρωταγωνιστούσε την προηγούμενη σεζόν στον Παράδεισο των Κυριών στον Alpha, κατάφερε να μην αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της, θέλοντας να μοιραστεί τα ευχάριστα νέα για εκείνη και την οικογένειά της τη στιγμή που ένιωθε έτοιμη.

Έτσι, την 1η Αυγούστου η ηθοποιός δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και τον 3χρονο Νικόλα, έγραψε:

«Αυτόν τον Αύγουστο νιώθω διπλά ευτυχισμένη!!! Καλό Μήνα!!!».

https://www.instagram.com/p/C-HvI_BueGG/