Κατερίνα Στικούδη: Η βάφτιση του δεύτερου γιου της, το μπλε look μαμάς-νονάς & ο ναυτικός στολισμός

Γεωργία Βλαχοπούλου
Κατερίνα Στικούδη: Η βάφτιση του δεύτερου γιου της, το μπλε look μαμάς-νονάς & ο ναυτικός στολισμός

Και το όνομα αυτού «Νικόλαος». Η Κατερίνα Στικούδη και ο Dj Rico βάφτισαν τον δεύτερο γιο τους με το θέμα της βάφτισης να είναι άκρως καλοκαιρινό.

Μια πολύ ξεχωριστή Παρασκευή ήταν αυτή που πέρασε (6/9) για την Κατερίνα Στικούδη και τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη ή Dj Rico, αφού έγινε η βάφτιση του δεύτερου γιου τους.

Το ζευγάρι που φέτος συμπλήρωσε 15 χρόνια κοινής πορείας και 6 χρόνια γάμου, έχει ακόμα έναν γιο, τον Βύρωνα.

Ο αδερφός λοιπόν, του 3χρονου Βύρωνα, που ήρθε στον κόσμο στις 14 Φεβρουαρίου πήρε το όνομα του μπαμπά της Κατερίνας Στικούδη, δηλαδή Νικόλαος και το πάρτι μετά το μυστήριο δεν θα μπορούσε να έχει κάποιο διαφορετικό θέμα πέρα από το ναυτικό.

Στην 6η επέτειο του γάμου της η Κατερίνα Στικούδη «έπαθε» JLo & όλοι πρόσεξαν το φόρεμα του ραντεβού

Δεν είναι μόνο το γεγονός πως η βάφτιση έγινε αυτές τις μέρες που στη χώρα μας ακόμα απολαμβάνουμε τον καλοκαιρινό καιρό - κι ας μπήκε ο Σπετέμβρης - είναι πως ο Άγιος Νικόλαος είναι και ο προστάτης των ναυτικών.

Ο ναυτικός στολισμός

Όπως θα δεις λοιπόν και από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσαν οι καλεσμένοι της βάφτισης στα social media, το γαλάζιο, το μπλε, το λευκό και το κόκκινο ήταν οι αποχρώσεις που κυριάρχησαν στο πάρτι της βάφτισης που έγινε στο Κτήμα Λιάρου. Φάροι, άγκυρες, καραβάκια και πολλά μπαλόνια σε όλες τις αποχρώσεις του μπλε ήταν αυτά που συνέθεσαν την διακόσμηση του «καπετάνιου» Νικόλα.

Παράλληλα, υπήρχε και ένα φουσκωτό, στο οποίο βρέθηκε να παίζει και η Κατερίνα Στικούδη.

457688369_869096975165153_3034813456215487500_n.jpg

Τα μπλε φορέματα μαμάς - νονάς και όχι μόνο

Όσον αφορά το ρούχο που επέλεξε για τη βάφτιση του γιου της η Κατερίνα Στικούδη, όπως θα πρόσεξες, αυτό ήταν ένα maxi σατέν φόρεμα σε μπλε royal απόχρωση με ένα ιδιαίτερο σκίσιμο στα πόδια.

Αντίστοιχα, όπως θα δεις από τις φωτογραφίες και η νονά του μικρού Νικόλα, Ελένη Μπαχούμη, επέλεξε φόρεμα στην ίδια απόχρωση.

455965663_813096520983305_5983168575219957199_n.jpg

Δεν ήταν μόνο οι δύο γυναίκες ωστόσο, που επέλεξαν αυτό το look αλλά και όλες οι καλεσμένες της Κατερίνας Στικούδη, όπως θα δεις κι εσύ, οι οποίες άλλες με mini κι άλλες με maxi φόρεμα «τίμησαν» αυτήν την ιδιαίτερη απόχρωση του μπλε.

Η επιλογή της νονάς

Η Κατερίνα Στικούδη λίγο καιρό πριν την βάφτιση του γιου της είχε αναφερθεί στην επιλογή της νονάς του και την πολυετή τους φιλία που θα επισφραγιζόταν με αυτή την κουμπαριά.

«Που να σας τα λέω … μου φαίνεται σαν όνειρο! Σε γνώρισα όταν ήμουν 20 χρόνων .. (πριν 7 χρόνια δηλαδή). Είχα την τύχη να μένουμε στην ίδια πολυκατοικία, στην αγαπημένη μου γειτονιά την Καισαριανή!! Με αγάπησες από την πρώτη στιγμή .. γι' αυτό που είμαι, για τη μουσική μου και για όλα όσα αποφάσιζα να κάνω κατά καιρούς! Πέρασε ο καιρός και αποφάσισα να φύγω μια μέρα. Δε θα ξεχάσω τι μου είχες πει, θα χαθούμε τώρα εμείς ? Και σου είχα απαντήσει πως οποίος δεν θέλει να χαθεί δεν χάνεται, σου χαμογέλασα και σε πήρα αγκαλιά. Τώρα εσύ μικρό μου κοριτσάκι έγινες μια γυναικάρα που θαυμάζω για τους στόχους της και το πείσμα της.
Εσύ μικρό μου κοριτσάκι ομόρφυνες πολύ, ψήλωσες, ωρίμασες.
Εσύ μικρό μου κοριτσάκι τον Σεπτέμβρη θα γίνεις η νονά του δεύτερου γιου μου.
Η συγκίνηση τεράστια. Θα σ' αγαπώ για πάντα! @eleni_bachoumi», είχε γράψει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η τραγουδίστρια - παρουσιάστρια.

«Λένε πως οι καλοί φίλοι παίρνουν προαγωγή και γίνονται οικογένεια», αυτό ήταν ένα από τα σχόλια που ήταν ό, τι πιο εύστοχο διαβάσαμε για τα δύο κορίτσια που επισκέφτηκαν γνωστό κατάστημα με βαφτιστικά ήδη και πόζαραν στον φακό χαμογελασ